Aihe: tapahtui Tawast-golfissa - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][3]
KilpailuaSuomalaista

tapahtui Tawast-golfissa

Etusivu Foorumit Yleistä tapahtui Tawast-golfissa

Esillä 23 viestiä, 1 - 23 (kaikkiaan 23)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Varasin ajan 11.9 Tawast-golfin mielestäni kaunille ja haastavalle kentälle. Tunnin ajon jälkeen saavuin kentälle hyvissä ajoin, söin maittavan lohikeiton (kiitos keittiölle) ja ilmoittauduin CM:lle. Kaikki meni hyvin 4:n pelaajan ryhmässämme kunnes kävi ilmi, että 3 muuta pelaavatkin vain 9 reikää. Jäin siis yksin jatkamaan peliä 4:n ryhmien keskellä. Eihän se enää ollut mitään golfia vaan seisoskelua golf-kentällä. Keskeytin siis kalliisti maksamani 18-reiän pelini ja valitin tapahtunutta CM:lle. Hän pahoitteli tilannetta ja käski odotella joskus perässä tulevaa 3:n hengen ryhmää. En tehnyt sitä. Mitä tästä opimme : Jos olet yksinäinen vieraspelaaja, varmista että ryhmässäsi edes joku pelaa kaikki 18 reikää. Tee näin ainakin Tawast-golfissa.

  [flame]Elämä on täynnä tragediaa. Jos tuntuu vaikealta, valtakunnallisen kriisipuhelimen numero on 0203 445 566.[/flame]

  Oletko nyt oikeasti sitä mieltä että Tawast Golf on tämän takia epämiellyttävä kenttä, CM:n toiminta epäasiallista tai pelikaverisi epäkohteliaita? Mikä oli kirjoituksesi pointti? Voi huoh…

  itselleni on käynyt samalla tavalla usealla 9-reikäisellä eikä se niin kamalasti ole nostanut verepainetta. se melkein pitäisi tietää että näin voi käydä kun sitä voi käydä 18 reikäiselläkin että osa ryhmästä lopettaa kesken leikin…

  ts

  Hienoa Veikko, että opit.

  Yleensä jos lähtee pelaamaan mihin ryhmään tahansa, on hyvä varmistaa, että on tarkoitus pelata koko kierros, tai sitten jättäytyä odottamaan ryhmää joka sellaisen pelaa.

  Ei kyllä tulisi mieleenkään yhdistää tällaiseen tapaukseen kenttää ja sen palvelua, eikä myöskään jäsenistöä. Olisihan tuo voinut tapahtua IHan millä kentällä tahansa.

  Nimetön

  Hyvin yleistä myös 18-reikäisellä kentälläkin.Minäkin olen tänä vuonna pelannut yli puolet kierroksistani vain 9-reikäisenä.Se on tänä päivänä hyvin yleistä,mutta hyvin onnetonta vieraspelaajille.Joskus,jos on ollut vieraspelaaja,niin olen lähtenyt seuraksi,jos ei muitakaan menoja ole ollut.Ei ole mitenkään kentän vika;johtuu pelaajista.

  Ei kai tuossa mitään niin tavatonta ole. Eihän sitä aina kierrokselle lähtiessään tiedä, aikooko viettää kahden vai neljän tunnin liikuntarupeaman. Päätös syntyy joskus pelaillessa sään ja fiiliksen myötä.

  monellakohan kentalla CM tietaa etukateen montako reikaa kukin pelaaja aikoo pelata? veikkaisin ettei sita taydy etukateen ilmoittaa millaan kentalla… ehka GF pelaajan taytyy ilmoittaa, jos on tarkoitus pelata vain 9 reikaa, mutta jasenet varaa ajan ja pelaa sen verran kun huvittaa.

  CM tarjosi mahdollisuuden jatkaa toisen 3 hengen ryhman kanssa – mielestani aika jarkeva ratkaisu… mitenkohan CM:n olisi pitanyt toimia?

  Nimetön

  ja miksei olis voinut pelata loppureikiä yksin? kyllä yksinkin ihan hyvin pystyy pelaamaan.

  turhaa valittamista…

  Minulle kävi samaisella kentällä pari viikkoa sitten näin… Varasin aamulla vieraspelaajana ajan samalle päivälle hieman ennen klo 16 – tarkoituksena tietysti ehtiä kiertämään koko kenttä ennen pimeäntuloa. Oli kuulemma tyhjää täynnä klo 14-16, mikä hieman ihmetytti.

  Kun saavuin klo 15.30 kentälle ja kysyin sovinko jo johonkin aikaisempaan lähtöön ei nimeäni löytynyt mistään. Onneksi olin yksin ja minut saatiin sopimaan klo 16 jälkeen ryhmään, joka oli pelaamassa myös ainoastaan 9 reikää.

  Suostuin tähän, mutta en voinut olla kysymättä, että eikö henkilökuntaa kiinnosta tietää, minne lähtöaikaan minut sitten on kirjattu. Pyysin katsomaan seuraavalta päivältä ja sieltä nimi sitten löytyikin.

  Asia oli sillä kuitattu ja pelasin viimeisen reiän takana tulleen ryhmän kanssa lähes pimeässä. En kokenut tarvetta soittaa kriisipuhelimeen, koska tilanne jotenkuten järjestyi. Anteeksipyyntöä ei tosin kuulunut, vaikka tapahtunut virhe luimistellen myönnettiin.

  Mutta… mitäpä, jos olisin varannut aamulla ajan 3 hengelle ja olisimme ajaneet paikalle esim. Helsingistä? Uutta aikaa ei nimittäin muita perumatta olisi löytynyt. Jotenkin jäi vaan tilanteesta sellainen maku, että olisi saanut lähteä kotiin nieleskelemään.

  Mielestäni,näiden kolmen pelaajan olisi kohteliaisuussyistä pitänyt ilmoittaa heti ykköstiillä,

  pelaavansa vain 9-reikää. Näin Saarinen olisi saanut lisäaikaa järjestää /houkutella peliseuraa

  lopuille 9:lle reijälle.

  ts

  Silloin jos cädärille tämmönen virhe on tapahtunut, niin ryhmä laitetaan liikkeelle ns. väliin ja muutamat lähdöt sitten vähän myöhästyvät. Puolen tunnin jälkeen aikataulu on taas jo ennallaan.

  Hei, IHan oikeesti ei noita startteja mikään EU-komissio vahvista, kyllä niitten kanssa pystyy aina järjellä yksittäiset tapaukset junailemaan.

  Noh, ampiaisetkin on kiukkusia näin syksyllä kun kausi lähenee loppua niilläkin.

  Pelatkaa ja nauttikaa, kohta on lumi maassa 🙂

  Jos ykköstiillä asiaa kysyy ja ilmenee, että on jäämässä yksin loppurei’ille, voisi käydä pyytämässä lähtöryhmän vaihtoa.

  Mitä varten tällaiseen asiaan tarvitsisi sen enempää henkilökuntaa sotkea?

  Tapahtui mulla kanssa sama juttu tänä kesänä jossain kentällä. Ei jäänyt ihan hirveästi vaivaamaan, kun edes muista millä kentällä ko. juttu tapahtui………….tai ainakaan se ei kentän syy ollut.

  Koetin jopa itse järjestää peliseuraa jäljessä tulevasta ryhmästä, mutta nekin ryökäleet lopetti ysin jälkeen 🙂 Noh. Eikun vaan rynnimään sitten yksin. Pelailin sitten useampaa palloa ja muutenkin treenailin.

  Jos ei viitsi asiaa selvittää etukäteen niin kannattanee pelata kentillä, joissa 9 reiän jälkeen EI VOI lopettaa (esim. Oulun Sanki). Takaisin klubille on nimittäin melkeistä yhtä pitkä matka kuin pelaamalla kiltisti ne loputkin reiät.

  ’Hyvin yleistä myös 18-reikäisellä kentälläkin.’

  Tawast ON 18-reikäinen kenttä.

  Joo, ei se tapahtunut mua kummemmin häirinnyt. Kunhan nyt mainitsin, kun täällä oli muutenkin juttua. Yksinkin voi hyvin pelata – ja varsinkin jos tuntee kentän. Toki se on tylsempää kuin porukassa.

  Nimetön

  Tiedän,että on 18-reikäinen.Kommenttini olikin over-swingille.

  Veikko! Seuraavan kerran kun taas saavut kunnioitettavan aikaisin golfkentälle, niin jätä se lohikeitto syömättä. Näin ehdit ottamaan selvää kuka pelaa ryhmässä ja kuinka monta reikää… no estimaatin ainaski. Syö keitto kotona nin pääset halvemmalla ja ei tarvi alottaa kierrosta ähkyssä. Älä syö kuitenkaan hernekeittoa, sillä sillon on lievä mahdollisuus jotta joudut yksin taivaltamaan sen takaysin. Ja taas menee rahaa hukkaan kun joutut jättämään leikin kesken.

  Kalaonnea!

  Voi Veikkonen! Ei tuo vielä mitään, pelasin kerran ryhmässä, jossa yksi poltti pahanhajuisia tupakkeja. Hyi olkko!

  Niin… eipä tähän voi muuta sanoa kuin että voi voi LOKIN kohtaloa.

  Huh sentään.

  Olimme varanneet ( 2 hlöä ) lähtöajan lauantaille klo 9.00 ehtiäksemme kierroksen jälkeen Turun iltalaivaan.

  Sattui kuitenkin Et-Ruotsissa olemaan silloin yöpakkasta ja kaikkia aamun lähtöjä jouduttiin siirtämään toista tuntia.

  Selvitettyämme ongelmamme caddiemasterille hän järjesti meille ohi ruotsalaisten jonon ensimmäisen lähtöajan kentän avauduttua. Niin ehdimme pelata kierroksen ja syödä vielä klubin kanankoivet ja silti ehdimme laivaan. Eli opetus oli, että kyllä Ruotsissakin saa palvelua kun asiansa asiallisesti esittää. Kiitos vielä jälkikäteen Örkeljungan ystävälliselle henkilökunnalle.

  Nimetön

  Nyt on se aika vuodesta jolloin kenttä alkaa tosiaan olla aamuisin kuurassa, jos yö on ollut kylmä. Kun aamukierroksellanne ette pääsekään pelaamaan varattuna aikana niin älkää hermostuko, CM ei voi asialle mitään ja tekee ratkaisut ajatellen kentän parasta. Eli kärsivällisyyttä teille pelitoverit älkääkä koputelko cädärin polvia rautakolmosilla jollei kierros onnistu ennen työpäiväänne!

  ’Mitä tästä opimme :

  Jos olet yksinäinen vieraspelaaja, varmista että ryhmässäsi edes joku pelaa kaikki 18 reikää. Tee näin ainakin Tawast-golfissa’

  Voisihan sitä varmistaa kaikkien reikien pelaamisen, vaikkei olisi niin kauhean yksinäinenkään…

  Nimetön

  Minusta on kiva pelata hyvässä seurassa. Ei ainakaan tarvitse syyttää muita. Ja voihan siinä suorittaa aina joitain vaihtoehtoisia lyöntejä ajankuluksi, eikä kiiruhtaa läpyttämään kengällä tiiboksin ruohoa katse tiukasti edellä menevissä pelaajissa. Suvaitsevaisuutta ja suhteellisuudentajua hyvien syyssäiden lisäksi kaikille.

Esillä 23 viestiä, 1 - 23 (kaikkiaan 23)
Vastaa aiheeseen: tapahtui Tawast-golfissa

Etusivu Foorumit Yleistä tapahtui Tawast-golfissa