26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Svingin anlysointisofta V1 Home- onko käytössä?

Etusivu Foorumit Yleistä Svingin anlysointisofta V1 Home- onko käytössä?

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Oletteko lähettäneet the Internet Sports Academy:hin svingejänne? Onko tullut pron analyysiä? Olen katsellut omia kuvauksiani viime vuosilta ja vertaillut niitä huippuihin. Hyvä softa ilmaiseksi! Onko joku maksanut sen kehittyneemmän version lisämaksun? Onko kokemuksia muista?

    Minä käytän CSwingiä.

    Tykästyin sen hidastus- ja kirjanmerkkiominaisuuksiin ensi kokeilulla, omaan käyttööni tuo on paljon näppärämpi kuin V1.

    Jepulis, olen maksanut lisämaksun ja olen erittäin tyytyväinen softaan. Olen myös löytänyt tuolta itselleni sopivan pron, jonka hinta-laatusuhde on huippuluokkaa. Kaverilla on tallissaan USA:n päätourien pelaajia, silti analyysin ja harjoitteluohjeet saa (video-clippinä) muutamalla kymmenellä taalalla (nyt tosin tsekkasin ja huomasin, että kaveri on nostanut taksojaan). Leadbetterin akatemian prot tuntuvat olevan kalleimmasta päästä (100-200 US$)…halvimmat noin 20 US$.

    Kerropas vähän miten tuo homma toimii käytännössä? Eli mitä rahalla saa?

    Scoop: jos tarkoitat softaa, niin maksamalla saa muistaakseni ainakin mahdollisuuden katsella kahta swingiä rinnakkain (on siellä muitakin, mutta tsekkaa V1:n sivuilta).

    Jos taas tarkoitit swingianalyysiä, niin hommahan menee siten, että:

    1. Kuvaat omat swingisi sivulta ja takaa

    2. Siirrät PC:lle

    3. Siirrät clipin/clipit IGA:n serverille (tapahtuu V1-softan kautta ja pitää olla rekisteröitynyt käyttäjä)

    4. Valitset itsellesi pron (onnistuu IGA:n sivujen kautta kunhan olet rekisteröitynyt)

    5. Määrittelet ne clippisi ’to be anaýzed’ (tms) tilaan (mukaan voi laittaa omia kommentteja)

    6. Muutaman päivän kuluttua IGA-lokerikkoosi ilmaantuu video-clippi, joka sisältää analyysin ja harjoitusvinkit. Clipissä pro puhuu taustalla ja samalla kelaa swingiä edestakaisin, piirtelee apuviivoja, vertailee malliswingeihin jne.

    Kuulostaa monimutkaiselta, muttei oikeasti ole.

    Ilmaisversio on käytössä. Jottei tarttis alkaa etsiä infoa netistä (…), niin muistutatko vielä mitä tuo pron analyysilisä kustantaa. Kuulostaa nimittäin ihan mielekkäältä.

    Scoop:

    Halvin maksullinen versio (Premium) maksaa US$ 39.95.

    Lisäominaisuudet ovat:

    -print

    -compare 2 videos

    -auto (microphone) record

    -variable-speed playback

    Ilmainen Basic-versiokin on tosi käyttökelponen, mutta kyllä noista lisä-featureista toi hinta kannattaa maksaa.

    Tässä vielä V1:n ja sen akatemian yhteinen saitti: http://www.v1home.com/

    Sorry epätarkka kysymys. Tarkoitin lähinnä minkälainen saamasi analyysi oli (perusteellisuus, informatiivisuus, jne.), ja paljonko ekstraa pistit siihen premium-paketin hinnan lisäksi?

    ’Sorry epätarkka kysymys. Tarkoitin lähinnä minkälainen saamasi analyysi oli (perusteellisuus, informatiivisuus, jne.), ja paljonko ekstraa pistit siihen premium-paketin hinnan lisäksi?’

    Informatiivisuutta ja perusteellisuutta voisi kuvailla siten, että siinä on riittänyt koko talveksi reenattavaa. Sieltä löytyy yli 600 prota, joten tämä varmaankin vaihtelee prosta toiseen. Joillakin taitaa olla näytillä esimerkki-analyysi, jota katsomalla voi arvuutella voisiko ko. pro olla sopivan tyylinen.

    ’Paljonko ekstraa?’ Maksoin siis sen mitä ko. pro pyysi analyysistä, eli muistaakseni jotain 30 US$. That’s all (tuo Premium-juttuhan liittyy siihen V1-softaan, eikä tähän analyysi-puoleen).

    Kiitos! Tsekkailin noita vaihtoehtoja, ja lista tuntuu loputtomalta. Et viitisisi mainita valitsemasi pron nimeä? Voisihan sitä kerran kokeilla, jos referenssit ovat noin kohdallaan…

    Listalla näytti olevan ainakin parin ruotsalaisen pron nimet. Eikö olis hupaisaa luoda suhde tällaisen kanssa kun nykyisin voi lentää 19 €:lla paikan päälle kysymään tarkempaa neuvoa?

    Koskahan muuten suomipro listauu tähän jengiin?

    Menee vähän OT, mutta oma Suomiproni on kyllä analysoinnut itse kuvaamaani ja hänelle toimittamaani materiaalia ja antanut palautteen ’sähköisesti’.

    Systeemi sopii IHan kivasti tähän talvikauteen, varsinkin kun kasvotusten tulee tavattua liian harvoin.

    Heh! Toihan olis hyvä. Vois sanoa, että ’mun oma ruotsalainen valmentaja’ sitä ja tätä…

    Konsepti kaiken kaikkiaan kyllä kiinnostaa sikäli, että ao. softa toimisi hyvänä kommunikaatiopintana itseopiskelun ja ammatti-ihmisen opastuksen välissä. Hämmästyin nimittäin itse miten paljon oivalsin asioita, kun vertailin omia swingipositioita linkin päässä oleviin malleihin. Samat apuviivat ja -ympyrät vaan ruudulle, ja kas kummaa miten omat virheet hyppäävät silmille. Se, että joku vielä kommentois mitä tuosta eteenpäin ja miten, niin johan kolahtais.

    Lue lisää: Mihin kaikkeen voi kiinnittää huomiota omassa swingivideossa…

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Svingin anlysointisofta V1 Home- onko käytössä?

Etusivu Foorumit Yleistä Svingin anlysointisofta V1 Home- onko käytössä?