23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Tupakointi kentillä hallinnassa

Etusivu Foorumit Yleistä Tupakointi kentillä hallinnassa

Esillä 23 viestiä, 1 - 23 (kaikkiaan 23)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Koska olen – eräiden kirjoittajien mielestä – joskus epäasiallisen turhaan kirjoittanut golfista ja tupakoinnista niin kirjoitetaan nyt asiallisesti: Tänä pelikautena kohdalleni on sattunut vain muutama pelikumppani, joka halusi polttaa kierroksen aikana. Heistä suurin osa pyysi luvan, jonka tietysti annoin, eikä ongelmaa enää ollut. Mukavaa, eikö totta? PS Nekin olivat mukavia, jotka polttelivat salaa.

    Elämän ilothan pitäisi olla vakiot;viina,laulu,naiset j.n.e.Jos ei yhtä niin toista,mutta täällä tunnutaan kiellettävän kaikki.Kohta ei voi tehdä muuta kun yrittää saada pallot tuohon pieneen kuppiin jos sekään sallitaan. Ja jos niin, sitten hiljaa ettei vaan kukaan häiriinny.

    Lue lisää: Pohjois-Portugali

    Onko nykyisin jo niin ,ettäjos poltat ulkona tupakkaa kuuluisi pyytää siihen lupa joltakin toiselta lähimmäiseltä? Tupakointihan olisi siinä tapauksessa jo kriminalisoitava, tai kenties teeboxien viereen voisi rakentaa ns. tupakkahuoneet, että luonnossa ei alkaisi haisemaan tupakan savu ja tupakoimattomat voisi pelailla raittiissa ilmassa. Olit muuten ringo erittäin reilu antaessasi luvan tupakoijille, ja jos et antanut kärähtäneille rankkuja!

    Nimetön

    Jos edes pelaisin sinunlaisen kanssa golffia, tumppaisin jokaisen polttamani savukkeen sinuun. Ei tuollaista asennevammaa voi olla.

    En usko, että Ringo kirjoitat aivan tosissaan, mutta jos kuitenkin kirjoitit tekstisi vakavin mielin, niin suosittelen ammattiapua, tai muuttamista jollekin pienelle saarelle asumaan.

    Lue lisää: Philip Morris

    teellä voi polttaa, mutta vain jos saa luvan.

    Tupakka ei kuulu väylille, saati sitten viheriölle.

    Kyllä näiden täytyy olla vain onnettomia provoja.

    Olen jo vuosien ajan polttanut kierroksen aikana (pitkin kenttää) min. puoli tusinaa pikkusikaria eikä kukaan ole koskaan edes vinoon katsonut.

    Toisaalta; olen iso, ruma ja lyön kovaa (palloa), yhdistelmä joka voi pikkunilkit toki vaientaakin.

    #365499 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Minkä ongelman se luvan kysyminen poisti?

    #365500 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    No ei se mikään ongelma ole sen jälkeen kun tupakoitsija pienen kohteliaan keskustelun jälkeen muistaa oman asemansa: Hän puhaltelee pelikumppaninsa välittömään läheisyyteen myrkyllisiä ja pahalta haisevia savupilviä. Kun hän tämän tiedostaa, (useimmat tiedostavat), niin tupakointi tapahtuu (useimmiten) kaukana minusta ja muista savuttomista pelikumppaneista, esim. silloin kun tupakoitsija hakee palloaan metsästä tai vesiesteestä. Hienoa!

    #365501 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Meikämanne se kulkee kentällä oikeen vasiten tupruttelijoiden perässä, ai että tuoksuu ihanalle!

    Tulin itse lopettaneeksi tupakanpolton jo keväällä, mutta tupakantuoksu raikkaassa ulkoilmassa on kieltämättä houkutteleva!

    Mun vieressä saa poltella!

    #365502 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mahtaa olla nautinto pelata kierros Ringon kanssa. Jos pipo on jo lähtiessä noin kireellä, mistä kaikista asioista mahtaakaan valittaa. Pahimpia on tuollaiset, jotka varmasti jälkikäteen muistaa valittaa kaikesta omassa piirissään. Se piiri on tosin aika pieni. Eiköhän näitä kitisijöitä ole ihan tarpeeksi klubeilla.

    Pelataan vaan rentoa, lunkia golfia. Kitise vaikka autotallissas.

    #365503 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Miten, Ringo, olet saanut piereskelyn kuriin?

    #365504 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Vaimo polttelee, minä en. Vieraiden kanssa lupa kystään ja kuljetaan sitten vaikka toista puolta väylää. Enpä muista kenenkään evänneen lupaa.

    Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että suvaitsemattomuus tupakoitisijoita kohtaan on kauan sitten mennyt yli kaiken kohtuuden.

    #365505 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    jos joku tulisi kentällä avautumaan polttamisesta minulle niin sanoisin vaan että ketäänhän ei täällä pakoteta olemaan… ei sitä tietenkään kenenkään naamalle sovi tuprutella.

    sama juttu jos sanoisi ettei suostu pelaamaan ryhmässä missä otetaan birkkupullosta huikkaa tilaisuuden tullen!

    #365506 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Naurun kyyneleet silmistä pyyhittyäni yritän kysäistä asiallisesti:

    Mistä sinä Ringo (tai kukaan muukaan) olet saanut päähäsi että sinun mielipiteesi tupakoinnista on yhtäkkiä velvoite muille.

    Jos haluat hiukan kiusata aivojasi filosofisilla käsitteillä jotka sopivat tähän hyvin, ne ovat positiivinen oikeus ja negatiivinen oikeus.

    Googlaappa niitä (englanniksi löytyy enemmän).

    #365507 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hieman mua ihmetyttää noi kiivaat tupakoitsijoitten puolustuspuheenvuorot – ei minua ainakaan haittaa se, jos kaverit tupruttelee jossain takavasemmalla tai siirtymällä, mutta jos viereen tullaan puhaltelemaan niin golffin ’herrasmies’-luonteen mukaisesti olisi (mielestäni) tietysti fiksua kysyä esim: ’ei kai haittaa jos poltan?’

    Kertaakaan en ole kieltänyt, mutta eipä toisaalta ole kertaakaan ollut niin toheloa tupakoitsijaakaan, joka olisi poltellut vieressä mun yrittäessä lyödä!

    Tuomitkaa nyt sitten mut joka ei siedä lyödessään tupakansavua silmissään ;o)

    #365508 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Minua se ei suuremmin hairitse, mutta tasta keskustelusta heraa mieleeni kysymys:

    Silloin kun joku alkaa polttaa ryhmassasi tupakkaa (tai sikaria tai piippua), niin monestiko han on tullut tekemaan sita siihen sinun lahituntumaasi? Jos ei kertaakaan, niin monestiko sina olet silloin mennyt ’liian lahelle’ tata tyyppia, jolloin savu tai haju alkaa sinua arsyttamaan?

    #365509 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ihmeellistä keskustelua.

    Olen tupakoitsija. 1,5 askia menee joka päivä. Kierroksen aikana poltan useamman savukkeen. Tumppeja en luontoon jätä, koska mukana kulkee näppärä filmirullakotelotuhkis, eikä tupakointini hidasta peliämme millään tavoin.

    Ulkona saa polttaa ja se on täysin luvallista, joten lupaa ei tarvitse kysyä keneltäkään.

    Niuhottajia aina silloin tällöin ilmaantuu paikalle, jotka nyrpistelevät nokkaansa.. milloin millekin asialle.

    Kysyvätkö hienohelmat luvan, kun he ovat pistäneet dödöä tai partavettä reilusti ennen kierrosta??

    Täytyykö pyytää lupa tai pahoitella, jos pelatessa paita kastuu ja hiki tuoksahtaa metrien päähän tai vatsakaasut pääsevät valloilleen?

    #365510 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Minä kysyn aina kierroksen alussa muilta ryhmän pelaajilta, että sopiiko piereskellä.

    Tämä on ratkaissut kaikki ongelmat herrasmiesmäisesti.

    #365511 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mina taas pierasen ekalla tiilla juuri kun pelikaveri on tiiamassa. Siian on kaksi etua: rentouttaa tunnelmaa seka nakee heti kuka on nipo.

    Ja hyvin toimii!

    #365512 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pitkästä aikaa meikäläinenkin löysi koneen ja oikeat sivut töiden ja muiden kiireiden lomasta…. eli … Juu, hieno asia toi ’saat polttaa jos kysyt multa’ -asenne…. täytyy sanoa että kyllä se äänihuuliä raastaa jos pitää huutaa kaverille, joka ei polta, sieltä 300 metrin päästä metsästä (jossa pallo kiusallisen usein on) että saako poltaa……??? Kyllä ulkona saa polttaa mun mielestä (en polta normaalisti itse, PAITSI joskus kentällä ja kapakassa) niin kauan kun ei natsoja kylvä kentälle….. ja sitä paitsi on se huomattavan paljon parempi haju kun Jyrkän Draw:n pierut kentällä…… sitä ei kestä susikaan….

    #365513 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kyllä herramies antaa tupakoijan hankkia

    itselleen keukosyövän ilman niuhottamista..

    Riippuvuus nikotiinistä on niin vahva, että

    uusi annos on saatava tarvittaessa, vaikka

    kesken golfkierroksen..

    #365514 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    No niin ja taas puukotetaan.. Se OLI sammakko, joka kurnutti. Joka kerta. Sammokon henki ei haise hyvälle, koska se syö kärpäsiä ja matoja.

Esillä 23 viestiä, 1 - 23 (kaikkiaan 23)
Vastaa aiheeseen: Tupakointi kentillä hallinnassa

Etusivu Foorumit Yleistä Tupakointi kentillä hallinnassa