23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Tarvitseeko Paloheinä lisämaata?

Etusivu Foorumit Yleistä Tarvitseeko Paloheinä lisämaata?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 29)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Väyliltä 1, 4 ja 5 harhautuvat mahdolliset pelaajien pallot pyörätielle, ei muualta. Nämä kolme väylää poistamalla saadaan Paloheinästä turvallinen 6-reikäinen aloittelijoiden harjoituskenttä. Kaupungilta lisämään anominen turvallisuuteen vetoamalla ei ole perusteltua. Mikäli Paloheinä saa anomansa lisämaat, tulisi heidän rakentaa alueella 18-reikäinen täysipitkä golfkenttä.

    Ei tarvitse. 6 reikäinen ’jokamies’ harjoituskenttä olisi täysin riittävä ja turvallinen aloittelijoille. Lisämaat ja laajennus lisäisivät ainoastaan liikennettä ja melua alueella. Torpparinmäen viljelyspellot tulisi kaavoittaa asuinalueiksi, sillä Helsingissä on asunnoista pula, ei golfkentistä!

    Haltialan ja Tuomarinkylän pellot ovat kuulemma arvokasta maalaismaisemaa. Itsekin niillä kulmin kohta parikymmentävuotta asuneena olen ihmetellyt peltojen pitämistä veronmaksajien kannalta aivan hyödyttömässä käytössä.

    Tilaa olisi 18 reikäiselle kentälle ja maapohjaa jäisi kaavoittaa asunnoiksi. En millään ymmärrä, miten Helsingin kaupungin tehtäviin kuuluu 2000-luvulla harjoittaa maanviljelyä. Kaupunkilaiset saavat kerran vuodessa käydä vapaasti poimimassa auringonkukkia ja herneenpalkoja.

    Toivottavasti Paloheinän kenttä saa tarvitsemansa maatilkun.

    dog

    Olen asunut Paloheinän naapurissa reilut parikymmentä vuotta ja parasta alueella on juuri Haltialan ja Tuomarinkylän pellot, joilla ulkoilen eri tavoin lähes päivittäin. Tulee ihan maalaismaisema mieleen lähes keskellä Helsinkiä.

    Mielestäni ei haittaisi, vaikka Paloheinän golfkenttä saisi lisämaan, peltoa jäisi yllin kyllin vielä. Paljon riippuu siitä, miten golfkentän pitäjät suhtautuvat alueen asukkaisiin ja millaisen imagon he kentälle aikovat rakentaa. Jos kaikkien asioiden hoito on pelkkää riitelyä, kuten tähän asti, silloin on parempi, että kenttä pysyy sellaisena, kuin tähänkin asti tai koko alue vuokrataan muuhun käyttöön.

    Asiat pitää hoitaa sovussa.

    Nimetön

    Miksi Paloheinä tarvitsee lisämaata?

    Eikö siellä enää kykene aloittelijat treenaamaan?

    Lisämaata saadaan rangea pienentämällä. Täytyykö aloittelijoilla olla suomen suurin range?

    Käy siellä rangella muutkin kuin aloittelijat. Parempi sitten muuttaa koko kenttä rangeksi ja harjoitusalueeksi ;-). Mielestäni on melkoinen ihme, että mitään kovin vakavaa ei ole tapahtunut ahtaalla alueella liki kymmenen vuoden aikana.

    Ahtailla kentillä pelaamaan tottuneet tietävät kuinka kenttällänsä toimitaan. Tän oon huomannut ihan käytännössäkin, myös Paloheinässä. Tosin otokseni Paloheinästä ei ole kovin edustava, vain kerran tulin käyneeksi.

    Nimetön

    Ritari

    Miksi alunperin pienelle palstalle oli pakko ahtaa 9 reikäinen kenttä, siis jopa lähialueen turvallisuutta uhmaten?

    Tulevaisuudessa Paloheinän tulisi olla 6 reikäinen aloittelijoiden ensikenttä. Rangea voidaan yli puolella pienentää. Ei kaikkien suurhelsingin golfareiden tarvitse käydä juuri Paloheinän rangella treenaamassa.

    Miten ollakkaan, taas olen sotkeutunut PH-keskusteluun :=D…

    Oma oletukseni on, ettei tasoituskelpoisuusstatuksesta hevin luovuta ja itsekin sillä kentällä alle 30:n oman pudottaneena pitäisin asiaa huonona. Ja sivunmennen sanottuna helponnäköinen kenttä ei anna juurikaan anteeksi, slope on pikemmin matala kuin korkea, siis eteen saa liian vähän. Jos 6-reikäinen säilyttää tasoituskelpoisuuden, mikäs ettei.

    Rangena sijainti on erinomainen ja luulen, että meidän kulmilla golffaajia on keskimääräistä enemmän. Kiva ettei aina tarvitse hypätä autoon. Sinne pääsee myös julkisilla.

    En oikein ymmärrä mistä lisäliikenne tulisi, koska ei sinne kentälle yhtään enempää pelaajia mahdu vaikka väylät pidennettäisiin.

    Sanottu joskus aikaisemmin, suurimmat menettäjät ovat jokunen torpparimäen koiranpissittäjä, joka joutuisi totuttamaan lemmikkinsä muihin maisemiin.

    Tkt

    Kantani on, että tarvitsee lisämaata jos ei muuten niin rakentaakseen turvallisen 9 reiän kentän. Tällä hetkellä kenttä on joistakin kohdin todella hengenvaarallinen ’virallisilla’ pyörä- ja kävelyteillä liikkuville.

    Poikani (pelaa joskus itsekin ko.kentällä) ja kaverinsa asuvat ja liikkuvat paljon kentän läheisydessä ja heilläkin on ollut useita näitä ’pallo metri päästä ohi’ -tilanteita.

    Pitääkö odottaa, että joku loukkaantuu vakavasti tai miksi edes suojaverkkoja ei saada muutamiin kriittisiin kohtiin? Loppuuko kentän vastuu ’Varo lentäviä palloja’ -kyltteihin? Ja huom! tarkoitan koko ajan alueita, joka ovat kentän rajojen ulkopuolella!

    Shangahaissa oli kaksi-kerros range keskellä kaupunkia – alue oli vain n. 60 m leveä ja n. 200 m pitkä, mutta se oli ympäröity n. 12 – 15 m korkealla turva-aidalla. Sai lyödä ’täysiä’ ja kukaan ei joutunut vaaraan.

    Paloheinässä on vielä ongelmana, että kentällä pelaa valtavasti aloittelijoita, jotka usein lyövät matkaan nähden aivan liian pitkällä mailalla ja ’hyvän’ osuman tullessa aiheuttavat todellisia vaaratilanteita. Itse äänestäsin Paloheinän Suomen vaarallisimmaksi kentäksi.

    Nimetön

    Kyllä 6-reikäinen kenttäkin voi olla tasoituskelpoinen,mikäli sen pituus on vähintään 917 metriä.

    Silloin vain kentälle mahtuu vähemmän pelaajia ja 9 reiän kiertäminen vaikeutuu.Täytyy kiertää kolme kertaa.Puolikasta lienee vaikea sloupata.

    Nimetön

    Hevosmiesten tietotoimiston mukaan,

    Paloheinän omistajien (3 hlö) tavoite on rakentaa kenttä valmiiksi ja sellaiseen myyntikuntoon, jotta se voidaan myydä miljoonien voitolla. Lisämaan saanti nostaisi merkittävästi kentän myyntiarvoa.

    Oy voi kaupata liiketoimintansa, tuskin kaupungin vuokramaalla olevaa kenttää. Nyt siellä on lappu luukulla ja kenttä ynnä ravintola vuokrataan Suomen ladulle talven ajaksi.

    Nimetön

    Kaikenlaisia huhuja liikkuu tuon tuosta.

    Olet ritari oikeassa. Vuokramailla olevaa kenttää ei voi myydä, mutta tuottoisan liiketoiminnan kyllä.

    Uusi klubitalo, iso range ja torpparinmäen pelloille laajentuva kenttä voisi tuoda hyvät myyntivoitot, jos omistajat pistävät jossain vaiheessa Oy:n myyntiin. Ehkäpä Paloheinä on tuleva osakekenttä? 10000€/Osake x 500 = 5 miljoonaa €

    Mitenköhän ’jokamiesgolfin’ idea toteutuisi osakekentällä ja taitaapi kaupungin vuokrasopimuksessa olla omat ehtonsa.

    Voisi olettaa, että konsulit valvovat vähän paremmin menoa kuin aikoinaan Vuosaaren tapuksessa.

    Varmaan tuollaisia kuvaamiasi märkiä unia risteilee oy:n omistajien haaveissa.

    Nimetön

    Eikös se range mahdu sinne hyvin – muun alueen voisi käyttää parempaan tarkoitukseen. Ainakaan golfkenttää siitä ei saa tekemälläkään.

    Nimetön

    Kaupungin vuokraehdoista en tiedä.

    Yhdistetty osakekenttä ja jokamieskenttä ei olisi mahdoton yhdistelmä. Jokamieskentän periaatte on, että kentälle pääsee kuka tahansa pelaamaan esimerkiksi gf-maksulla?

    Nimetön

    Ritari,

    Paloheinässä ei ole lappua luukulla. Kenttä on auki normaalisti ja jopa kesägriinit käytössä. Ravintolassa myydään lounasta normaalisti, joten eiku pelaamaan! ;=O

    Kenttä on auki, range suljettu. Tuttu kävi eilen syömässä Big Hornissa ja ravintoloitsija oli kertonut selityksenä erittäin niukalle juomatarjonnalle, että varastoja ei täydennetä, koska tila vuokrataan Suomen Ladulle.

    Tarkoitus on mennä pelaamaan tällä viikolla, mutta suunta on Porvoo tai Isnäs. Vieläkö Paloheinä pyytää 32 e/18 r? Porvoon suunnassa pääsee täysimittaisille ja kesäviheriöille 20-25 e.

    Nimetön

    GF hinta. Huhujen mukaan marraskuussa päivähinta on 15€ ja sillä pelaat niin monta kierrosta kuin haluat.

    Jos huhu ei ole huhu, kuullostaa asialliselta.

    Heidän kotisivuillaan ei ollut alennushinnasta mitään mainintaa.

    Hinta oli 18r=32€.

    Lue lisää: hinnasto

    Nimetön

    Uskoisin, että kaikki golfia pelaavat henkilöt kannattavat kentän laajenemista, myös tämän palstan lukijat? Ritaria lainatakseni varmaan jotkut ei golfaavat ’koiran pissittäjät’ vastustavat tätä hanketta.

    aivan kuin paloheinä olisi ainoa kenttä, jossa tie, ulkoilevat ihmiset tahi joku asuinrakennus olisi vaaravyöhykkeessä.

    kunhan nyt muutama asiantuntija taas elvistelee.

    Kyllä se on totta Paloheinän kohdalla. Vaikkakin itse kentällä on vieläkin vaarallisempaa.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 29)
Vastaa aiheeseen: Tarvitseeko Paloheinä lisämaata?

Etusivu Foorumit Yleistä Tarvitseeko Paloheinä lisämaata?