16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Uutta metallia pukkaa

Etusivu Foorumit Yleistä Uutta metallia pukkaa

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Uudessa GolfDigestissa oli juttu uudesta metallista; Armor Pierce Metal on kehitetty aseteollisuudessa ammusten pintaan. Nyt se sitten on tuotu meidän iloksi ajurin päähän. Mitenhän nopeasti TM, Titleist, ym kumppanit alkavat myydä tällä varustettuja ajureita? Riittääkö 6 kk? Lue lisää: Armor Pierce Metal Driver

    Onkohan ajurin nupeissa sitten samanlainen sirpaloitumis ominaisuus jota varten tämä metalli on kehitetty.

    Ilmeisesti.

    Eikös tuo ole vähän menneen talven lumia. Muistaakseni nykyään käytetään jotain köyhdytettyä uraania sisältäviä panssarintorjunta-aseiden ammuksia. Itse en ainakaan ostaisi yhtään draiveria, joka ei pimeässä hohda vihreänä.

    Tuon linkin takana olevan markkinointikuvan perusteella panssarinläpäisykyky siirtyy lyöntihetkellä mailan lavasta palloon. Tämä vähemmän tunnettu fysiikanlaki materian transitiosta oli meikäläiselle hieman yllättävä, mutta jos se on internetissä esitetty, niin tottahan sen täytyy olla.

    Nii siis lupaavat uudella draiverilla klubituupparin tuloksesta 6-8 lyönnettä pois.

    If you want to try it on the course or in a long-ball contest, the maker, NGC Golf, will let you keep the club for 30 days and return it for a refund, if its extra power doesn’t help you cut 6 to 8 strokes off your score (if you average 85 or higher).

    Jostain syystä meidän Mika ei IHan tuota usko.

    its shaft is 44-inch long for extra club-head speed

    Hämmentävää.

    Nyt riittää tuo ainainen epäusko. Jos siinä mainoksessa niin sanotaan, niin tottahan sen on oltava. Tosin joku ääliö on tehnyt sellaisenkin tutkimuksen, että oliko se ny keskimäärin 18 jaardia lisämittaa lyöntiin tiputtaisi kierroskeskiarvoa yhdellä lyönnillä. Jos toi pitää paikkansa, niin tää uusi metalli toisi sitten kai 108-144 jaardia lisämittaa draiveihin (suurin piirtein yhtä tarkka tieteellinen olettamus kuin niiden mainoksessa esitetyt tiedot).

    Laskelmasi tarvittavasta lisäpituudesta käyvät yksiin mainoksessa mainitun kanssa.

    ’Another golfer, a long hitter, hit a 420-yard tee-shot. That exceeds the average drive on the PGA Tour by over 150 yards.’

    Joka jannu pistää tiikeriä nenään 150 jaardia avauksissa. Tahtoo tuollaisen!

    Välinekehitys kuriin ennenkuin se pilaa koko lajin!

    Kyllä vanha kunnon Persimmon driver ja balata kuorinen pallo olivat poikaa.

    Ei taida persiamonia olla niin paljon, että saataisiin nykyisellä volyymilla tavaraa ulos. Uskoakseni yksi suurinmmista syistä metallipuiden kehittämiseen oli tuon harviansen puun vähäinen saatavuus.

    ’There is absolutely no loss of energy at impact. All the juice goes into the ball.’

    Energiaperiaate on siis myös kumottu!

    Tähän astisissa tutkimuksissa on mm. todettu, että pallon törmäyksessä driveriin n. 30 % energiasta menee pallon hetkelliseen muodonmuutoseen, joka taas osaltaan muuttuu lämmöksi.

    Metallin kovuus on mainoksen mukaan 71 HRC eli vastaa parhaiden karkaistujen työkaluterästen kovuutta. Tällaisten aineiden venymä on hyvin pieni verrattuna esim. titaanin venymään, jolloin mailassa ei voi juurikaan olla tramboliiniefektiä.

    Mikä on C.O.R ?>0.83

    Hauska mainos todellakin

    Olisko tässä siis ainekset ikiliikkujaan? Hhmmm…jos olisi tyhjiö jossa pallo poukkoilisi kahden lavan välissä menettämättä energiaansa. Saako ikiliikkujan keksimisestä jotain tiedepalkintoa nykyään?

    Bull köh köh shit!

    ’A well-known professional we know tested the club for us during a tournament ..jne’

    Tunnettu proffa nyt tuskin kesken kilpailuvalmisteluiden alkaa testailemaan yhtään mitään….

    ’An independent lab found that these features keep…’ -riippumaton labra, jonka nimeä emme nyt tässä yhteydessä kerro…

    Noista ’testimoniaaleista’ puuttuu nyt jo lähteetkin. No internethän on vapaa foorumi, jossa saa julkaista kaikenlaistapaskaa.

    Kohta palloja aletaan valmistaa lentokonealumiinista. ’Se lentää näes huomattavasti paremmin kuin nykypallot, ainakin moottorivoimalla’, on eräs tuntemamme SAS:n stuertti meille kertonut.

    Taas nähdään, miten paljon positiivisia asioita sodat ja kilpavarustelu meille tuo. Armor piercing driver on varmaan marginaalinen ilo, mutta minkähänlainen vaikutus WWII:lla oli aikanaan titaanin ym. metallien jalostukseen ja sitä kautta meitin mopontankkeihin?

    Aatu-Poika pyöris haudassaan, jos tietäis että sen ansiosta pojat hakkaa Tourilla 300m:n draiveja.

    Ja antifasisteille: TÄMÄ OLI SITTEN KIELI POSKESSA KIRJOITETTU VIESTI!

    Eikä tässä vielä kaikki!

    Lisäksi saat settiin mukaan täydellisen pallonetsijän, jolla se syvimmälle metsään eksynyt pallosi löytyy varmasti.

    Lisäksi saat imurin, jolla lampeen uponnut pallosi on jälleen käytössäsi.

    Eikä tässäkään vielä kaikki!

    Saat automaattisen reiän hakijan bagiisi. Tällä lisälaitteella saat integroitua pallosi bagissäsi olevaan PRO2005 ExtraSpecial HoleTracker -laitteeseen, jonka avulla pallosi hakeutuu automaattisesti reikään löit sitten millaisen kiemuran tahansa.

    ’Kohta palloja aletaan valmistaa lentokonealumiinista.’

    Vaihtoehtoisesti vesikammoisille markkinoidaan laivateräksestä tehtyjä kelluvia palloja…

    Tjah. Naaman materijaalit asja eriksen, mutta mun mielestä hiilari kruunuissa pitäis korvata jollain kestävämmällä. Kevlar? Luulis kestävän.. huolella lyötyn pullihutinkin.. nii!

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
Vastaa aiheeseen: Uutta metallia pukkaa

Etusivu Foorumit Yleistä Uutta metallia pukkaa