16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista

Uusin Golflehti sivu 46

Etusivu Foorumit Yleistä Uusin Golflehti sivu 46

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Teittinen kirjoittaa että (jokaiselle viheriölle tulee yli 1000 pallon alastulo jälkeä päivässä) Millään maapallon kentällä tuo ei toteudu, ensinnäkin lähtöväli olis joku 3 minuuttia tai alle eikä läheskään kaikki edes osu viheriöille siten että jäisi jälki. Tuolla keskiarvolla takanatulevien pitäisi lyödä edellisten yli jotta tulisi edes tuo 1000 pelaajaa/ päivä mahdolliseksi. Mitäköhän Teittinen tarkoittaa??? Voisiko noita tekstejä oikolukea ennen painoon pistämistä?

    KL1

    Ehkä siinä kannattaisi lukea ’jokaiselle kentälle’.

    Artikkeli oli sinällään hyvä ja aina valitettavan ajankohtainen. Maamme kentät ovat täynnä p***ereikiä, jotka viis veisaavat alastulojälkien korjaamisesta.

    Meillä Keski-Suomessa on sanonta: Mitä Teittinen sanoo on totta. 😉

    Tämä greenien ongelma on osa-ongelma… golfkentillä käy myös turvenuijia.. öh, siis arvostettuja asiakkaita, jotka unohtavat korjailla niitä omia lyöntijälkiäänkin.
    Monilla kentillä kärryissä onkin niitä paikkaus-pakkauksia, se seospullo mukana, mutta silti ne joskus unohtuvat.

    Ehkä golf-kultturin syvin olemus on vielä edessäpäin, ongelmat hoitaa se multipersoona ”joku muu”.

    Suomessa ’joku muu’ kerää myös autosta heitetyt roskapaperit tien vieriltä, siivoaa yleiset WC:t jokaisen käynnin jäljiltä ja kiertää metsissä tyhjentämässä sinne syntyneet kaatopaikat… On vielä paljon opittavaa hyvistä tavoista ja vastuun ottamisesta omista teoistaan. ’Yhteiskunta ja päättäjät’ eivät ole sitä varten.

    Muistan jonkun vuosia sitten kirjoittaneen forumille kuinka ei ole ihme, jos klubipelaajat jättävät greenijäljet korjaamatta, eiväthän ammattilaisetkaan sitä tee, kun heillä on caddie joka tekee kaiken! (kateus iski?). Ja mikä onkaan ensimmäinen asia, jonka ammattilainen tekee päästyään greenille!!
    Bunkkerien haravointikin unohtuu monelta. Ykköstiillä voisi olla muistutus siitä greenijälkien korjauksen lisäksi.

    Aihe on aina ajankohtainen ja ehkä joskus opimme? Menneen ajan liitto evästi ”korjaa vähintään kolme alastulojälkeä greenillä”? Onneksi ei enää nykyään, koska ainoa oikea ohje on ”korjaa omat jälkesi”. Bunkkerit ovat oma lukunsa. Kaikki minkä jätät korjaamatta, takana tuleva laittaa sen Sinun piikkiisi! Jos saat kierroksen jälkeen klubilla outoja katseita – mieti mitä jätit tekemättä!

    Pelasin klubilla jossa päivittäin palkittiin kunnostautunut griinijälkien korjaaja. Lisäksi ilmoittautuessa korostivat omien jälkiensä korjaamista, etenkin griineillä. Täytyy sanoa, että niin hyväkuntoisia griinejä ei ole tullut vastaan tänä kesänä.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Uusin Golflehti sivu 46

Etusivu Foorumit Yleistä Uusin Golflehti sivu 46