5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Tx-tour vs Dynamic Gold SL

Etusivu Foorumit Yleistä Tx-tour vs Dynamic Gold SL

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Mitä eroa näillä kahdella varrella on ominaisuuksiltaan?! Netistä katoin, että ovat käytännössä samanpainoisia ja antavat yhtä korkean lentoradan.. Joten missä erot?

  TX-tour on aika tiukka,SL:llä en ole lyönyt.

  onko mitta sama?jos tx on tehty hybridiin tai jotain

  molemmat ovat rautamailoille ja mitta on se perus 41′

  TX Tour, kuten teknologiamielessä edeltäjänsä TX-90 ovat aika kireän tuntoisia, osumatuntuma on (varsinkin jos varsi on liian jäykkä) vähäsen kuin lasiputkella löisi. DG-sarjalaisiin (mukaanlukien DG Lite ja SL) verrattuna tuntuma on paljon kireämpi.

  DG SL oli vähäsen pettymys. Kaiken järjen mukaan tuon varren pitäisi sopia mulle aika mainiosti. Ja kyllähän pallon lento SL:lla on toivotun kaltainen ja myös vertailukelpoisen pitkä verrattuna muihin keveisiin teräsvarsiin.

  SL ei ole silti lähelläkään syrjäyttää DG Litea minun rautamailavarsieni suosikkilistan ykköspaikalta. SL on mielestäni huomattavan tunnoton verrattuna DG Liteen…

  … niin ja TX Tour ei myöskään ole syrjäyttämässä TX-90:a toisesta rautasetistäni.

  Mulla on ollut ajatuksena vaihtaa seuraaviin mailoihini Dynamic Gold SL varret aikaisemmin käyttämien Dynamic Goldien sijalle. True Temperin sivujen mukaanhan tuo SL varsi pitäisi olla muuten samanlainen kuin perinteinen DG, mutta vain kevyempi. Mitkä on teidän kokemukset vertaillessa perinteistä DG vartta ja DG SL vartta lyötäessä?

  Suositteletteko varrenvaihtamista?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Tx-tour vs Dynamic Gold SL

Etusivu Foorumit Yleistä Tx-tour vs Dynamic Gold SL