15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][13]
KilpailuaSuomalaista

-TURVALLISUUS-

Etusivu Foorumit Yleistä -TURVALLISUUS-

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #184558 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Turvallisuus on tärkeä asia, joten muistetaan huomioida muita pelaajia niin rangella kuin kentälläkin. Kohtelias käytös tuo kaikille hyvän mielen. Hyvä, että rangeille ovat viime vuosina yleistyneet nämä turva-aidat mattojen välillä jotka omalta osaltaan ovat edistämässä turvallisuutta jo siellä lyöntiharjoittelualueilla. Useilla kentillä väylät menevät ristiin paikka paikoin, joten muistetaan kaikki pelaajat se tärkeä maltti, jotta vahinkoja ei syntyisi! Huonolle lyönnille emme usein voi mitään, mutta kun eteisyys muihin kentällä oleviin pelaajiin on riittävä, niin vaaratilanteita ei synny. Peli-iloa näin kesää odotellessa!

  #380505 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Toivottavasti eri kenttien henkilökunta poistaa kentältä pelaajat, jotka tahallaan käyttäytyvät varomattomasti tai ylimielisesti ja aiheuttavat usein näitä ’läheltä piti’ tilanteita.

  #380506 Ilmoita asiaton viesti

  Täysin samaa mieltä! Itse en ainakaan haluaisi saada kenenkään drivea selkään… saattaisi sattua!

  Vahinkojahan sattuu mutta usein vaan tuntuu että epäonnistuneen lyönnin perään FORE – huuto vaan kasvattaa löyjän tuskaa…

  Onko kyllä aika edesvastuutonta olla varoittamatta muita pelaajia jos siihen on tarvetta!

  nimim. melkein driven selkään saanut…

  #380507 Ilmoita asiaton viesti

  Katsoessani US Masters-turnausta ajattelin noiden katsojien turvallisuutta. Nimittäin monen avauslyönnin aikana ihmismuuri reunusti muutenkin kapeiden väylien reunoja. Aika uhkarohkeaa olla 20 m päässä etupuolella kun mestarit avaa. Toki heidän lyötivarmuus on huippuluokkaa, mutta saattaahan heillekkin esim. välinerikko tulla ja seuraus voi olla kohtalokas.

  Moniko meistä uskaltaisi mennä avaamaan vastaavassa tilanteessa draiverilla? Minulla voisi tulla pupu pöksyyn:-)

  #380508 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tässä on kyllä syytä olla pelikavereidenkin ’kärppänä’, eli aika usein lyödessä tiiltä niin lyöjä saattaa itse kadottaa pallon, jos se suuntautuu muualle kuin väylälle, esim vasta-aurinko on aika petollinen. Silloin voi loppuasentoa hakiessa Fore unohtua, eli ei muuta kun pelikavereiden kurkut auki ja FOORIA peliin.

  Ihan oikeasti, ei sen huutaminen voi olla niin noloa, sattuu sitä Major voittajillekin, ja ne on kuitenkin keskimäärin aika kovia pelimiehiä, ja naisia.

  hyviä pelejä !!

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä -TURVALLISUUS-