23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Tämän keskustelulistan tarpeellisuus?

Etusivu Foorumit Yleistä Tämän keskustelulistan tarpeellisuus?

Esillä 24 viestiä, 1 - 24 (kaikkiaan 24)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nyt kun on tullut seurattua tätä listaa useamman vuoden ja joskus itsekkin tullut kommentoitua niin on surukseni sanottava ettei tälle saitille enää kannata poiketa jos haluaa Golfista keskustella. Ilmeisesti ei ole enää uutta sanottavaa, mikävoi pitää täysin paikkansa Älkää kuitenkaan vaipuko synkkyyteen sillä kausi alkaa 25.3. Meriteijossa ja nyt poistuu Toms listoilta jääden kaipaamaan ainoastaan Onnin kannustavia repliikkejä. Buenos Heippas Kaikille

    Älä vaivu synkkyyteen!

    Mietin juuri samaa asiaa ja totesin, että tasan vuosi sitten tilanne oli yhtä kurja. Kaamos on iskenyt tännekin. Kun lumet alkavat sulaa ja aurinko rupeaa pysyttelemään päivisin pidempään näkösällä, niin täälläkin aiheet paranevat kummasti. Jos nyt päätät kuitenkin pysytellä pois palstalta, niin hyvää kevättä ja tulevaa pelikautta JA tervetuloa takaisin kauden alettua jolloin keskustelukin hakeutuu vähitellen itse aiheeseen.

    Pienellä silmäilyllä tämä viesti oli kyllä ainut josta ei löytynyt jotain yhteyttä golfiin.

    Tai no.. olihan tuossa yksi galluppi lukijoista ja kirjoittelijoista.

    ’Älkää kuitenkaan vaipuko synkkyyteen sillä kausi alkaa 25.3. Meriteijossa.’ Mielestäni kyseisessä viestissä viitataan golfiin ;o) FLOP – saimpas herneet pois nenästä on taas niin paljon helpompi hengittää LOL

    Mä yritin kanssa tota ihan samaa juttua. Ei onnistunut.

    Tällä palstalla on paljon ns. jööttiä, mutta toisinaan tulee vastaan ketju joka joka sisältää todellisiä helmiä. Sitäpaitsi jotkut näistä vähän tuoreemmista tapauksista kirjoittaa hupaisaa ja sujuvaa tekstiä. Ekana tulee mielee se kaveri jolla on lavassa joku kuppa tms.

    Vähän ihmetyttää, että ihan erikseen pitää kertoa poistuvansa palstalta?

    Kyllä itsellänikin kirjoittelut on jääneet vähemmälle tuon ’Jöötin’ lisäännyttyä. Törkeät hyökkäykset nimimerkkejä kohtaan puskevat välillä pintaan ja keskusteluissa harhaudutaan otsikon ulkopuolisiin juttuihin heti kun mahdollisuus. Hyvä rakentavat ketjut on vähissä. Ehkäpä siinä on jotain suomalaista synkkyyttä, että EI on päällimmäisenä mielessä ja seuraavaksi lyödäänkin jo maan rakoon.

    Mutta kuitenkin ’keskusteluiden’ määrä osoittaa, että kyllä tälle tarvetta löytyy, vaikka eräskin porukka joutui vuosi sitten siirtämään ’asiattomuutensa’ muualle…ovat muuten saaneet sinne 30000 poustausta aikaiseksi vuodessa 😉

    ts

    Eihän tänne neää uskalla kirjottaa mitään, kun heti on jotkut polliisit huutamassa, että mainostaa taas ilmaseks juu. Paljon ollu asiallisia kysymyksiä esim matkailusta ym. joihin vois tälläkin vaatimattomalla kokemuksella jotain kertoa. Muttei uskalla juu kun on pieni ja ujo.

    Onkohan pienet pipot ollu tarjouksessa jossain tuossa syksyllä, kun tuntuu moni semmosen hankkineen 🙂

    ts

    30.000 postausta vuodessa? Taitaa olla iso porukka tai sitten ne on muuten vaan IHan villejä.

    Melkonen määrä kyllä.

    Äläs nyt. Vertaisryhmiä tarvitaan aina. Varsinkin näin avohoidossa oleville.

    Jotenkin saa olla niinkuin parempaa väkeä. Vaikka kulkee kesäisin pitkin maita ja mantuja. Tusina hassuja keppejä laukussa. Puuhaa päiväkaudet aivan käsittämättömiä asioita.

    Ja silti, aina löytyy kaveri, ymmärtäjä. Niis!

    ts, eikös se ollutkaan pieni ja söpö ;o)?

    Mikä nyt maailmassa olisi tärkeää ja tarpeellista?

    Ehkä täällä olisi hyvä jos saataisiin parempi forum-softa, erilliset Topic-ryhmät jne. Näin jokainen voisi lukea pelkästään niitä keskusteluja jotka kiinnostaa

    Onhan täällä toki jotaín katseltavaa silloin tällöin. Kausi alkaa 6.3. ja sitä tässä myös odotellaan.

    Nimetön

    Osuit asian ytimeen. Minulla on n. kolmen vuoden putki täällä. Olen, mainitsemastasi syystä, osallistunut varsin harvoin ’keskusteluun’. Aiheet ja niiden käsittely ei oikein vastaa käsityksiäni tarpeellisuudesta ja asiallisuudesta. Jatkuvaa kiinalaisten komponenttimailojen tekoa liiman raapimisineen tai ’kaukojäsenongelman’ tai jonkun yksittäisen klubin asioiden veivaamista. Enkä jaksa yrittää huumorinkaan käyttöä, joten valitettavasti sitä joskus on sortunut ’lärvimiseen’.

    Luovuin aikanaan tupakoinnista ilman päätöstä asiasta, luulen että sama tulee toistumaan näihin keskusteluihin osallistumisen kanssa.

    Golf (siis pelaaminen oikeiden ihmisten kanssa ) on kuitenkin hauskaa ja haastavaa.

    Mille saitille sitten kannattaa poiketa jos haluaa golfista jutella/kysellä?

    Parasta antia täällä on varsigurujen ja mailannäprääjien kommentit.

    Olen pahoillani, ettei tämä keskustelupalsta ollut sinua miellyttävä.

    Kannattaisiko kokeilla keskustelun avaamista jostain teitä kiinnostavasta aiheesta? Turha kiukuta typeristä aiheista, jos itsellä ei ole myöskään mitään uutta keskustelun avausta tarjolla…

    Paljonhan tällaisilla palstoilla on turhaa ja tarpeetonta, mutta mikä estää valikoimasta aihetta, joka itseä kiinnostaa? Kyllä niitä täältä aika usein sentään löytyy.

    Se joskus toki pännii, että hyvä ja asiallinen aihe upotetaan suohon muutamalla asia vierestä murjaistulla kommentilla. Huumorilla veistetyt vielä menettelee, mutta ei oikeasti ilkeät.

    Mutta kuka meistä olisi täydellinen. Ja se täytyy sanoa, että ilman tätä palstaa moni makea nauru olisi jäänyt nauramatta. Siitä kiitos teille kaikille herroille ja rouville.

    Voisinpa lyödä kanssasi pikku vedon, ettet malta pysyä poissa palstalta kovinkaan pitkään. Sen verran kyynisiä, älykkaitä piilopottuiluja näppikseltäsi lähtee. Nautinto, virnistys ja pilke paistaa joka ikisestä vastauksesta tai sitten olet oikeasti ylemmyydentuntoinen paskapää joka tosiaankin turhaan roikut täällä kiusaamassa muita ja itseäsi:)

    Voisinpa lyödä kanssasi pikku vedon, ettet malta pysyä poissa palstalta kovinkaan pitkään. Sen verran kyynisiä, älykkaitä piilopottuiluja näppikseltäsi lähtee. Nautinto, virnistys ja pilke paistaa joka ikisestä vastauksesta tai sitten olet oikeasti ylemmyydentuntoinen paskapää joka tosiaankin turhaan roikut täällä kiusaamassa muita ja itseäsi:)

    Ja tulos on päätähuimaava!

    150 ihmistä! Jee Jee, isot on piirit..

    Näitä mielipiteitä on varmaan ihan turha peilata koko golfväestöön, vaikka passiivisia lukijoita olisi kymmenkertaisesti..

    Jos katsoo esim. viikonloppujen aktiivisuutta, kykenee helposti vetämään seuraavan johtopäätöksen:

    Täällä roikkuu ne ihmiset, joilla on töissä tylsää, nettiyhteys ja jotka sattuu pelaamaan golffia kesäisin.

    Ja miksi ei keskustelu saisi rönsyillä? Jotkut meistä osaa rakentaa mailan, jotkut tykkää viskistä, jotkut ottaa kaiken liian tosissaan..

    Lähden visioimaan Kauhia Kauko-paitaani, johon olen päättänyt hankkia mock-kollarin..

    Laskenta on päättynyt? Tänään on pyörinyt kymmenkunta ihan uudentuntuista nickkiä täällä!

    Voi Love is, sä et tiedä mitään keskustelujen rönsyilyistä :-D, ellet joskus päätä hakeutua IHan hulluun klubiin.

    Nimetön

    Jep. Samaa mieltä Tomsin kanssa. Palstalla on todella luotaantyöntävä ilmapiiri ja aina kiistellään samoista asioista (kaukot, mikko ilosen valmennus jne jne).

    Tämä palsta voisi ottaa mallia muista eri aihepiireihin keskittyvistä palstoista (en tarkoita suomi24 yms.)

    Nimetön

    Älkää hyvät ihmiset vaipuko synkkyyteen ja dumatko tätä ihan historiaan. Kun golfarin mieli mustuu kilpaa Peuriksen bunkkeriin jääneen pallin kanssa, niin ne paineet puretaan tänne perussuomalaiseen tapaan toista piikittäen.

    Mutta kun kevätaurinko alkaa hehkuttamaan uuden kauden vihreää ruohoa, niin sävy muuttuu valoisaksi ja toista kannustavaksi.

    Täällä on viimeisen laskennan mukaan 150 kirjoittajaa… passiivisia lukijoita paljon enemmän. Aktivoitukaa ihmiset ja ottakaa osaa.

    Kyy

    Luulisin että kirjoittajia -aktiivisia tai vähemmän aktiivisia- on lähemmäs 200. Sen ihmeenpiä analysoimatta eräiden vakionimimerkkien poisjääntiä ’laskenta’ ketjusta ja kertakäyttö nickien osuutta, tulee mieleeni noin aluksi ainakin toistakymmentä nickkiä jotka kunniottivat kyseistä ketjua poissaolollaan. Se, onko sillä mitään merkitystä että 150 vai 200 en tiedä, mutta…

Esillä 24 viestiä, 1 - 24 (kaikkiaan 24)
Vastaa aiheeseen: Tämän keskustelulistan tarpeellisuus?

Etusivu Foorumit Yleistä Tämän keskustelulistan tarpeellisuus?