Aihe: Uusia kenttäprojekteja etelässä? - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][3]
KilpailuaSuomalaista

Uusia kenttäprojekteja etelässä?

Etusivu Foorumit Yleistä Uusia kenttäprojekteja etelässä?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Hirsala, Hillside, Kullo, Kytäjä ovat jo valmiita/valmistumassa, mutta osakkeita vielä myynnissä. Mitä muita projekteja on käynnissä vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsinkiä? Onko jossain sivuilla koottu Suomen vireillä olevia kenttähankkeita, sillä muistan joskus törmänneeni? Mitä huhuja tiedätte näistä uusista kentistä? Mihin osakkeeseen (uusi tai vanha kenttä) itse sijoittaisit, jos pelaaminen on ensimmäinen prioriteetti ja taloudelliset asiat vasta toisena. Ja keskustelu siitä onko golfosakkeeseen sijoittaminen ylipäänsä järjevää -> please, eri keskustelunurkka!

  Nimetön

  Inkooseen ja Tammisaareen ollaan rakentamassa (suunnittelemassa) uusia kenttiä (molemmat alle 1 h kehä III ulkopuolella). Hankoon aloitetaan toisen 9 r rakentaminen tänä kesänä (> 1 h från h:fors), joten täällä pitäisi olla 18 r pelattavissa 2006.

  Itse sijoittaisin sellaiselle kentälle jonne varmasti pääsisin pelaamaan niin paljon että osakkeenomistamisesta olisi hyötyä. Sellaiset kentät taitavat olla melkoinen poikkeus juuri 1 h ajomatkan päästä Helsingistä. Tai ainakin niin olen ymmärtänyt, korjatkaa jos olen väärässä.

  Pickalaan valmistuu kolmas kenttä tänä vuonna. Eilen kävin huoltoteitä pitkin ihailemassa uuden kentän maisemia. Tulee täydentämään mukavasti kokonaisuutta. Nyt on Pickalassa tarjolla kolme erityyppistä kenttää. Itselläni matkaa Länsiväylän varrelta 30km. Pahimpaankaan ruuhka aikaan perjantai-iltapäivällä ei saa tuohon matkaan menemään tuntia.

  Nimetön

  Mäntsälän Hirvihaara ja vakuutusyhtiö Pohjolan kenttä Emäsalossa Porvoossa.Halvat osakeannit lienee aloitettu.

  Nimetön

  joo samaa mieltä Paksupekan kanssa… Suurimmalla osalla Suomen kentistä on vain yksi kenttä, Pickalassa on kolme täysmittaista. Tämä tekee Pickalasta Suomen ylivoimaisesti suurimman ja pohjoismaitten kärkipäätä olevan Golf-keskuksen.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Uusia kenttäprojekteja etelässä?

Etusivu Foorumit Yleistä Uusia kenttäprojekteja etelässä?