Aihe: Saku Koivu verkkareissa kentällä! - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][3]
KilpailuaSuomalaista

Saku Koivu verkkareissa kentällä!

Etusivu Foorumit Yleistä Saku Koivu verkkareissa kentällä!

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  Luin uusimmasta 7-päivää lehdestä että mr. Koivu oli pelannut Turussa Harjattulan kentällä veryttelyhousuissa ja t-paidassa golfia! Pitääkö huhu paikkaansa harjattulalaiset??? Käykö tässä nyt niin, että julkkikset ja muut tärkeät ihmiset voivat rikkoa etikettiä, jos vaan haluaa? Ja samalla raiskaavat meille taviksille niin rakkaan lajin ja sen käytöstavat? Kyllä minäkin haluaisin pelata kaunilla kesäilmalla, vaikkapa ilman paitaa jos sikseen tulee…

  Vau, olipa sikaa!!!!

  Hui!

  Nimetön

  hohoho seiska lehti, tuo tarkoittaa varmaan käytännössä sitä että koivu oli ollu rangella tai jotain, tuskinpa kentällä….

  Nimetön

  Jeffuf-faatana!

  Seiska! Sittenhän se on pakko pitää paikkansa!

  Ammuttiinko se? Kai se nyt ainakin jalkapuuhun Turun torille joutui?

  Jospa seiskan toimittaja oli nähnyt Mikko Alatalon Tammelan torilla ja hieman sitten värittänyt juttua mielenkiintosemmaksi. :):):)

  Oliskohan tähän viestiin liittyvät vastaukset kaikki asiattomia?

  Eikös tuossa ole linkki, josta voisi ilmoittaa asiattomasta viestistä.

  Ihmisiä on periaatteessa kahden tyyppisiä, niitä jotka pitävät huoneensa järjestyksessä ja niitä, jotka eivät.

  Toisille periaatteilla ja säännöillä on merkitystä, toisille ei pätkääkään.

  Osalle ihmisistä arvot merkitsevät jotain ja se, että jos on jokin sääntö, niin sitä noudatetaan.

  Kait sen nyt jokainen tajuaa, mitä siitä seuraa, kun annetaan jonkin julkkiksen tulla verkkareissa kentälle.

  Mun puolesta saa tulla, mutta sitten täytyy säännöt muuttaa.

  Molemmat eivät voi olla samaan aikaan. Sekä säännöt, että sääntöjen vastainen toiminta.

  Kulttuuri rappeutuu. No osa nauraa tälle. No ihan vapaasti.

  Nimetön

  NHL-pelaajat saavat pelata verkkareissa (ei ole varaa suoriin housuihin), mutta vain Stanley Cup -voittajat saavat pelata ilman paitaa, mutta heillä tulee olla suorat housut.

  Tämä on NHL:n kurinpitovaliokunnan kanta

  Semmottista tapausta tällä kertaa.

  Yritän olla avulias ja teen yhteenvedon. Ketjun asiasisältö ilmeisesti tähän asti seuraava: jjl luki seiskaa. Juko Iitzei jne. eivät yleensä lue seiskaa. Mr Green pitää kentällä suoria housuja

  ja haluaisi että muutkin niin tekevät koska muuten Mr Green ei enää siivoa huonettaan. jjl haluaa pelata ilman paitaa. Sakulla on per**leesti paalua ja lisäks cädärit haluu sen nimmarin. NHL:n kurinpitolautakunta rankaisee Sakua koska Saku on urheillut ilman sponsoritarroilla päällystettyä kypäräänsä. Taapero luki koko ketjun työajalla ja saa täten potkut 🙂 No further questions.

  No niin,

  tämähän oli oikein kiva analyysi.

  Nimetön

  Melko varmasti Saku on ollut vain rangella tai jotain sinne suuntaan. Seiska on niin huuhaa-lehti, ettei siihen kannata koskaan uskoa.

  ’Häkkisen salarakas'(Kuvassa Mika ja Mikan kaverin tyttökaveri, Mikan kaveri vain on rajattu kuvasta pois. Epäsuoraa kusetusta koko lehti täynnä. Ketä voisi vähempää kiinostaa seiskan jutut, julkkis teki sitä ja tätä JEE…

  HYVÄ SAKU!!!! ASIAA!

  Minusta Mr Green kyllä puhui asiaa.

  Tietääköhän kukaan noista ensimmäisitä ’asiallisista’ kommenteista miten se Koivu on pelannut vaiko onko pelannut ollenkaan.

  Mikäs se olikaan Harjattulalaisten kommentti?

  Itseäni ei haittaa miten pukeudutaan, josko ollenkaan, kunhan vaan se koskee kaikkia.

  Nimetön

  Mä en puutu Sakun elämään enkä takerru paidan kauluksiin.

  Niinpä, ja mulle löytyy aina kenttä jossa noudatetaan etikettiä, mun mielestä tietenkin pitää olla sosialistikommareille lökäpögä kenttiä, jossa voi sauvakävellä tuuliverkkareissa niin että puskat suhajaa.

  Voin vain panna pikku petsin että tämmösellä kentällä ei varmaan ole ravintola ynnä muutkaan puitteet silmiä hiveleviä, mutta huh munhan ei siis olekkaan pakko itse mennä sinne missä lögäpögät odottaa kesäkeittoa nakkikioskilta rankan pelin jälkeen.

  Etikettiin voidaan lukea kaikki kentällä tapahtuva toiminta ja mun mielestäni pienillä asioilla voidaan luoda paljon hienoja juttuja.

  Esimerkiksi voin varmasti väittää, että kentällä jossa koitetaan pitää yllä golf etikettiä, on varmasti paremmin korjatut alastulojäljet sekä haravoidut bunkkerit.

  (Lögäpögät) eli krapulasunnuntain oloverkkarit.

  Voisi muuten olla hieno näky, kun mennänn tyttö ystävän kanssa michelin ravintolaan romanttiselle illalliselle, ai että siihen kato vielä tarralenkkarit ja silleen. SE ON ETIKETTIÄ

  Nimetön

  On tai ei. Ei se Sakun vika olisi.

  Vaatisi aika paljon Harjattulan caddieltä kieltää Sakun tapaista kaveria pelaamasta. Sehän on Turun Tiger.

  Sen sijaan tämä Machildan kommentti ollee aikaisin aloitetun juhannuksen tuotetta. Ainakin se on syvältä ja ei toivoakseni edusta golffareiden yleistä käsitystä. Golf on fiksu laji ja sen harrastajat pääsääntöisesti myös fiksuja.

  En usko että Saku olisi pelannut kentällä ilman asiallista asua. Saku vaikuttaa fiksulta kaverilta. Rangella käynti olisi eri juttu.

  Rivien välistä voin lukea että osa vastaajista ei ymmärrä etikettiä vaatteiden osalta. Älkää nyt ottako herneitä mutta haluan sanoa että säännöt muuttuvat kyllä ajan myötä, myös pukeutuminen. Sillä välin kun säännöt ovat tällaiset niin me pukeudumme kuten sääntöihin kuuluu. Miksi se on niin hankalaa?

  Yleensä teini-iässä kyseenalaistetaan kaikki asiat, ja se on osaltaan hyväkin asia. Hieman varttuuneempana sitten ymmärtää että kyllä äiti sittenkin oli oikeassa.

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
Vastaa aiheeseen: Saku Koivu verkkareissa kentällä!

Etusivu Foorumit Yleistä Saku Koivu verkkareissa kentällä!