26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

True Temper wedge

Etusivu Foorumit Yleistä True Temper wedge

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Menin ja ostin Mizunon wedget joissa varressa lukee: ’True Temper Dynamic Gold Wedge’ Aikasemmassa wedgesarjassa luki R300 eli retku. Mikäs tämä Wedge sarja on kun en ole tietoa löytänyt? Speksit?

    se vastaa kaiketi s300:sta.

    joissain wedgeissä on wedge flex ja toisissa s300

    asa

    Jos en väärin muista niin TT DG Wedge = S200, eli hiukan kevyempi kuin S300.

    asa on oikeassa. s200 se on 🙂

    Joku jo aikaisemminkin esitti tuon S200 väitteen, mutta en kyllä ihan purematta niele sitä. Step patternin mukaan se on jäykempi kuin S300. Step pattern ei ole ihan sama kuin X100:ssa, muttei paljon siitä heitäkään.

    Aikaisemmin Titu käytti wedgeissä ’Wedge Flexiä’ ja se ilmoitti nettisivuillaan, että tämä on S200, paitsi 48 loftisessa heillä on S300. Nykyään Titulla on ilmeisesti kaikki S300:a. TT on myös muistaakseni ilmoittanut sivuillaan, että Wedge flexi on S200.

    Kun VP vertasit step patternia Wedge Flexin ja X100:n välillä, niin oliko molemmat varret samanlaisia eli molemmat tapereita? Taperissa ja parallerissa step pattern taitaa olla hieman erilainen, jos nyt muistan oikein. Vertailukohdetta ei nyt tähän hätään löydy, kun kaikki on mulla tapereita.

    ’Kun VP vertasit step patternia Wedge Flexin ja X100:n välillä, niin oliko molemmat varret samanlaisia eli molemmat tapereita?

    Taperissa ja parallerissa step pattern taitaa olla hieman erilainen, jos nyt muistan oikein.’

    X100 oli parallel. True Temperin ’Identify a shaft’ sivulla ei ole erikseen step patterneita taper/parallel varsille, joten täytyypä katsoa pull out laatikosta sopiva mittakappale ja vertailla steppejä sillä.

    Nimetön

    Mutulla vastaten pikemminkin S200 kuin äxä. X on jo niin jäykkä että hyppäys siitä rautasetissä olevaan PX 5.5:iin tuntuisi. Wedgeissä minulla on siis DGW:t ja ne pelaavat noiden PX:ien kanssa yhteen kivasti.

    Nimetön

    = S200 dynamic gold.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: True Temper wedge

Etusivu Foorumit Yleistä True Temper wedge