Aihe: Tähänkö loppuu Vantaan Golfpuiston maallinen vaellus? - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][3]
KilpailuaSuomalaista

Tähänkö loppuu Vantaan Golfpuiston maallinen vaellus?

Etusivu Foorumit Yleistä Tähänkö loppuu Vantaan Golfpuiston maallinen vaellus?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 121)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1196719 Ilmoita asiaton viesti
  #1196722 Ilmoita asiaton viesti

  Kuten jo Peuramaa-ketjussa tuli todettua, tämäntapaiset ketjut ovat moderaattoreiden erityistarkkailussa.

  Keskustelu aiheesta on sallitua, mutta muistakaa että jos esitätte väittämiä tosina, varmistukaa että ne ovat oikeita ja liittäkää mielellään mukaan myös lähde. Epämääräiset vihjailut ja epäselvät väittämät tullaan poistamaan.

  LDR-MOD Dole

  #1196753 Ilmoita asiaton viesti

  No rahallahan tämä ratkeaa. Tärkeä seikka on, että Herukkaojaa pitäisi putkittaa. Jossain mainittiin, että siellä olisi olemassa halkaisijaltaan 300mm putki (Herukkaoja olisi modostettu putkiojaksi 300mm putkeen avulla).
  Byrokratia menee niin, että näissä ja useinkin epäselvissä tapauksissa pyydetään aukkolausunto. Käytännöksi on muodostunut, että aukko määritellään ”riittäväksi”. Useimmiten oikein asennettuna ja huollettuna pienempikin putki riittäisi.
  En saanut selvää kuinka pitkältä matkalta oja pitäisi putkittaa. Vantaan prujussa epäsuoraan vihjattiin, että jos putki olisi 1200mm se olisi riittävä).
  Isolla putkella on hintaa 600… 1200€/metri ja asentamiskulut päälle. Jos sitä joutuu pitkän matkan putkittamaan, niin maksaahan se.
  Asia on edennyt niin pitkälle, että aukkolausunto tarvitaan, (lausunto siitä miten kookas putki pitää asentaa ja mihin korkoon se laitetaan) sitten osataan arvioida paljonko metri maksaa töineen.
  Oma käsitykseni on, että ei kentän taru tähän lopu, mutta rahapulaan ja pelaajien puutteeseen se voi loppua. Melkoinen lisäkustannus tästä kuitenkin tulee.

  #1196845 Ilmoita asiaton viesti

  Ei kentän taru tällaiseen voi loppua, mutta rahapulaan ja pelaajien puutteeseen se voi loppua kuten Eikka totesi. Episodi viittaa kyllä rahapulaan, kun tuollaista asiaa ei ole 1,5 vuodessa saatu kuntoon. Tämän kentän tulevaisuudella luulisi olevan seurauksia myös tähän forumiin. Niin monessa ketjussa on hehkutettu tämän tyyppisen golfyhtiön loistavia menestysmahdollisuuksia. Tällä yhtiöllä on ainakin loistava sijainti, valtava pelaajapotentiaali (mm. Supergolf) ja jopa hevareille elinikäinen pelioikeus. Ei näytä riittävän.

  #1196856 Ilmoita asiaton viesti

  Käytyäni tänään kentän laidalla havaitsin siellä olevan säästökuuri menossa!
  Huoltovarastona olleet merikontit on viety pois,ja kolme kottikärryä ja yksi kentän hoitokone köröttävät taivasalla. Samoin on toimisto ja sosiaalikontit poissa.
  Paljon vielä tekemistä ennenkuin 18 reikää, huoltohalli ja 350m2 klubitalo on valmiina,aikaahan on enää kaksi vuotta vuokrasopimuksen mukaan.

  Vuokrasopimukseen liittyvät asiakirjat

  http://paatokset.vantaa.fi/ktwebbin/dbisa.dll/ktwebscr/epjattn_tweb.htm?+id=394683

  __________

  Lisätty vuokrasopimukseen liittyvien asiakirjojen lähde.

  LDR-MOD Dole

  #1196857 Ilmoita asiaton viesti

  otso
  aikaahan on enää kaksi vuotta vuokrasopimuksen mukaan

  Lähde kiitos. Missä tällainen vuokrasopimus on nähtävillä?

  LDR-MOD Dole

  #1196858 Ilmoita asiaton viesti

  Elinikäinen pelioikeus


  Kentän vuokra-aika voimassa 31.12.2044

  #1196868 Ilmoita asiaton viesti

  Vantaan kaupungin sivuilta olen lukenut tuon vuokrasopimuksen,jossa Vantaan golfpuisto oy rakentaa 18 reikää, huoltorakennukset ja 350m2 klubitalon 2019 loppuun mennessä,jos noin ei tapahdu siitä seuraa rahallisia sanktioita.

  #1196869 Ilmoita asiaton viesti

  Tietoa löytyy lisää.
  Vantaan kaupunginhallitus kokous, 9,6.2014 klo 17,00 asia 38.
  Siinä sitä dokumenttia!

  #1196870 Ilmoita asiaton viesti

  Noilla sanktioillahan ei ole mitään merkitystä, jos yritys on varaton tai tässä tapauksessa toden näköisesti konkurssissa. Eikä tarvitse noinkaan pitkään kaupungin odottaa kun tuon em.päätöksen perusteella alueet otetaan takaisin kaupungin haltuun. Kaupunki hoitanee asiat kuntoon ja alkaa etsiä uutta yritystä projektia hoitamaan. Tuossa dokumentissa esiintyvät nimet edustavat Espoolaista kalliorakennus yritystä, taitaa muuten olla jopa ihan samanniminen yrityskin, ja tuo hlö heidän työnjohtajansa. He ovat ajaneet maata alueelle n.320 autollista per päivä. He ovat myös surullisen kuuluisia Espoon ikuisuus projektista, metron rakennuksesta. Ei mennyt putkeen sielläkään. Tämä kaikki on ihan julkista tietoa, ikävä vain, että se näin konkretisoitui, koska varmasti Vantaan Golfpuistolla ja United Golf Groupilla oli alun perin ihan vakaa aikomus toteuttaa hanke menestyksekkäästi.

  #1196889 Ilmoita asiaton viesti

  otso
  Tietoa löytyy lisää.
  Vantaan kaupunginhallitus kokous, 9,6.2014 klo 17,00 asia 38.
  Siinä sitä dokumenttia!

  Kiitos.

  Tietoa oli aika vaikea löytää vaikka tiesin nyt mistä etsiä. On kohtuutonta olettaa että lukijan, tai moderaattorin pitää kaivaa väittämien todisteet (lähteet). Jatkossa kaikki tässä (tai muissa kenttäyhtiöitä, tai ammatiksen golfin parissa toimivien toimijoiden asioita koskevissa) ketjussa, tosina esitetyt väittämät pitää varustaa lähteillä, aivan kuten Kari44 on ketjun avauksessa hienosti tehnyt, muuten ne poistetaan.

  Lisäsin lähteen otson alkuperäiseen viestiin ja väittämä velvotteista on aivan totta. Tässä se vielä uudelleen:

  http://paatokset.vantaa.fi/ktwebbin/dbisa.dll/ktwebscr/epjattn_tweb.htm?+id=394683

  LDR-MOD Dole

  #1197407 Ilmoita asiaton viesti
  #1197537 Ilmoita asiaton viesti

  Synkät on jatkonäkymät Golfpuistossa! Päitä pudonnee selvittelyssä…

  #1197539 Ilmoita asiaton viesti

  United Golf Group? – Vantaan Golfpuisto? – Super Golf? – Tikkurilan Golfkeskus? – ja muut ryppään osakeyhtiöt?

  #1197543 Ilmoita asiaton viesti

  Voit nukkua Erkki yösi rauhassa, ainakin tämän aiheen tiimoilta! Tämä soppa, kävi siinä sitten ihan miten tahansa, ei vaikuta Hiekkaharjun toimintaan, muuten kuin, että nyt teidän pitää ottaa itse toiminta haltuun. Ette voi hakea syyllisiä, tai syitä mistään tai kenestäkään, teidän pitää vaan nyt itse ottaa, vaikuttaa ja toimia. Aloittakaa nyt sieltä seuran Kevätkokouksesta. Viranomaiset hoitaa asiat UGG:n kanssa, teidän pitää itse hoitaa asiat Hiekkaharjussa!

  #1197576 Ilmoita asiaton viesti

  Jos Vantaan Golfpuistossa tapahtuu jotain ”peruuttamatonta” niin pariatuhatta ry:n jäsentä varmaan kiinnostaa mitä tapahtuu jo 2018 jäsenmaksun eräpäivään mennessä maksaneiden pelaajien jäsenyydelle. Miten liitto suhtautuu jos jäsenmaksuja ei maksella liittoon päin ja kotikenttäsopimusta ei ole voimassa. Ovatko pelaajat lainsuojattomia vai joutuvatko valitsemaan (maksamaan) uuden kotiseuran pelatakseen kentillä joilla peliedellytysten takaamiseksi pakkojäsenyys edelleen on peliohjesäännössä.

  #1197586 Ilmoita asiaton viesti

  Kai hieman huolissaan on syytä olla, vaikka junttapeen lainaus on Nykysuomi-verkkojulkaisusta, joka lienee näitä MV-lehden kaltaisia valemedioita. Mutta, kun ongelmista ovat kertoneet myös muut viestimet ja lainaukset vaikuttavat uskottavilta, niin ongelmia lienee.

  Vantaan Golfpuiston valitsema viestintästrategia on kuitenkin vaikeneminen niin keskusteluissa kuin omilla kotisivuillaan. Samalla tavoin, jos viesti on Peuramaan tj:n kaltainen: ”jos on asiaa, voi aina tulla minun kanssa keskustelemaan”, asiassa on jotain hämärää, mitä ei voi julkisuuteen kertoa. Luulisi, että kaikkia yrityksiä (myös golfyhtiöitä) kiinnostaisi omat ja potentiaaliset asiakkaat sen verran, että tällaisten huhujen velloessa, kertoisi avoimesti faktat ja mitä yhtiön on tarkoitus tehdä (vai onko tarkoitus lyödä hanskat naulaan).

  #1197634 Ilmoita asiaton viesti

  Putti-Possu
  ..vaikka junttapeen lainaus on Nykysuomi-verkkojulkaisusta, joka lienee näitä MV-lehden kaltaisia valemedioita..

  Tämä on hyvä huomio. Vaikka näihin ketjuihin halutaankin lähteet, nettiinhän saa kirjoittaa lähes mitä tahansa. Aina kannattaa olla analyyttinen myöskin lähteen todenmukaisuudesta. Tähän moderaattoreilla ei aika (eikä halu) riitä, eikä moderaattoreiden tehtävä tietenkään enää olekaan arvioida lähteiden totuudenmukaisuutta. Meidän näkökulmasta riittää että todeksi väittyiden asioiden lähde liitetään viestiin, sen pidemmälle emme lähde, raja vedetään tähän ja vastuu siirretään lukijalle.

  LDR-MOD Dole

  #1197645 Ilmoita asiaton viesti

  Vantaan kaupungin karttasivuilta löytyy alueen ilmakuvia vuodelta 2016. Niistä näkyy että aiemmin pohjoisesta etelään laskeva purouoma on siirretty alueen länsireunalle. Kuvista näkyy myös se että veden virtaus pysähtyy lähellä metsän reunaa melkein kokonaan. Ilmeisesti tilanne on pahentunut 2017 aikana.

  https://kartta.vantaa.fi/viistoilmakuvat/2016/025_01410_160921_Cam7F.jpg
  https://kartta.vantaa.fi/viistoilmakuvat/2016/024_01316_160921_Cam4B.jpg

  Asiaa tarkemmin tietämättä tuntuu omituiselta että puroa on ylipäätään lähdetty siirtämään ja kun kerran on, niin on jäänyt korkeuserot selvästi huomioimatta.

  Täällä on aiemmin mainittu putkitus. Jälleen kerran asiaa tarkemmin tietämättä, tuntuu putkitus kalliilta verrattuna avo-ojaan.

  #1197668 Ilmoita asiaton viesti

  Viranomaiset hoitaa asiat UGG:n kanssa, teidän pitää itse hoitaa asiat Hiekkaharjussa!

  United Golf Groupilla on Tikkurilan Golfkeskuksen äänivalta, lähes äänivallattomien pelaavien osakkaiden on yhtiökokokouksessa mahdollisuus saada vain tietoa. Hiekkaharju Golf ry:n vaikutusmahdollisuudet lienevät aika rajalliset.

  #1199395 Ilmoita asiaton viesti

  Päivitystä. HS:ssä juttu ja SK:ssa kanssa.
  Golf-yhtiön ”loistava idea” Vantaalla: rakensi uuden kentän ylijäämämaasta, jonka vastaanottamisesta sai vielä rahaa – sitten lähipuro sortui ja tulva valtasi maan
  https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005558296.html
  ja jutussa on linkki SK:n juttuun.
  Ei hyvältä näytä, maata joudutaan roudataan takaisin. UGG hallinto ja talous sekaisin.

  #1199420 Ilmoita asiaton viesti

  Herkinen. Eihän markkinaehtoinen golfkenttä voi olla menestymästä.

  #1199427 Ilmoita asiaton viesti

  Jos ei muuta, niin tästä tapahtumasta on löytynyt ennen aika vähän julkisuudessa näkynyt sana ”läjitys”. Kieli rikastuu.

  #1199433 Ilmoita asiaton viesti

  Ping10: Herkinen. Eihän markkinaehtoinen golfkenttä voi olla menestymästä.

  Tässä yhteydessä täysin asiaankuulumaton kommentti, koska ilmenneet vaikeudet ovat johtuneet vielä keskeneräisen kentän rakentamisessa tehdyistä virheistä ja rakennusmääräysten rikkomuksista.

  #1199449 Ilmoita asiaton viesti

  Ping10: Herkinen. Eihän markkinaehtoinen golfkenttä voi olla menestymästä.

  Tässä yhteydessä täysin asiaankuulumaton kommentti, koska ilmenneet vaikeudet ovat johtuneet vielä keskeneräisen kentän rakentamisessa tehdyistä virheistä ja rakennusmääräysten rikkomuksista.

  Ja muutenkin turha kommentti, koska markkinaehtoinen kenttä saa mitä ansaitseekin, eikä se aina ole menestystä.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 121)
 • Aiheeseen ‘Tähänkö loppuu Vantaan Golfpuiston maallinen vaellus?’ ei voi kirjoittaa uusia vastauksia.

Etusivu Foorumit Yleistä Tähänkö loppuu Vantaan Golfpuiston maallinen vaellus?