Aihe: Suomalaiset eivät voi pärjätä! - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][3]
KilpailuaSuomalaista

Suomalaiset eivät voi pärjätä!

Etusivu Foorumit Yleistä Suomalaiset eivät voi pärjätä!

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  Onhan ’meillä’ Ilonen ja Minnea ja muitakin.. mutta jos ollaan rehellisiä, niin suomalaiset ovat kaukana kärjestä. Ruotsalaiset ovat parempia ja se on myönnettävä. Mikä siis vikana siinä, ettemme pärjää tosi paikan tullen? Itse ’veikkaan’ sitä, että enemmän pelaajamme kiinnostuvat mailanrakennusprojekteista ja höpö höpö toisarvoisista asioista, sen sijaan että he keskittyisivät ainoastaan varsinaiseen harjoitteluun ja pelin parantamiseen. (henkinen & fyysinen) Mailanrakentajat ovat oma kastinsa. Eli huippupelaajien ei tarvitse osata mailanrakennuspuolta lainkaan, vaan riittää että he saavat sopivat työkalut.. ja keskittyvät ainoastaan harjoittelemaan aamusta iltaan.. Saatan olla väärässä , mutta mitä mieltä olette mielipiteestäni? Mielestäni ammattilaisen tulisi keskittyä vain harjoitteluun ja pelaamiseen, that´s it! Ei Ilosen tai Minnean tarvitse tietää välineistään kaikkea mahdollista, riittää että he tietävät mikä on mailojen kantomatka ja miten ne toimii..

  Syynä voisi ennemminkin olla huono juniorityö. Ja ne jotka treenaa kunnolla, ei kyllä kovin tiuhaan tahtiin käy täällä pyörimässä. Oma mielipide.

  Suomalaiset VOIVAT pärjätä, mutta…

  Ruotsalaisten ja muiden golfmaiden menestystä parantaa suuri pelaajamassa. Keskinäinen kilpailu, treenaus ja yhteishenki nostaa pelitasoa ja motivaatiota. Suomen huippujen pitäisi hakea treenikavereita ja tuntumaa ulkomailta (kuten monet ovatkin tehneet) kun vastusta ei Suomesta löydy.

  En tuosta välineillä kikkailusta tiedä muuta kuin että kaikki ammattilaiset virittelevät mailojaan. Se tuskin on syynä jonkun menestymättömyydelle; jos mailat kiinnostaa enemmän kuin peli, kyse on tuskin seuraavasta PGA-tourin kärkinimestä. Tarvitaan nimittäin valtavaa voitontahtoa ja on inhottava huonoja sijoituksia.

  Ammattilaisgolf (ja-urheilu ylimalkaan) on Suomessa aika pientä businesta ja sitä myötä harvoilla suomalaisilla on mahdollisuuksia täysipainoiseen satsaukseen. Tässä on toinen alue missä joudumme varmasti antamaan tasoitusta ulkomaata puhuville kilpakumppaneillemme.

  Ruotsissa on 600 000 golffaria eli 6 kertaa enemmän kuin meillä. Myös kenttiä on vastaavasti enemmän ja pelaaminen on yleisesti ottaen halvempaa johtuen mm. siitä, että siellä on kunnallisia ja seurapohjaisia kenttiä. Golf on todellakin koko kansan urheilua samoin kuin tenniskin. Tästä seuraa huomattavasti laajapohjaisempi juniorityö, jota myös tukevat Suomeen verrattuna pitkä golfperinteet. Myös pelikausi on pidempi, Etelä-Ruotsissahan voi pelata miltei vuoden ympäri.

  Ei olla kateellisia naapureille vaan iloitaan heidän menestyksestään!

  Heja SVerige!

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Suomalaiset eivät voi pärjätä!

Etusivu Foorumit Yleistä Suomalaiset eivät voi pärjätä!