23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Sörestamin ero

Etusivu Foorumit Yleistä Sörestamin ero

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 28)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Hämmästyinpä kun luin Tyryn kirjoituksen Annika Sörestamin erosta. Tyry kirjoitti että Annika on ainut naimisissa oleva nainen LPGA:n kärkikymmenikössä. Vaatiiko ammattilaisgolf enemmän naiselta kuin mieheltä vai onko tässä taas tämä sama että naisen pitää hoitaa oman uransa lisäksi perhe ja MIES?? Jos kerran mies ammattilaiset ovat naimisissa ja perheellisiä. Eikö maailmasta muka löydy miehiä jotka seisoisivat vaimonsa rinnalla hoitaen kodin ja lapset sillä aikaa kun vaimo kiertää ammattilaistourilla? Kylläpä taas pisti vihaksi!

    Nimetön

    Oho! Tulipas Annikan nimi vahingossa väärin. Korjaanpa itse ennen kuin joku ehtii kommentoida asiaa siis: Annika Sörenstamin erosta oli kyse.

    Nyt olet Raisaliisa ymmärtänyt asian ihan väärin.

    Top Tenin miehet ovat naimisissa, koska naiset tekee rahasta mitä vain – jopa naivat.

    Miehille sen sijaan menestyvä puoliso, raha ja menestys eivät ole naimisen perusteita.

    Siinä se taas nähtiin.

    Kaksi asiaa tuli heti mieleen Raisaliisan arveluista. Jokunen vuosi takaperin olin hyvaa pataa yhden naisten European Tourilla caddiena olleen kundin kanssa. Pelattiin kimppakierroksia ja han valotti minulle caddien tyota ja muutenkin insider-juttuja koko hommasta. Varmastikaan mitaan tutkittua tietoa tama ei ole, eika lahteita ole tassa tarjolla, mutta han sanoi, etta 70% Tourilla pelaavista naisista on homoseksuaaleja. Aloin seuraamaan naispelaajia ja vaikka edelleenkaan en tieda, niin kyllahan siella aika ’kundimaisia’ plikkoja Tourilla on. Onko se sitten 70%, se ei kiinnosta.

    Kun sitten viime vuonna paasin katsomaan ekaa kertaa LPGA-kisaa paikan paalle, niin en voinut kun ihmetella samaa asiaa. Toki siella on naita siroja kaunottaria, joilla on ukot ym (Grace Park jne), mutta hammastyttavan paljon siina reilun sadan naisen joukossa on niita, joita voisi kuvitella ’toisen puolen kulkijoiksi’. Siina kun niita plikkoja koikkelehti puttitreenialueella, niin asia naytti saavan vahvistusta.

    Mitaan mullistavaahan siina ei sinallaan ole, etta parjaava naisurheilija on hieman kundimainen (niin on melkein joka lajissa, eika vahiten latkassa ja fudiksessa), mutta vastaa osaltaan kysymykseesi, miksei naispalaajilla ole samalla tavalla puolisoita (edes esilla) kun miespelaajilla.

    Tama ei kuitenkaan ole millaan tavalla yhteydessa Annikan juttuun, vaan ihan vaan tuohon Raisaliisan ihmettelyyn.

    Mutta yleisestihan siina on jotain peraa kylla, etta miesurheilijoilla on varsin usein perhe nakyvassa osassa. Kuinka usein miestenkin golf-turnauksia seuratessa (ihan vaan esimerkkina) kamera seuraa vaimoa tai perhetta, mutta naisten vastaavassa tata harvoin nakee. Ellei mies ole joku muu sportti-stara tai vastaava.

    Ihme juttu kylla.

    Nimetön

    Suurin osa naispelureista on homoja naisten PGA-tourilla, sehän on tiedetty jo kauan. Miesmäiset piirteet ja vähän ronskimmat otteet sopii naisurheilijalle. Oisko siinä syy että Suomen miespelurit ei pärjää, vähän on liian fiinit ja akkamaiset otteet pojilla 🙂

    Alkuperäiseen aiheeseen… kun nainen eroaa miehestä ja valitsee uran, on se uutiskynnyksen ylittävä juttu. Sehän on suorastaan paheksuttavaa?

    Kun mies eroaa naisesta ja valitsee uran, on taas tullut yksi golfleski lisää. Ei mitään uutta tuossa.

    Varmasti moni tourilla pelaava mies on eronnut vaimostaan. Monet jopa useamman kerran. Samoin on myös naisten puolella… näin uskoisin.

    Ja on niitä homppeleita miesgolfareissakin. Ne ei vaan pärjää…

    Nainen valitsee mielummin miehen, joka pystyy elättämään hänet (jotkut tyytyy toki niihin renttuihin). Sitten miehen rahalla nainen hakee onnea itselleen. Mies taas valitsee naisen, joka tekee hänet onnelliseksi. Rikas nainen on ehkä jonkinlainen uhka miehelle, koska hän ei pysty tarjoamaan naiselle sitä, mitä nainen yleensä haluaa: rahaa.

    But media rulez!

    Eiköhän se ole niin, että miesten ego ei kestä naisten menestystä… Ja sitten ruvetaan huonon itsetunnon takia heittelemään kaikenlaisia älyttömiä selityksiä. Kuten tässäkin ketjussa on nähty…

    Antti on nyt niin fakin aut tämän päivän todellisuudesta että …..

    Noista jutuista puhuttiin pari kolme vuosikymmentä … tosissaan

    Kerropa fukke d… (whatever) miksi vielä tänä päivänä työurallaan menestyvät (nuoretkin) naiset ovat selvästi useammin naimattomia ja lapsettomia kuin samassa uravaiheessa olevat miehet ?

    Jotta käsitteet eivät mene aivan sekaisin, niin yleensä on tapana sanoa että samaa sukupuolta rakastavat naiset ovat lepsoja ja miehet puolestaa homppeleita.

    Vastavuoroisesti tarkennan myös ettei yleensä puhuta kahden lesbomiehen välisestä rakkaudesta, vaan kyse on tietenkin homosuhteesta.

    Siitä tulikin mieleen juttu lapinmmiehestä:

    Lapin mies meni tupaan ja näki siellä lauman naisia:

    Mithäs tyttöjä the oottha?

    Johon tytöt vastasi:

    Lepsojaha myö ollaan.

    Lapin mies: No mitäs mithäs the lespot sitthen teette?

    Tytöt: Juuvaan kaljaa ja nuollaan p******, entäs itse kukas se sinä olet?

    Lapin Mies: Lespohan se minäkin olen! Ja käveli peremmälle.

    Törkeetä!

    Nimetön

    Allaolevaan keskusteluun viitaten täytyy todeta, että ilmeisesti ei löydy myöskään naisia, jotka olisivat valmiit seisomaan aviovaimonsa rinnalla niin väylillä kuin raffeissakin.

    Nimetön

    Raisaliisa. Ymmärrän kyllä mitä haluat kysyä, mutta en ymmärrä sitä, että mikä pistää vihaksi ja kenelle olet vihainen.

    Sinun pitää varmasti osoittaa kysymyksesi niille pelaajille, jotka ovat siellä kärkikymmenikössä.

    Itse olen ihan varma, että kyseiset pelaajat tai muut vastaavat huippu-urheilijat löytävät _halutessaan_ miehen, joka hoitaa kodin ja lapset. Kysymys lienee yksilön valinnasta.

    Spekulointiisi pitää ottaa isompi otos eri lajeista, jos haluat siitä validin.

    Nimetön

    Hämmästyttää tämä keskustelu perheettömistä naispelaajista!

    Voisiko asia olla ihan yksinkertaisesti niin, että kun perheeseen halutaan lapsia, niin nainenhan ne synnyttää. Golfia pelaaminen keskeytyy vääjäämättä joksikin aikaa. Miehen pelaamiseen vaimon raskaus ei tiettävästi vaikuta. Jos pelaa kunnianhimoisesti huipputasolla, ei välttämättä halua taukoa pelaamiseen. Sama pätee myös muuhun työelämään.

    Nimetön

    Hei kaikki ’ihmisuhdeammattiluiset’,

    Minusta on kivaa kun jokainen keskittyy omaan

    ihmissuhteensa-siihen voi nimittäin vaikuttaa.

    Siunausta ja varjelusta teille kaikille.

    Lefa

    Miehille tämä synnytysasia ei tosiaankaan vaikuta pelaamiseen yhtä paljon kuin naisilla.

    Esim Faldon vanhimmat lapset ovat syntyneet keisarinleikkauksella aikataulutettuna Major-turnausten perusteella. Ettei vaan isä Nickin keskittyminen kisaan häiriintyisi.

    Mitkään erot ei enää hätkähdytä, mutta kommentoidaampa asiaa yleisellä tasolla.

    Ei naisammattalilaisten lapsettomuus pelkästään miehestä johdu. Kun on uradraivi -päällä, ei vain malteta pysähtyä ja jättäytyä vuodeksi hässäkän ulkopuolelle.

    Muuten kun noita eroja ja uusavioliittoja tulee, niin onko Camilla Parker se satukirjojen paha äitipuoli? :-).

    Nimetön

    Kiitos vaan kommenteistanne.

    Mutta kyllähän Kirvesniemikin keskeytti uransa lasten takia ja jatkoi sitten menestyksekkäästi uraansa. Näitä esimerkkejä löytyy lukuisia fyysisemmän urheilun puolelta kuin golf. Luulisi että huippukunto on hieman vaikeampi hankkia takaisin kuin golftaidot.

    Mutta taitaapa sitten olla niin että nämä naisgolffarit ovat tosiaankin lesboja suurin osa, toivottavasti Annika ei ole hypännyt aidan toiselle puolelle ja löytänyt itselleen uutta kumppania lajin piiristä.

    Onneksi meillä on sentään Minni ja Roope jotka käsittääkseni ovat toisilleen paras tuki peliurillansa.

    Pakkohan sitä on keskeyttää jos raskaaksi tulee ja eikös itä-blokin maissa käytetty raskautta jotenkin hyväksikin. Joku asiantuntija voi valaista.

    Niin, tiedä sitten kumpi on vaikeampaa, saada fyysinen kunto takaisin vai golftaidot? Ainakin tuossa fyysisen kunnon palautukseen on olemassa kaiken maailman mömmöjä. Nytkin kiva katsoa hiihdon MM-kisoja ja miettiä kuka ei ole käyttänyt mitään laittomia aineita. Golftaitoja taas kun ei saa takaisin millään mömmäillä.

    ja mitä taas siihen aidan tuolle puolelle hyppäämisestä…niin hyppikööt jos on pienen lebsun (mutta epäilen suuresti) sisältään löytänyt 🙂

    Miteen niin toivottavasti,

    onko lesbot jotenkin onnettomampia kun heterot?

    Nimetön

    Ei hiihtoa ja golfia voi verrata toisiinsa kun puhutaan lasten hankkimisesta. Tietääkseni lapsi ei osaa kasvattaa itse itseään (isot pojat on kertoneet) ja golf vie huippuammattilaiselta 6vrk viikosta. Hiihtäjä ei varmaankaan ihan niin paljoa ole poissa perheensä luota ja matkustelukin on hieman vähäisempää.

    Voihan sitä valittaa, että golf vie liikaa aikaa eikä ole aikaa perustaa perhettä. Järjestelykysymys. Löytyy niitä esimerkkejä siitä, että nainen on palannut huipulle lapsen teon jälkeen. Lapsesta joutuu vain joku muu ottamaan enemmän vastuuta kuin itse äiti. Suurin osa perheistä pistää muksunsa päiväkotiin, jotta pääsisi töihin. Rahalla saa tourillekkin vaikka oman lastenhoitajan.

    Golf on ammattilaiselle työtä. Välillä on enemmän aikaa perheelle ja välillä vähemmän. Perheen perustamissa voi olla kyse pelkästään haluttomuudesta ottaa tietoinen riski.. Yhtälailla muksun hankinta on pääkaupunkilaiselle riski. Joutuu miettimään miten uran käy ja onko varaa isompaan asuntoon. Joskus vain on otettava riskejä.

    Myös hiihdosta löytyy esimerkkejä siitä, että synnyttämisen jälkeen hiihtäjä on noussut (palannut?) ällistyttävän pian maailman huipulle.

    Tuo hiihdon päätourilla ja tällä viikolla tuolla MM-kisoissa hiihtävä Riitta-Liisa Lassila synnytti esikoislapsensa vuosi sitten vuodenvaihteessa – ja eilinen hiihtonsa oli vallan hyvä näyttö nykykunnostansa.

    Iida-tyttärensä hoito ei ole ilmeisesti isokaan ongelma, Iidan isoäiti kiertää jatkuvasti mukana leireillä ja kilpailumatkoilla.

    Juups. Tässä tapauksessa hiihtäjä ei ole valtavasti poissa perheensä tyköä vaan perhe on mahdollisimman paljon matkoilla mukana. Riitta-Liisa muuten ei olekaan leireillyt hiihto- vaan ampumahiihtomaajoukkueen mukana juuri perhesyistä johtuen.

    Ja hyvän golfarin ei tarttis pelata ku muutama loistokisa vuodessa ja jo tienais yhtä paljon ku Suomen parhaat hiihtäjät. Jäis hyvin aikaa muuhunkin…

    Hiihtäjä Neumannova synnytti pari vuotta sitten lapsen ja voitti maailmancupkilpailun puoli vuotta myöhemmin. Nyt taisi voittaa myös MM-kultaa. Vastaavanlainen tarina on myös muistaaksen norjalaisella ampumahiihtäjä Liv-Grete Poirella. Esimerkkejä on vielä monia muitakin.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 28)
Vastaa aiheeseen: Sörestamin ero

Etusivu Foorumit Yleistä Sörestamin ero