14.– 21.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][26]
KilpailuaSuomalaista

Treeniä

Etusivu Foorumit Yleistä Treeniä

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #184482 Ilmoita asiaton viesti

  Paljonko olet valmis treenaamaan että pääsisit huipulle, ja onko se huippua jos on Suomen 10 parhaan joukossa. Ei todellakaan, se vaan on parempaa klubi tuuppari tasoa, joita maailmalta löytyy tuhansia!! Juttelin vanhan pelimiehen kanssa joka oli aikanaan maajoukkue tasoa vuonna yksi ja kaksi.. hänen treenimäärä oli noin 500 palloa rangella per viikko ja pelit ja pelin omaiset harjoitteet päälle. Nykyisin ei kaikki viitsi edes punttisalilla kaydä ja osa on tunnustanut ettei ole koskaan siellä käynyt!! Se vaan jotenkin kuvastaa laiskuutta ja menoa siitä mistä aita on matalin. Ei taida taivas aueta pojat !! Jään odottelemaan sitä todella lahjakasta ja joka vielä on himo harjoittelija joka suhteessa, niin voin pappana seurata jotain Openia ja kun Suomalainen taistelee kärkisijoista. Mutta mukavahan se on pelata muuten vaan, ja toivon mukaan opiskella jossain opin ahjossa tulevaisuutta varten, jos ei sorvariksi Isin pajalle lähde.

  #379741 Ilmoita asiaton viesti

  Vähän alkuperäistä kysymystä vääntämällä voisi kysyä paljonko olet valmis panostamaan harjoitteluun saavuttaaksesi omia tavoitteitasi?

  Ei se tavoite tarvitse olla majorin voitto tai maailmanlistan 10 joukkoon pääseminen.

  Se voisi olla myös oman pelikaverin voittaminen useammin, tasoituksen pudottaminen singeliin tai vaikkapa menestyminen firman tai oman seuran kisoissa.

  Kaikki varmasti haluaisivat pelata paremmin, mutta kuinka paljon olet valmis panostamaan ja millaisia tavoitteita on?

  #379742 Ilmoita asiaton viesti

  Valitettava totuus on, että golfin pariin ovat hakeutuneet pääosin ne nuoret, joilla ei ole kovin kummoisia urheilullisia ominaisuuksia. Yleensä he eivät ole pärjänneet esim. jääkiekossa, jalkapallossa tai missään yksilölajissakaan.

  Siltä pohjalta on vaikea ponnistaa. Olisi todellakin mielenkiintoista nähdä joskus urheilullisesti lahjakas nuorukainen hyvällä harjoittelumotiivilla varustettuna lajin parissa. Lahjakkaita on joskus näkynyt, mutta heiltä on puuttunut pitkäjänteisyys ja motiivi. Pelaaminen on loppunut siihen, kun lahjoilla saavutettavissaoleva taso on tullut vastaan.

  Edellämainitun pohjalta on vaikea käsittää, miksi tässä lajissa keskinkertaisuuksia kuljetetaan ympäri maata pelaamassa kerhon laskuun. Missään muussa lajissa tätä ei tapahdu, vaan niissä lahjakkaat ja hyvällä motivaatiolla olevat urheilijat maksavat itse (=vanhemmat) kaikki kustannukset.

  #379743 Ilmoita asiaton viesti

  Kuinka moni on nähnyt piha-alueella, puistossa tai jollain muulla yleisellä sopivalla alueella lasten leikkivän golf maila kädessä vaikkapa vain chippaamalla itse rakentamallaan ’esteradalla’. Kyllä siellä potkitaan palloa, pelataan pesistä tai sitten talvella jäkistä. Kyllä ne lahjakkaat nuoret sitten hakeutuvat ko. harrastusten pariin. Aikamoinen remontti ajattelussa vaaditaan meiltä aikuisilta….

  #379744 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kun se pelaaminen on niin paljon hauskempaa kuin treenaaminenkin. Joku 250-300 palloa hakataan viikottain ja tietysti rangella vaikka oikeasti järkevämpää olisi käyttää aika lähipelialueella tai puttigreenillä.

  Nimimerkillä ’15 m ja 4-5 lyöntiä’

  Kolmivuotiaalle lapsenlapselle on nyt hankittu oma maila. Saa nähdä mitä tulee, elättelen toiveita ainakin pelikaverista kierroksille muutaman vuoden kuluttua.

  Liikuntasuuntautumiseen vaikuttavat varmasti järjestyksessä kaverit, vanhemmat, isovanhemmat ja muu ympärstö.

  Mielestäni lasta ei saa pakottaa hararstamaan jotain asiaa. Surkeaa on, jos lapsen kautta läheiset yrittävät saada hyvitystä omille pettymyksilleen tai mikä pahinta, lapsesta tehdä väline vanhempien kunnianhimon toteuttamiseksi.

  #379745 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä on ihan väärin kun nuoret pelailee omaksi ilokseen sen verran kuin tykkää eikä ollenkaan ymmärrä, että treenamisen motiivina pitäisi olla järjestää vanhuksille sirkushupia. Ei edes punttisalilla viitsitä käydä.

  Sekin on nuorten vika, että ennen vanhaan pärjäsi vähemmällä harjoittelulla, ettäs kehtaavat.

  #379746 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  kyllä moni treenaisi jos ei oisi niin pirun kallista

  jos treenaan omasta mielestä hyvin niin palaa noin 60 ekee viikossa

  eikä oikein opiskelijan budjetti siihen riitä…

  eikä maksa seura ei äiti eikä isä vaan iltatyöt..

  #379747 Ilmoita asiaton viesti

  Chip greenside on ajatuksissaan samalla linjalla minun kanssa, kyse on todellakin niistä kavereista jotka tähyää ammattilaiseksi tai ovat jo siellä jossain challenge tourilla tai vastaavissa.

  Itse olen sen ajan ohittanut että voisin edes kuvitella oppivani lajia että pärjäisin edes Suomessa.

  Oma lajini junnuna oli jääkiekko niinkuin aika monella meistä.

  Lapset ja niiden harrastus on eri asia kuin +- 20 vuotiaat ns: golf ammattilaiset.

  Kustannus kysymys onkin sitten eri asia.

  Sama se on joka lajissa, kaikki maksaa.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Treeniä