21.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][24]
KilpailuaSuomalaista

Valderraman TV-kuvaajat taisivat lähteä kotiin maanantaiksi

Etusivu Foorumit Yleistä Valderraman TV-kuvaajat taisivat lähteä kotiin maanantaiksi

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #1271718 Ilmoita asiaton viesti

  En ole huomannut että Valderraman maanantaiksi siirtynyttä kolmannen kierroksen puolikasta olisi näytetty missään – ei ainakaan Viasatin golfkanavalla (Viaplaysta en tiedä) Ohjelmatiedoissa tuo kyllä oli, mutta tilalla näytettiin eilen vanhoja kisoja Aasiasta. Viasat pahoitteli mutta ei tiennyt mistä moinen johtui. Tietysti tällainen moka tapahtuu juuri silloin kun olisi ollut kiva seurata Korhosen peliä – en ole ennen huomannut että extrapäivien televisiointia ei olisi hoidettu. Tänään tiistaina tulee kuulemma myöhään highlightsia – kiitos vaan.

  #1271738 Ilmoita asiaton viesti
  MOD Q8
  Moderaattori

  ET:n sivuilla:

  Due to the fact that the European Tour’s world feed cameras had to leave Spain for Turkey is was impossible for Sky and our other broadcast partners to show live coverage on Monday but you can catch up on the final day’s play at the following times.
  Read more at http://www.europeantour.com/europeantour/season=2018/tournamentid=2018084/news/newsid=359926.html#3AT7sU8Ls8jyGkv7.99

  #1271739 Ilmoita asiaton viesti

  Oli kyllä avuton selitys. Kyllä näitä kisoja on PGA:llakin venynyt maanantaille ja paljon useammin kuin Euroopassa. Mutta silti siellä televisiointi on aina onnistunut. Televisiointi kangertelee ET:llä muutenkin. Surkean tason huipennus oli Dunhillin viimeisen päivän televisiointi. Yhteislähdössä TV-ohjaajan pasmat menivät täysin sekaisin. Löytyyköhän maailmasta muuta 5 tunnin golflähetystä, jossa kisan neljäs ei edes vilahda ruudussa.

  #1271748 Ilmoita asiaton viesti
  MOD Q8
  Moderaattori

  Ehkä PGAn resurssit vain ovat isommat? Toisaalta mielestäni ETn lähetykset sisältävät huomattavasti enemmän golfia kuin aikoinaan seuraamani PGA.

  Dunhill taas on aina ollut mielestäni todella pebasta. Ehkä juuri resurssien puutteesta johtuen tuo kolmen kentän kisa hajoaa eikä mitään kokonaiskuvaa saa. Viimeisen päivän yhteislähdön ohjaaminen vaatisi varmaan harjoitusta.

  #1271782 Ilmoita asiaton viesti

  ET:n kuvaajat ymmärtävät golf-katsojaa, PGA:lla näytetään perättäin putteja sieltä sun täältä paitsi jos pelaamassa on entinen maailman paras. Välillä loputonta studioanalyysiä tai tiettyjen pelaajien haastattelua, ei väliä kuinka ovat pärjänneet, vaikka kentällä on jännittävä tilanne menossa.
  ET:n resurssit varmasti pikkurahaa PGA:n rinnalla ja kuitenkin parempaa laatua saadaan aikaan. Dunhill on oma lukunsa, kisa muutenkin aivan turhaa katsottavaa, amatöörit eivät kiinnosta eikä aina onnistu monikenttäisen kisan kuvaaminen. Harmi, koska kyseessä ovat St Andrewsin parhaat kentät.
  Kun suomalaiset saavat lisää menestystä ja nimenomaan kisasta toiseen jatkuvaa, ovat pelaajatkin kuvauksen kiinnostuksen kohteena. Monen muunkin kisan vähemmän tunnetut kilpailijat ovat jääneet paitsioon hetkittäisestä onnistumisesta huolimatta, me vaan katsotaan sinivalkoisin lasein ja ihmetellään kuinka meitä aina sorretaan. Ei meitä sorreta, ei Suomi ole enää alemmuudentuntoisten ihmisten maa!
  Selostajat tietävät jo suomalaiset siinä missä muunkin maalaiset.
  Hieno ET-vuosi tulossa!!

  #1271790 Ilmoita asiaton viesti

  Kamerat piti lähettää Turkkiin kisaan, joka alkaa puolentoista viikon kuluttua? Miten ne selviävät kameroiden siirroista kun kisoja on yleensä joka viikko?
  Dunhillin kohdalla muuten oli viimeisenä päivänä se yhteislähtö ja Viasatin mukaan lähetys piti alkaa 10.00 ja sitten näytettiin tunti kun korealaismimmit halaili toisiaan jossain vinkuintiassa ja lähes toinen tunti kun Stenson kehui itseään jonkun klubin terassilla. Itse kisassa ei sitten näytetty neljänneksi sijoittunutta Pulkkasta kertaakaan.
  Että näin se ET palvelee tasapuolisesti katsojia. PGAn televisiontihan onkin sitten vielä täysi vitsi – varsinkin nyt kun Tiikeri on palannut kehiin.

  #1271951 Ilmoita asiaton viesti

  Koko kuvauskalusto on monta rekallista tavaraa, kuvaustorneineen – nehän rakennetaan jokaisella kisapaikalla uudestaan – ja kymmenine ellei satoine työntekijöineen kaikkineen. Tavaran kuljetukset on pakko järjestää kuukausia aikaisemmin, kyseessä varmasti isot rahtikoneet ja määrätön määrä dokumentteja, erityisesti juuri Turkkiin mennessä, joten aikatauluista on syytä ja ihan pakko pitää kiinni.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Valderraman TV-kuvaajat taisivat lähteä kotiin maanantaiksi