28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

Tyry & Piltz

Etusivu Foorumit Yleistä Tyry & Piltz

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 34)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #178610 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Pakko antaa palautetta, loistavasta selostuksesta! Kiva seurata hyvää peliä, kun on loistavat selostajat! Piltz antaa hyvän lisän omalla verbaalisuudellaan & kokemuksellaan! Todella gurmee kauden avaus, ei muuta kun jatkakaa samaan malliin!

  #343839 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Ääni TT:lle myös Martsarista. Tyryn pojalla on ollut askelmerkit kohdallaan tänä viikonloppuna, eikä ensimmäistä kertaa.

  Selostus on vähintään puolet kisan televisioinnista.

  #343840 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Olen (taas kerran) 🙂 samaa mieltä. Selostus on

  puolet lähetyksestä. Tällaista jutustelua kuuntele

  mielellään monta tuntia vaikka itse peli ei

  mitään erikoista tarjoa. Piltzin pelikokemus ammattilaiskisoista on kullan arvoista myös näissä ympyröissä. Forsell oli myös asiantunteva tänään.

  Loistavaa Urheilukanava+selostajat!

  #343841 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Todella loistava parivaljakko joka ei jatä kylmäksi. Loistavaa verbaalista ilottelua, lähes idolsin Nikulan tasoa.

  #343842 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Samaa mieltä. Etenkin Piltzin supliikki oli miellyttävää kuunneltavaa + asiantuntevuus. Forssell jäi supliikissa vähän jälkeen, mutta so not!

  Ainoa mikä lähetyksissä jäi vaivaamaan oli se, että niitä oli leikelty.

  Viikonlopun lähetyksiä varsinkin olisi saanut tulla vähintään 3 tuntia/pv. Tigeria kattelee niin paljon mieluummin kuin ET:n vakioporukkaa.

  #343843 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Yksi puoltoääni lisää…

  #343844 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Ilo oli seurata kaikki lähetykset.

  Mitäs mieltä olette siitä, kun Tyry on usein hiljaa (jopa lause jää kesken) jonkun putatessa? Mun mielestä se on hassua, kun esim. Mika kysyi jotain, niin Tyry oli hiljaa putin aikana ja unohti kysymyksen… Taitaa TT elää niin pelissä, että silloin ollaan hiljaa ja annetaan lyöntirauha kun kaveri lyö 🙂

  #343845 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Oli todella nautinnollista kuunnella perjantaina ja lauantaina herrojen selostusta ja asiantuntevaa sanailua. Luultavasti paras urheiluselostus mitä olen tänä vuonna kuunnellut ja katsellut. Kiitos hienosta tunnelmasta!

  #343846 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Vaihteeksi Ballmarkerin kanssa samaa mieltä: vuoden paras selostus.

  Omaa korvaani jäi hivelemään Pitzin kommentti jostain vähän epäonnistuneemmasta lyönnistä: ’Kansallisen tason suoritus’.

  Teemu on mutenkin parhaimmillaan, kun studiossa on kaveri, mutta pe-la oli ylittämätön suoritus molemmilta. Kansainvälisen tason suoritus!

  #343847 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Jep jep

  Haluan myös liittyä näiden kehujien joukkoon.

  Aivan loistavaa!!!!!!!!!!!!!!

  #343848 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  BoaKyy kysyi, mitä mieltä ollaan Tyryn tavasta keskeyttää puhumisensa, kun joku puttaa.

  Joskus se ärsyttää toden teolla. Kyse on tilanteista, jossa TT on kertomassa esim. suomalaisten menestyksestä tai taustoista muissa kisoissa. Hän voi aloittaa kertomuksensa viisikin kertaa (ja aina joku puttaaja keskeyttää) ennen kuin saa kakistettua ulos suomalaispelurin sijoituksen tai kierroksen taustoituksen.

  On tietenkin selvää, että jos ruutuun tulee katsottavan kisan kannalta kulminaatiopiste tai muuten superjännittävä tilanne, on syytä vaietakin ’ulkopuolisesta’ infon antamisesta. Muttei se nyt nelipäiväisen kisan jokaista puttia koske.

  Pidän kyllä erittäin hyvänä ja katselijoita palvelevana Tyryn tapaa kerätä lähetykseen päivän suomalaisuutiset golfissa. Pois niitä ei missään nimessä saa jättää.

  #343849 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Ehdottomasti nautittavin golf-lähestys (pe-la) pitkään, pitkään aikaan. Verkkoadressi nelosen suuntaan ensi vuoden major-kisojen selostajista?

  Kiitokset Neloselle etukäteen televisioinnista 😉

  #343850 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  SamSnead
  Moderaattori

  Tuo Tyryn tapa keskeyttää lause ja jatkaa sitä myöhemmin (tai joskus jopa unohtaa kysymys) saattaa johtua osaltaan siitä, että selostajien korviin tulee englanninkielinen selostus sekä aika ajoin ohjeita / tietoa ohjaamosta. Tällöin varmastikin ajatus herkästi katkeaa. Vaikka Tyryn tuntien saattaa se katketa ihan muuten vaankin 😉 Vitsi-vitsi… 🙂

  #343851 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Hyvästä selostuksesta voisi pyrkiä enää vain vielä parempaan selostukseen. Joten pari toivomusta:

  – älkää hokeko, että palataan tähän asiaan vähän myöhemmin kun siihen ei palata enää koskaan. Vuoden selostuksista löytynee satakunta tällaista unohdettua lupausta.

  – sanaa KYMYSYS ei ole olemassakaan eikä se naurata vitsinäkään – esimerkkejä jälleen sadoittain.

  – KIITOS!

  #343852 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Ketjua lueskellessani ihmettelinkin jo, ettei kukaan maininnut ’dynamic duo’sta’ aikaisemmin. Itse kuintekin pidän Tilanderin ja Arkkolan selostusta lähinnä viihdyttävänä. Vaikka pieniä virheitä siellä täällä tuleekin, mutta eihän kukaan ole täydellinen. Uskon vahvasti että tuskin kukaan täällä ’vihaa’ Tilanderin ja Arkkolan selostusta niin paljoa kuin sanoo, tuskin ollenkaan, koska jos selostus on puolet lähetyksestä niin tuskin edes katsoisitte nelosen golflähetyksiä. 😉

  On se ihme miten yksi kolumni golflehdessä vaikuttaa kansan mielipiteeseen selostuksesta.

  #343853 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Aiheesta: jep, Piltz on kyllä loistava Tyryn aisaparina, välillä lohkeaa oikein kunnolla. Ja tosiaan joka kerta yhtä hyvä. Helpompi tietysti on olla kommentaattorina satunnaisesti, koska mahdolliset maneerit eivät käy ärsyttämään (Tyryn selostuksia tulee kuunneltua ainakin toisella korvalla satoja tunteja vuodessa).

  Mutta sitten tuo Dynamic Duo – kaverien selostus on kyllä juuri niin ärsyttävää, kun tällekin palstalle on itsekin yhtenä monista tullut vuodatettua (sinänsä niin kulunut aihe, ettei siihen ole enää mitään lisättävää). Ja Tilanderin kirjoituksella golflehteen tuskin on mitään vaikutusta täällä ainakin vuodesta 2000 pyörineisiin viestiketjuihin – ellei joukossamme ole todellisia meedioita.

  Majoreissa selostuksella ei sinänsä ole niin väliä, koska kentällä tapahtuu niin paljon. Mutta jonkun Mallorca Classicin perjantain selostaminen mielenkiintoisesti onkin aika tavalla haastavampaa.

  #343854 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tämä kokoonpano Tyry&Pilz lienee paras mahdollinen. Siitä yksinkertaisesta syystä että toinen tuntee pelaajat, tilanteet, taustat erittäin hyvin. Ja toinen kaiken pelaamiseen liittyvän.

  Ja molempien sopivan kriittistä suhtautumista unohtamatta (Woodsin mokat jne.). +++paljon muuta!

  Ei Tilanderi ja Arkkola niin huonoja selostajia ole, mutta kun kontrsti ero on niin mielettömän suuri. Niin se vaan saa ne vaikuttamaan vähän pliisuilta. Muuten ihan keskiverto selostusta sekin. Ja kun he selostaa vaan lähes pelkästään tilanteita jotka näkee kuvasta muutenkin on toisaalta vähän tylsää. Tapahtumat vaan niin mielenkiintoisia, että tilanteeseen sopisi Ty&P tylinen selostus myös paljon paremmin.

  Että toivoisin vaan kuulevani Majoreissa vielä Tyryä ja Pilziä!!! Ja mieluiten jo kaudella 2006!!!

  #343855 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Pahaa pelkään, että majoreissä äänessä pysyy, ei pysy, pysyy, ei pysy, pysyy sama voima kaksikko…

  Toivotaan kuitenkin parempaa 🙂

  #343856 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Tietoja tarvii päivittää ja niin on myös selostuksen kanssa. Ja tällä hetkellä tuo paras tietous tämän hetken golfiin löytyy T.Tyryn pääkopasta. Eli nyt Majoreita pelaavat pelaajat Tyry tuntee varmasti paremmin kuin Arkkola tai Tilander, mutta toki vanhemmat herrat tuntevat paremmin Major historian ja vanhemmat pelaajat, jolloin he antavat sen oman osaamisensa, nippelitiedon & värinsä lähetyksiin 🙂

  Mutta on hyvä muistaa että kolikolla on kaksi puolta 😉

  #343857 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Majoreissa historian tuntemus pitää olla hyvää tasoa. TT:n selostusta kuunnellessa tulee väkisin mieleen että tiedot alkavat vasta 80-luvulta.

  Kyllä DD:n jutut ovat siinä suhteessa niin paljon paremmat ja kompensoivat pienet epätarkkuudet tapahtumien realiaikaisessa selostuksissa, eikä TT:kään virheetön ole ollut.

  Kunhan TT lukee kotiläksynsä niin voisin kallistua Majorien juontajien vaihdon kannalle. Jos vielä sitä lauseiden lopun painotusta kontrolloisi niin mikäpä siinä.

  #343858 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Enpä sitten tiedä kuinka paljon iloa on muistella jotain 70-luvun kisaa (yleensä väärin), jos ei osaa erottaa Ison Helpon svingiä Leftyn vastaavasta. Jos Teemulle pistäisi vaikka lapulle kaikki Augusta Nationalin kasvit niin taustatiedot olisivat vähintään nykyisen parivaljakon tasolla 😉

  Kyllähän DD:llä on tyyli, jolle on oma paikkansa, mutta välillä meinaa mennä hermo niiden jatkuvien asiavirheiden kanssa.

  #343859 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Majoreita alttiin pelata jo jonkin verran ennen 70-lukua.

  #343860 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Olet aivan oikeassa. Esim. ensimmäinen The Open pelattiin jo 60-luvulla.

  1860 😉

  #343861 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Mua ainakin häiritsee DD:n selostuksissa eniten se vajavainen tietämys pelaamisesta. Teemukin on siinä kertaluokkaa parempi ja Mika toi vielä ison askeleen lisää oikeaan suuntaan. Kun selostaja ymmärtää minkälaista lyöntiä tietyssä tilanteessa haetaan, katsojillekin voi tarttua jotain mukaan noista lähetyksistä.

  Pitää kyllä DD:n puolustukseksi sanoa, että ne on viime vuosina skarpanneet aika paljon.

  #343862 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Tyryllä on kyllä hyvä tietämys, mutta minua kyllä arsyttää äijän asenteellisuus.

  Viime viikonlopun Kiinan lähetyksessäkin hän esitteli kentän laidalla olevat talot paremman väen asunnoiksi. Aiemminkin kuultu näitä ihmiset luokittelevia ja jopa rasistisia kommentteja.

  Teemua myös kiinnostaa naisten peleissä enemmän neitojen ulkonäkö kuin pelilliset asiat – tästä lukuisia törkeitä esimerkkejä.

  Eli välillä kyllä tulee niin ala-arvoista tekstiä, että siinä menee väkisinkin kaikki Tyryn saamat pisteet hyvistäkin selostuksista. Pro-selostajalta ei tällaisia sammakoita suusta ulos pääse.

  Mielestäni Urheilukanavan golfselostusten parasta antia ovatkin ehdottomasti hyvät kommentaattorit, joilta kaiken lisäksi saa parempaa pelillistä tietoa ja ’sisäpiirin juttuja’ kuin Tyryltä ikipäivinä. On se Teemunkin paras osaaminen jo kaukana takanapäin – 80-luvulla.

  Eli lisää tilaa kommentaattoreille: huippupelaajia, valmentajia, muita golfin taustahenkilöitä…, eikä mitään koululaisharjoittelijoita. Piltz ja Rauhala esimerkkeinä parhaasta päästä.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 34)
Vastaa aiheeseen: Tyry & Piltz

Etusivu Foorumit Yleistä Tyry & Piltz