23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Syksyn polttava visailu!!!

Etusivu Foorumit Yleistä Syksyn polttava visailu!!!

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mikä seuraavista useista vaihtoehdoista on se oikea??? 1. Istua työajalla koneen ääressä, miettiä yksinään miten ratkaistaan valtoimenaan rehottava GF/Lokki/Osakas-kriisi ja kirjoittaa siitä jokaiseen vähänkin etäisesti aihetta sivuavaan ketjuun. vai… 2. Istua työajalla koneen ääressä sormi perseessä tekemättä mitään. Vastaukset ennen kautta 2005. Voi osallistua myös postikortilla.

    4. höh hullu paljon töitä tekee… viisas manne (22v) on jo eläkkeellä. Kela maksaa kuntoutusrahoista pelaamisen ja pussihousut ni on étikettikin kuosissa… hai osta sie lavis miult uus putteri saat lämmittimen tälkertaa kaupan päällisiks ku maksat putterist tuplahinnan.

    Nimetön

    Hyvä lavis! Minä olenkin miettinyt monta kertaa, että mihin minä sen kynän työntäisin, joka on työpöydälläni rautakolmosen lavan hoselissa.

    Onko toi rauta3:n lapa merkkimailasta vai onko se kompponenttiosa? Minkä merkkinen? Pysyykö kynä paremmin taotussa vaiko valetussa lavassa? Suurin merkitys kuitenkin lienee sillä, että onko kynäsi kuivamusteballograaffi vaiko ihka oikeata musetta käyttävä perinteinen luomus?

    Jälkimäistä en kokkeillu pitikään aekoon. Aika luova jooga-asento.

    Nimetön

    Tästä ollaankin keskusteltu jo aikaisemmin fairis.

    ——–klip klip——–

    ’Kysymys varsiexperteille

    Sain vihdoin rautakolmoseni toimimaan hyvin, eli tein sen lavasta työpöydälleni kynätelineen. Nyt vartena on normaali reguvartinen Bic Softflexi Pencil 0.5 mm lyijyllä.

    Myöhemmin ajattelin istuttaa siihen jykevämmän Ballograf –teräsvarren paksummalla 0.7 mm lyijyllä, mutta mihinkään arvokkaisiin Mont Blanc –virityksiin en kyllä ihan heti lähde.

    Onko kellään kokemuksia Parkerin muovivartisesta kuivamustekynästä? Lähteekö niinkuin nakki haulikosta, vai pitäisikö laittaa alle lyijypaino?’

    #365663 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    valtavaa kovalevykapasiteetin tuhlaamista.

    #365664 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Lavantauti vielä asennoosta 2.

    Miten sie kättelet , jos tulee vieraita huoneesseen – kä’tteletkö nopeasti paskaseeel vai reilust sill puhtaalla ?

    ku sull on vielä toi lavantautikin ??

    #365665 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kannattaisi miettiä jo ennen ammatinvalintaa. Kun on riittävän iso maisemakonttori, voipi istua koneen päällä ja antaa koneen hoitaa työt.

    Samalla voi yrittää tunnistaa lokit, sorsat ja muut räpistelijät. Erilaisten swingien ja niitä seuraavien ballististen ratojen tarkkailu myös piristää.

    Pelaajille jotka moittivat lipun sijaintia, voi aina todeta että lippuhan on hyvässä paikassa, tangon päässä. Tanko taas on keskellä reikää, joten turha murhehtia.

    Olen kuullut, että joillakin kentillä reikää siirretään. En ole sitä oppinut, olen aina joutunut tekemään uuden ja sitten tukkimaan vanhan.

    Sitten visailuvastaus:

    Toimistossani on huoneentaulu, jossa todetaan:

    ’Sometimes I sit and think, sometimes I just sit.’

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Syksyn polttava visailu!!!

Etusivu Foorumit Yleistä Syksyn polttava visailu!!!