Aihe: Vantaalle uusi kenttä! - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Vantaalle uusi kenttä!

Etusivu Foorumit Yleistä Vantaalle uusi kenttä!

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #183515 Ilmoita asiaton viesti

  Onko tietoa minkälainen kenttä Askistoon on tulossa.

  #366118 Ilmoita asiaton viesti

  Mikäs vitsi tämä nyt on?

  #366119 Ilmoita asiaton viesti

  Vitsi tai ei, saattaa asiassa jotain perää olla. Taannoin ihmettelin, miksi joku pisti myyntiin yhdellä kertaa tukun Keimolan osakkeita. Olisko kenttähankkeessa todella jotain perää?

  Ounasteltu paikka on sellainen, missä saisi mm. pay&play kentän pyörimään. Pyörämatka Martinlaaksosta ja Kehä III varella. Voisiko paikkaa paremmin valita?

  Mähän en asioista mitään tiedä, mutta onnea yrittäjälle. Kenttiä lisää ja ennekaikkea niitä, jotka pitävät gf-pelaajista :-). Jos pay&play kenttä tulee, niin testaan kentän varmasti.

  #366120 Ilmoita asiaton viesti

  Totta turiset.. Jos tosiaan Askistoon on uusi kenttä tulossa niin sehän on loistava homma. Itse asun Askistossa ja siksi en ollut uskoa silmiäni kun Toukon viestin näin. 🙂

  #366121 Ilmoita asiaton viesti
  MHA

  Tässä linkki vantaan sanomien juttuun Askiston kentästä.

  Lue lisää: Vantaan Sanomat

  #366122 Ilmoita asiaton viesti

  varsinainen ’pay & play’ projekti. LOL!!

  #366123 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  taitaa olla mätäkuun juttu?

  #366124 Ilmoita asiaton viesti

  Läheisyydessä on jo Ringside ja Luukki, eikä Master, Lakisto tai Keimolakaan kaukana ole. Alueelle muodostuisi tarjontaa runsaasti. Golfarit etsisivät asuntojaan lähialueilta –> alueen arvo nousisi. Päteekö tässä kauppiaan sääntö: jos lähialueella ei ole yhtään kauppaa niin älä perusta sinne kauppaasi vaan etsi kaupalle parempi sijainti, perusta se sinne missä on jo muitakin kauppoja -:)

  Jos katsoo Vantaan kaupungin taloudellista tilaa niin sen halut(kyky) satsata golfkenttiin on olematon, mutta hyvällä hinnalla maapohjan Vantaa voisi myydä kenttäyhtiölle. Voisi käyttää rahat velkojen lyhentämiseen.

  #366125 Ilmoita asiaton viesti

  Olisi kiva saada uusi kenttä naapuriin. Kaikki uudet kentät ovat tervetulleita koska täällä päin entiset kentät ovat täynnä. Näin lähelle Helsinkiä ja hyvien liikenneyhteyksien päähän mahtuisi helposti useampiakin kenttiä – meinaan tuskin olisi pelaajista puutetta.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Vantaalle uusi kenttä!