23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Tämän kesän kömmähdyksiä

Etusivu Foorumit Yleistä Tämän kesän kömmähdyksiä

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Lueskelin aikani kuluksi vanhempia threadeja aiheesta. Onko kellekään teistä sattunut mitään hauskoja kömmähdyksiä kuluvan kauden aikana kentällä? Lue lisää: Vanhoja stooreja

    Sattuipa tuossa kömmähdys ajanvarauksessa, ja tämän seurauksena tuli hauska kierros semmosen kaverin kanssa, jolla oli 48:n hcp ollut jo viimeset 3 vuotta.

    Koko kierroksen se tuskaili kun händäri ei laske ja lyönti ei kulje. Ihmetteli vielä avauksenkin jälkeen että mikähän tässä nyt on, kun tulee tuota aika ronskia Shlaissia ja normaalisti lyönnit on kuulemma tikkusuoria.

    Ai että oli hauskaa, kun kierros kesti 5 tuntia ja puolet siitä oltiin metsässä kaverin Top Flait XXXL Extra Dimension Ultra Hyper Velocity Sprung effect – Palloa etsimässä..

    Ja joo joo, kaikki on alottanu joskus ja blaa blaa blaa kaikille niille jotka otti herneen maailman aloittelijoiden puolesta…

    Tulispa jo loma.

    Hoomenna alkaa 😀

    Vähän samanlainen tapaus kuin Lavantaudilla sattui alkukaudesta meillekin: oltiin kaverin kanssa jo avauksemme lyöty kun klubilta hölkkää kärryt rämisten heppu teryleeneissään, tarralenkkareissaan ja sanoi saaneensa luvan tulla meidän flightiin. No mikäs siinä: Terve, terve jne. Touhukkaasti heppu, reilusti keski-ikäinen, tekee pari voimisteluliikettä samalla selittäen aloittavansa nyt toisen kautensa.

    Ykkösväylän ( par 5, 485 m) editse kulkee oja muutaman kymmenen metrin päässä keltaisilta. Heppu silmäilee avautuvaa näkymää ja kysyy: -Kuinka kaukana tuo oja on? Kaverin kanssa katsomme toisiamme ja kaveri kuiskaa: – Voi tulla pitkä rundi… – Etureuna 32 m, takareuna 35 m ja keskelle puroa 33 metriä jos siihen tähtäät .. Salamannopeasti heppu tekee pääätöksen ja nappaa rautaseskan jolla lyö reippaasti yli pelottavan vesiesteen keskelle väylää. Huh huh, että oli jännät paikat.

    Sillä samalla seiskalla heppu sitten sivalteli kaikki 18 reikää varmaan pitkälti toistasataa kertaa + putit, n 50. Hauskinta tässä oli se, että se tosiaankin veti kärryssään koko kalustoa mukanaan. Eikä se mikään kärsimysnäytelmä loppujen lopuksi ollutkaan; alle neljän tunnin mentiin ja heppu tuntui nauttivan suunnattomasti.

    Minä laskin mielessäni, että todennäköisesti emme enää ikinä kohtaa ja tämä ajatus auttoi jaksamaan loppuun asti…

    Muistin juuri seuraavanlaisen tapauksen: Etsitiin pelikaverini (niinpä tietysti, ei minun) palloa naapuriväylältä n. 60 metrin päästä ko. väylän tiiauspaikalta. Teellä seisoi pariskunta tarkkaillen hommiamme, eikä kiinnitetty heihin sen enempää huomiota. Seuraavaksi kuului DING, kun sankari vetäs driverillä pallon liikkeelle. Onneksi osuma oli kaikkien sokettien äiti, ja pallo rullasi jalkojemme juureen. No ei muuta, kuin PIENI puhuttelu vesselille, joka ei tuntunut tajuavan tehneensä mitään hölmöä, sanoi vain olevansa varovainen jatkossa! Hey, let´s be careful out there!

    Sarjassa hauskoja lyöntejä:

    Nurmijärven C-radalla oli alkukesästä 8. reiän keltainen tee siirretty taakse valkoisen teen paikalle. Siinä edessä vasemmalla on korkea ’lipputanko’, jossa on peili, jotta pitkälyöntiset (ja miksei muutkin) voi tarkastaa, onko greenin lähettyvillä ketään. Avasin puu-3:lla, ilmeisesti aikamoinen pullislaissi joka lähti vasempaan….KLIRRR….suoraan siihen peiliin, joka ei kyllä onneksi mennyt rikki.

    Toinen hauska Nurmijärven B-radan 9. reikä. Korkea nousu lopussa jossa aika paha ’St. Andrewsmainen’ bunkkeri. Onnistun lyömään pw:llä topin, joka ampaisee bunkkerin seinään, kaivautuen noin 15cm seinän sisään. Mihin olisi pitänyt dropata ja kuinka monta rankkua?

    Nimetön

    Keimolan A, tee nro 1, kauden toinen kierros ja suoraan autolta teelle. Puu-4 kärkkäri ja pallo autojen sekaan parkkipaikalle laakana…

    naama punaisena katselemaan vaurioita… 🙁 joita ei ollut onneksi tullut autoille eikä ihmisille. Oli osunut uuden bemarin renkaaseen 🙂

    aika noloa… mutta inhimmillistä

    Tää on ehkä etäisesti huvittava juttu. Pelattiin neljän kundin porukassa Lohjan Pyhää Lauria, ryhmän yhteenlaskettu tasoitus alle 20. Päästiin parin pinnassa 14. reiälle joka on takatiiltä pelattuna vaikea par 3. noin 180 metriä vastatuuleen. Griinin edessä on pieni lampi jonka eteen on n. 140 metriä ja griinin etureunaan lammen taakse noin 170 metriä.

    No. Honöörissä oleva kaveri duffasi avauksensa oikein kunnolla eikä edes päässyt lampeen asti, vaan jäi sen eteen. Toinen kaveri vetäisi aimo topin jääden edellisestä pari metriä. Kolmas kundi tästä innostuneena aikansa edellisiä pilkattuaan löi duffin kavereiden viereen. Itse olin mudissa ja totesin vaan lakonisesti että:’Taitaa olla topin vuoro’. Ja kuinka ollakaan rauta nelonen kiidätti kopsauksen saattelemana pallon samaan kasaan missä kaverit jo olivat. Noin 50 metriä griinistä vajaaksi. Kaikki neljä palloa olivat halkaisijaltaan neljän metrin ympyrän sisässä.

    JKO

    Mastersin nuotituskierroksella kiersin yksikseni sateessa – pari tuntia perässäni oli tyhjää. Edellä meni jonkun kisan viimeiset pelaajat. Valvoja ilmoitti ohituskiellosta. Väylällä 14 – par 3 170 metriä – on vasemmalla puolella peltikattoinen lato. Eikun kainaloon ja suoraan katolle. Siellä pallo pomppi iloisesti kopisten alas vesiesteeseen samalla kun ryhmä oli tiiaamassa. KYLLÄ HÄVETTI.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Tämän kesän kömmähdyksiä

Etusivu Foorumit Yleistä Tämän kesän kömmähdyksiä