16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

Suomipoikien aikataulut ja osanotto Eurotourilla

Etusivu Foorumit Yleistä Suomipoikien aikataulut ja osanotto Eurotourilla

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #1092343 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olen välillä miettinyt miksi suomalaiset eivät ole osanottajalistalla silloin, kun pääsy kisaan olisi mahdollinen ja rahaa ja pisteitä tarjolla. Valitaanko ja osallistutaanko vain suurempiin kisoihin? Ratkaiseeko palkintopotin suuruus tai pienuus valinnan?

    Parhaillaan katson World Cupia Melbournessa. Täälläkään ei suomalaisia! Tavoitetta riittää, jos meikäläisillä ei vielä pääsyä mukaan!

    Olisi kiva kuulla miten pelaajat aikataulunsa ja osallistumispäätöksensä tekevät. Mikä ratkaisee?

    #1092351 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Äkkiseltään katsottuna World Cup of Golfiin olisi voinut paikka olla lähellä. Tämä perustuu siihen, että Malesia on mukana. Ja heidän top seed on #296 OWGR:ssä. Ja tästä syystä vähän ihmettelen miksi ei Suomi siellä ole. Ehkä en osannut tulkita tuota karsintaa oikein.

    https://en.wikipedia.org/wiki/2016_World_Cup_of_Golf

    Aika harvoin on suomalainen tainnut jättää ET pelipaikan väliin. Etelä-Afrikan turnauksissa näin taisi käydä vuosi sitten(?). Mutta toisaalta niin kauan kuin pelaajat eivät kerro syitään, niin kauan voidaan vain spekuloida.

    #1092352 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    EFC

    Aika harvoin on suomalainen tainnut jättää ET pelipaikan väliin.

    Kyllähän noita kisoja jätetään väliin useinkin kun yritetään rakentaa järkevä kisaohjelma.
    Totta on että täälläkin on muutamaan kertaan ihmetelty kun Korhoselle ja/tai Kakolle ei ole maistunut alkukauden kisa esimerkiksi juuri Etelä-Afrikassa. Ja onhan Korhonenkin jättänyt joskus Dunhill Linksin väliin vaikka olisi mukaan mahtunut, liekkö sitten luullut ettei mahdu??
    Nyt ET-kausi 2017 alkaa kuunvaihteessa E-Afrikassa ja Kakko näyttää olevan entry-listalla, mutta aika kaukana kisapaikasta, Korhosen ja Ilosen on tuonne hyvillä kategorioilaan aivan turha matkustaa. Samaan aikaan pelataan Queenslandissa, mutta sinnehän on vielä pidempi matka. Yllättäen Ilonen näyttää aloittavan kautensa jo joulukuussa Hong Kongissa, Korhonenkin mahtuisi tuonne mukaan, mutta nimeä ei näy listalla, Kakon nimi näkyy, mutta tuskin välttämäti mahtuu mukaan.

    #1092390 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kakko pääsisi mukaan Austraalian kisaan helposti. En usko että Kakolle tällä kaudella hirveästi ET-pelipaikkoja ilmestyy, joten ehkä kannattaisi pelata ne vähätkin kisat pääkiertueen puolella

    #1092391 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiitos linkistä! Sieltähän löytyi taulukko, joka lisäsi vain ihmetystä! Tosiaan suomalaisen parin Ilosen johdolla pitäisi mahtua World Cupiin malesialaisten edelle siitäkin huolimatta, että tarkasteluajankohta oli elokuun 1. päivä.

    Ilmeisesti vain Mikot tietävät miksi eivät ole mukana!
    Palkintopotti 8 miljoonaa $ kuitenkin tarjolla, joten olisi ollut rahaa tarjolla sielläkin. Vai meneekö perhe suomipojilla työn edelle?

    #1092392 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Eikö tilanne olisi ollut aivan toinen jos Mikko I kalenteriin kisa ei olisi mahtunut. Käsittääkseni Mikko K ja roope K elokuun alussa oleva tilanne ei mahdollistanut edes varapaikalle World Cupiin.
    Mitä taas tulee Euroopa Tourin kisaan niin molemmilla Mikoilla on varmaan tehty lukujärjestys esim 3 työtä 3 lepoa tai vastaava ja ainakin Mikko I noudattaa sitä.
    Hienoa että Mikko I aloittaa joulukuussa ET:n kisat

    #1092976 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Etelä-Afrikan turnauksen nimilista näyttää liikkuneen niin, että Roope olisi nyt ensimmäisellä varasijalla, mikäli ei olisi vetäytynyt jonotuslistalta monien muiden tavoin. Luulisi jonkun pitävän kirjaa siitäkin, millä kategorialla ja sijaluvulla mihinkin turnaukseen eri vuosina olisi päässyt. Onko tietoa, mistä sellainen taulukko löytyisi?

    #1092977 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Minä olen kovin huolissani siitä, kun on pikkujouluaika, ovatko kaikki taksit varmasti ajossa. Taksit ovat itsenäisiä ammatinharjoittajia, joten eihän niitten työnteko minulle kuulu mitenkään, mutta kun osui silmään tämmöinen aiheeseen sopiva ketju, niin ajattelin olla huolissani myös taksien puolesta. Totuus esille!

    #1092978 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ilmeisesti vain Mikot tietävät miksi eivät ole mukana!
    Palkintopotti 8 miljoonaa $ kuitenkin tarjolla, joten olisi ollut rahaa tarjolla sielläkin. Vai meneekö perhe suomipojilla työn edelle?

    Jos Wikipedia pitää tältä osin paikkaansa, niin Mikko I ei ole ollut kieltäytyneiden listalla. Eli poissaoloon on joku muu syy.

    Ja johtaja XXL:n huoli on tietysti aiheellinen…

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Suomipoikien aikataulut ja osanotto Eurotourilla

Etusivu Foorumit Yleistä Suomipoikien aikataulut ja osanotto Eurotourilla