23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Tuplajäsenyys

Etusivu Foorumit Yleistä Tuplajäsenyys

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 26)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko mahdollista olla jäsenenä kahdessa eri seurassa? Siis en tarkoita pelioikeutta, vaan jäsenyyttä…

    Yleensä voit olla jäsen niin monessa seurassa kuin vain haluat. Itsekin olen muutamassa. Tosin golfseuroista mulla on vain yhteen jäsenyys.

    Mutta ei kai mikään estä kuulumasta useampaan golfseuraankaan… onko lompakossa sit vain ehkä useampi tasoituskortti?

    Nimetön

    Voit olla jäsen useassa golfseurassa. Tasoitusta ylläpitää vain yksi seura.

    Selvä. Kiitos tiedoista!

    Voit siis olla jäsenenä useassa seurassa, mutta yksi niistä pitää valita kotiseuraksi, ja vain sieltä saat tasoituskortin.

    Ok. Eli ei ole mahdollisuutta valita kumman seuran mestaruuskilpailuihin yms. tapahtumiin osallistuu? 🙂

    Nimetön

    Voithan sä osallistua kaikkien niiden seurojen tapahtumiin, joissa olet jäsenenä. Vaikka kolmiin seuran mestiksiin, jos vaan aikataulut antaa myöten. Eikös osallistumisoikeus seuran mestaruuskilpailuihin perustu jäsenyyteen eikä siihen missä tasoitusta ylläpidetään.

    Kyllä tuplajäsenyys toimii hyvin, itse olen jäsenenä kahdessa golfseurassa. Mestaruuskisoihin olen osallistunut siinä seurassa mikä ei pidä tasoitusta.

    Käytännössä turskin ehtii osallistumaan molempien mestaruuskisoihin, kun liitto on koordinoinut seuramestaruudet kisattaviksi samana viikonloppuna. Reikäpeleihin ja muihin kilpailuihin voi toki osallistua kummassakin.

    Etuna tuplajäsenyydestä on mm. se, että pääsee mukaan molempien seurojen järjestämiin pippaloihin.

    hc

    Riippuu täysin kilpailumääräyksistä. Vastaan on tullut myös kilpailumääräyksiä joissa vaaditaan mestiksissä pelaajan kotiseuran olevan ko. seura ja tätä sääntöä on vieläpä noudatettu tarkasti.

    Jokaviikonloppuisissa seuran suffelikisoissa tuskin ketään kiinnostaa kotiseura, kunhan jäsenyys on reilassa.

    Nimetön

    Näinpä!

    -90 luvun lopussa olin kahden seuran jäsen, ja pelasin toisen nimissä 21 vuotiaiden SM kisoissa, eli siis kaikki OK tähän asti.

    Sitten koitti seurojen mestikset, ja tasoitusta ylläpitävä seurani piti myöhemmin mestaruuskilpailunsa, koska halusivat nimen omaan varmistaa tuplajäsenten pääsyn myös omiin mestiksiinsä.

    Osallistuin sitten ensin tähän ei ylläpitävän seuran mestiksiin ja ne alkoikin ihan kivasti, olin kahden päivän jälkeen reilussa johdossa.

    Illalla minulle soitetaan että minut on diskattu, koska olin edustanut toista seuraa SM kilpailuissa.

    Parasta tässä on että klubilla oli kuulemani mukaan yritetty pelaajilta kysyä saisinko pelata loppuun, mutta monet niin sanotut hyvät silloiset ystäväni olivat täyttä vauhtia diskaamassa minua.

    Onneksi heistä ei kukaan voittanut.

    Ja parasta kaikessa on se että he tulevat minulle vielä tänäkin päivänä sinisin silmin selittämään etteivät ymmärrä miten se diskaus voitiin tehdä, ja että mikäli asia olisi ollut heistä kiinni niin olisin saanut pelata loppuun.

    Voi reppanat kun eivät tajua että tiedän tilanteen vaikka en sitä koskaan ole heille kertonutkaan, mielestäni se oli hyvä opetus ja tiedämpähän etten enään ikinä luota keneenkään heistä koska kehtaavat valehdella päin naamaa.

    Jälkeenpäin klubin sääntöihin tehtiin muutos, ettei sen klubin mestiksiin voi osallistua kuin tasoitusta siellä ylläpitävät pelaajat.

    No sen mestaruuden olen vienyt myöhemmin molemmista klubeista, ja oikea ystäväni voitti kyseisen mestaruuden tuonakin häpeän vuonna joten kaikki meni kuitenkin nappiin.

    Klubilla silloin vähänkään päättämässä olevat elimet menivät äärimmäisen noloiksi tilanteesta, ja minua vastaan äänestäneet punastuvat yhä, kun kiusaan heitä ohimennen muistuttmalla asiasta äänekkäästi ja vitsikkäästi.

    Niin et kandee tsekkaa säännöt ennen kisaa, sama koskee kilpailun järjestäjää.

    Ole

    Moi Janus

    Muistan hyvin tapauksesi, ja ymmärrän täysin tunteesi koska päätös olisi pitänyt tehdä ennen kisaa eikä silloin kun pelasit loistavasti mestikoissa. Se, että joku olisi kysynyt muilta palaajilta sinun edustuskelpoisuutta tuntuu aika oudolta. Myös itse pelasin samoissa kisoissa ja omastapuolestani olen täysin varma ettei kukaan tullut kysymään minulta pitäisikö sinun saada pelata loppuun . Sorry, muiden puolesta en voi vastata esittämisiin väitteisiin, tuntuu vain niin kummalliselta, että tässä arvostetussa seurassa asioita hoidettaisiin niin naurettavasti. Itse muistelen että seuran säännöt yksiselitteisesti ei antanut mahdollisuutta pelata ja kilpailun johtaja tai toiminnanjohtaja diskasi sinut vedoten sääntöihin ei kaverien mielipiteiden vuoksi. Koska ainoastaan muistelin, että säännöt jo silloin estivät osallistumisesi mestikoihin en esitä sitä kohtaa faktana. Tietysti sen voisi tarkistaa jälkikäteen, ja jos asia olisi todella niin kuin kerroit ei tämän seuran päättävät kaverit kovin suuria pisteitä ansaitse.

    Ps. Oli muuten ilo pelata kanssasi viimekesänä eräät klubikisat länsirannikolla, ja voi veljet kuinka se sun tykki oikein puhui.

    Ole

    Janus –> lue Janos Sorry

    Nimetön

    >ja voi veljet kuinka se sun tykki oikein puhui.

    Ou jees 🙂

    Joo, on se metkaa kuinka helposti löytyy syitä diskaukselle jos sattuu uhkaamaan kärkisijoja. Outo juttu – Mistähän tällainen voisi johtua??

    Meikäläisellä ei ole ollut ongelmia, mutten ole hätyytellyt palkintosijoituksiakaan.

    Mutta asiasta toiseen.

    Mites Lontoossa?

    Riittikö se kiitoradan pätkä vai menikö pallot päädystä pöpelikköön?

    Nimetön

    On se kyllä kumma miten voi itteään kehua monella tavalla ja joka käänteessä. En yhtään ihmettele että tätä miestä ei näy edes FGT:llä. Sillähän menee kaikki aika itsensä mainostamiseen Golfpisteen sivuilla !

    Kentällä positiot ratkaistaan. Janoksen tapauksessa voisi kuvitella, että jos yksi osa-alue toimii, panostetaan siihen.

    Henkilökohtaisesti en tunne Janosta, mutta kun katselee golfin historian suuria voittajia, kyllä peli on hoidettu kotiin taidolla, tekniikalla ja metreissä nippelilyönneillä. Kovin isoja eivät ole tämänkään päivän voittajat pois lukien atleettinen entinen mestari Tiger Woods tai Ernie Els.

    Oliko John Daly agressiivisen golfin viimeinen menestyjä?

    Mm. Phil Mickelson pelaa hyvin agressiivista golfia, jos nyt golfia voi ylipäätänsä agressiiviseksi sanoa. Hyvin kulkee ja voittoja tulee tasaiseen tahtiin…

    Ps. Maailmanlistan ykkönen on myös aika kookas raameitaan. Pienikokoiset menestyjät ovat nykyään aika harvassa.

    Tajusimpa tuon ’suuria voittajia’ aivan päin honkia…

    Aivot näyttävät olevan lakossa. Jos olisi kesä, niin menisin välittömästi pelaamaan, jotta saisi aivot pois ’työkyvyttömyystilasta’ 🙂

    Nimetön

    Edes FGT:llä heh heh…

    Jos toi edellinen viestini oli mielestäsi mainos,

    niin varmaan tajuat ensimmäisen rivin vihjeen.

    Mä luulen ettei mulla tänäkään kesänä ole aikaa tulla sinne FGT:lle, valitan vaikka niin haluaisitkin varmasti mut siellä nähdä.

    FGT:on kova juttu en sitä kiistä, mut miks Kalle Palander ei ollut Ahosen rinnalla Mäkijoukkueessa vuonna 2004? Onko jätkä vaan olevinaan suksimies.

    Niin tai voisihan noi rallijäbätkin välillä käydä vetää formulassa pohja-aikoja, kun niillä kerran on aikaakin, eihän ne kisat kestä kuin muutaman tunnin tuolla telkkarissa.

    Ok! olenhan mä golfiakin pelannut, ja aion mahdollisimman paljon pelata jatkossakin.

    Vitsinä voisin kääntää tän niin ett miksi FGT:läisiä ei ole näkyny Long Driving Tourilla…

    ei varmaan tarvii enään jatkaa…

    Kyllä kateus jyllää muuallakin kuin Suomessa:

    Nick Faldo osallistui seuran sisäisiin kisoihin junnuiässä. Heti ekassa kisassa napsahti kisan alhaisin kierrostulos ja se ei sopinut klubin vanhoille jäärille, jotka olivat tottuneet kisaamaan keskenään. Kisakomitea kokoontui ja huomattiin että nuoren Faldon tiiausaika oli ollut 11:50. Seuran säännöissä sanottiin etteivät junnut saa pelata ennen puoltapäivää joten Nick hylättiin!

    Samoin Moe Norman pudotettiin amatöörien maajoukkueesta. Kaikki amatöörisääntöjen pykälät täyttyivät, mutta kabinetissa katsottiin ettei Moe ’oikea’ amatööri ja niin jo edustusasunkin saanut Moe jätettiin kylmästi rannalle…

    ja minä luulin että golf on herrasmiesten laji ja voitot ratkaistaan palloa lyömällä…

    Tässäkin ketjussa alkuperäinen aihe tuntuu häipyvän puheen sorinaan. Eli alkuperäiseen aiheeseen ja kysymys toisinpäin.

    Pitääkö olla kahden seuran jäsen, jos hankin naapurikentältä osakkeen?

    ’Pitääkö olla kahden seuran jäsen, jos hankin naapurikentältä osakkeen?’

    Eihän sun tartte edes olla golfari osakkeen ostamista tai omistamista varten… eli ei tartte olla yhdenkään seuran jäsen.

    Ei normaalisti tarvitse. Poikkeuksena taitaa olla Nevas.

    Tuosta Janoksen hylkäämisestä sen verran, että muistaakseni ainakin meidän seuran mestikat on rajattu vain kotiseuran pelaajille. Kotiseurahan on se seura, joka ylläpitää tasoitustasi. En tietenkään ota mitään kantaa siihen, miten asia on Janoksen seurassa aikanaan ollut.

    Meillä on ollut tapana sallia myös ammattilaisten osallistuminen kilpailun ulkopuolisina. Mun puolesta ne saisivat olla mukana kisassa ihan täysiverisinä kilpailijoinakin.

    Mulla on joulusta saakka ollut tuo Faldon (suurin suosikkini pelaajista) kirja hyllyssä odottamassa lukemista, mutta useat otteet kirjasta ovat saaneet aikaan sen, että lukeminen aloitetaan tänään!

    Joissakin yksilölajeissa, missä on mm. eri ikäsarjoja on esim. rajattu, että saa osallistua vuoden aikana yhteen SM-tapahtumaan vain yhden kerran, eli et voi ensiksi kääriä junnujen palkintopöytää puhtaaksi ja sitten mennä kisaamaan aikuisten sarjaan. On myös urheilulajeja, jossa tämä on mahdollista.

    Mielestäni pitäsi saada osallistua vain yhden seuran mestaruuskilpailuun. Ei siis voisi pelastaa perjantaina tunaroitua kierrosta voittamalla kakkosseuran mestikset, jotka alkaisi esim. vasta lauantaina. Toki normaaliurheilussa seuranmestaruusskapat ovat vielä todella pieniä kilpailuja, joissa ei protesteja tms. harrasteta.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 26)
Vastaa aiheeseen: Tuplajäsenyys

Etusivu Foorumit Yleistä Tuplajäsenyys