Aihe: Ritari - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Ritari

Etusivu Foorumit Yleistä Ritari

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #183164 Ilmoita asiaton viesti

  Olet seurasi asioista yhtä hyvin perillä kuin tj, joten kysyn sinulta, että miksi PHG ry ei ilmoita uusille hakijoille, että PHG ry tullaan lakkauttamaan vuoden vaihteessa. Seuralla ei ole omaa kotikenttää eikä edes sellaisen rakennus/rahoitus suunnitelmaa. Eikö ole hieman kornia ilmoittaa uusien jäsenien ottamisesta, mutta jättää samalla olennaiset asiat kertomatta, kuten seuran lakkauttaminen? Kuka haluaa maksaa liittymismaksun seuralle, jonka elinkaari on max yksi vuosi? (tiedot sivuilta -> http://www.golf.fi) Lue lisää: linkki sivuille golf.fi

  #360563 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Yhteisestä nimestä huolimatta, niin Paloheinä Golf Ry:llä ei ole mitään tekemistä varsinaisen Paloheinän golfkentän kanssa.

  Eiköhän ritari kuitenkin pääse taas vauhtiin jollain tavoin, jotta voi mollata Paloheinän kenttää tai siellä toimivia yrittäjiä tuttuun tyyliinsä?

  #360564 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Toteaisin, että asiat eivät ole olleet ollenkaan niin musta-valkoisia kuin jotkut haluavat (naivisti) uskoa.

  Mutta, jätetään pojat tämä vanhojen ja jo ratkaistujen asioiden vatvominen. Voisitteko keksiä vaihteeksi jonkun uuden mainospätkän tai provon :=D

  Mitä tulee PHG ry:n kohtaloon ja jatkoon, senhän näyttää kevät. Ainakin syyskokouksessa olleilla on annettu hiukan toisenlaisen käsitys jatkosta kuin tämän ketjun avaajalla on.

  #360565 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kai olet perillä siitä, että onko seuralla rahoitus-tai rakennussuunnitelmaa omasta kotikentästä?

  Ilmeisesti ei ole, koska olisit sen varmasti viestissäsi kertonut. Härskiä hommaa värvätä jäseniä ja jättää heille kertomatta seuran todellinen tilanne. Seuralla ei ole tällä hetkellä yhteistyösopimusta minkään kentän kanssa ja se on faktaa! Seura lakkautetaan vuoden vaihteessa ja se on toinen fakta.

  Revi siitä.

  #360566 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kuten sanoin katsotaan mikä tilanne on huhtikuussa. Oikea kohde kysellä asioita on johtokunta, johon en kuulu. Jos jotain on tekeillä, tuskinpa keskeneräisiä asioita ulkopuolisille leviteltäisiin.

  Sinänsä mieltä lämmittävää tämä yllättävä huolenpito kentättömästä seurasta ja sen orvoista jäsenistä.

  Härskiä olisi ottaa uusia jäseniä, jos päätös toiminnan lopettamisesta olisi tehty. Sellaista päätöstä ei ole tehty.

  #360567 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Phg Ry:lle lähetin sekä sähköpostilla että kirjeitse tiedustelun jäsenliittymisestä/maksusta sekä tulevasta kotikentästä , mutta vastausta ei haluta antaa eikä puhelimeen vastata. Pahasti on vikaa seurassa, jossa tiedonkulku ei toimi, puheluihin tai kyselyihin ei vastata ja jäsenet eivät ole perillä edes seuran tärkeimmistä asioista.

  Taitaa olla seuranjohdolla ainoa itressi rahastaa jäseniä, kun vastikkeeksi palvelua ei saa kukaan.

  #360568 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Seurasi Phg Ry:n periaate on, että pakollista pelikausimaksua ei makseta minnekään, joten on täysin selviö että phg tullaan lakkauttamaan vuoden vaiheessa.

  Olisi kyllä hauska nähdä tilanne, jos Phg:llä olisi oma kotikenttä. Siellä saisi varmasti kaikki maamme golfarit lokkeilla alle markkinahintojen ja ilman rajoituksia. Siellä kelpaisivat kaikki peliliput ja ilmaiskortit. Eikä kenenkään tarvitsisi maksaa käypää hintaa mistään. Talkoovoimilla olisivat luonnollisesti range, griinit väylät ja tiiauspaikat viimeisen päälle huollettuina, kuten muinoin DDR:ssä.

  #360569 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Puhun sen tiedon varassa, mitä syyskokouksessa puhuttiin. Jos seura jatkaa nykyisellään toimintamallilla, maksut ovat nykyiset. Jos muita ratkaisuja syntyy, maksuista päätetään uudelleen keväällä.

  Kotikenttäkysymykseen en ota kantaa, etenkin kun historian muistaen bulvaanipointti tällä palstalla ei ole huonompi arvaus.

  Pyydän anteeksi hetimmiten, jos olen väärässä.

  On aivan selvää, että siinä vaiheessa kun askelkuviot ovat selvät ja sovittu tai sopimatta, vastauksia saadaan.

  #360570 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Ainoa totuutta sivuava pointti- anteeksi vaan – perin lapsellisessa jutussasi oli, että PHG ry on tehnyt päätöksen, että se ei maksa pakollista pelioikeusmaksua Paloheinä Golf Oy:lle. Päätöksen ulkopuolelle jää koko muu golfyhteisö ja oy:t sekä kentät.

  Tähän mennessä paloheinäläiset ovat lokkeilleet samalla tavoin kuin pickalaiset, kytäjäläiset, talilaiset, nordecenteriläiset eli maksaneet vieraskierroksestaan sen minkä caddie pyytää.

  PHG ry maksoi aikoinaan oy:lle sovittua kenttämaksua per jäsen, joka toki ei ollut yhtä suuri kuin oy:n vaatima pelimaksu. Mutta toivottavasti ei palata menneiden kaivelemiseen.

  #360571 Ilmoita asiaton viesti

  Kuinka sattuikaan, yht’äkkiä ilmaantuu viisi täysin uutta nimimerkkiä: Wedge55, PGa, KZTII, 545B ja K.S. Eipä veijareita löydy ’Laskenta’ ketjusta.

  Hävetkää, jos edes ymmärrätte millaista p****a, olette levittelemässä. Syytätte nimimerkkien takaa yhtä SGLn jäsenseuraa petokseen viittavasta toiminnasta. Jos on talikolla annettu, niin ei voi haarukalla vaatia – vai miten se meni?

  Ritari, olit sitten PHGn toiminnassa aktiivisesti mukana tai et, niin jatka vain asiallista argumentointiasi – Kivivuoren Janneja tarvitaan aina. Älyttömyyksiin kannattaa vastata vain järjellä tai olla vastaamatta. Siinä olet harvinaisen hyvin provosoitumatta onnistunut. Jatka siis samaan malliin.

  nim.merk. Vuokralainen Vuosaaresta

  P.S. ja näille veijareille tiedoksi, en ole millään tavalla sidoksissa ko. seuraan.

  #360572 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvä havainto noista kertakäyttö nimimerkeistä. Mikä saa jonkun kirjoittamaan tällaiselle palstalle sellaista, ettei sitä uskalla julkaista omalla nimellä tai nimimerkillä?

  #360573 Ilmoita asiaton viesti

  Jep, koeta Ritari kestää. Kyllä tämä nimimerkin takana vinoija joskus väsyy ja löytää muuta mollattavaa.

  #360574 Ilmoita asiaton viesti

  Olet nimimerkkisi ansainnut, sinä kentättömien seurojen Don Quiote, jatka taistelua. Huuhaa nimimerkki- erkit voisivat pysyä poissa tältä palstalta, juttunne eivät ole minkään arvoisia, teette vain vahinkoa uudelle seurallenne.

  #360575 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Nimimerkin takaa on helppo sohaista, onneksi alla olevat nimet ovat henkilöiden oikeita ristimänimiä:

  ritari, Pulli-Paavo ,CH-1, Poodri Hoo, Vasen pakki KZTII, 545B ja PGa.

  Todella hyvä pyytää muita kirjoittamaan oikealla nimellä, kun itse sohii nimimerkin takaa?

  Ehkä golfpisteen olisi aika uudistua ja siirtyä käytäntöön, jossa kirjoittelu sallittaisiin vain omalla nimellä?

  #360576 Ilmoita asiaton viesti

  Et ilmeisesti ole lukenut tätä palstaa aikaisemmin. Mä oon aika monessakin viestissä kertonut keneen voi ottaa yhteyttä, ettei tartte nimimerkin takaa huudella. Jos siitä sähköpostiosoitteesta ei osaa päätellä mun oikeaa nimeä, niin järjessä taitaa olla vikaa.

  Toisekseen suuri osa tästä porukasta on käynyt GP:n kisoissa pelaamassa ja sitä kautta nää vakio nimimerkkiä käyttävät toisensa tuntee myös nimeltä. Väitteesi osui siis totaalisen harhaan.

  Ei mua sinänsä haittaa toi nimerkkien käyttö, vaikka oikeiden nimien käyttö varmaan parantaisi kirjoitusten tasoa. Enemmän ihmetyttää, että joku jaksaa nähdä sen vaivan vaihtaakseen nimimerkkinsä yhtä kirjoitusta varten ja sitten takaisin. Jos ei uskalla edestäpäin taklata, niin silloin kannattaa jättää taklaamatta.

  #360577 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvä Wedge55. Kirjoitan Teille nyt ensimmäistä kertaa elämässäni (tai sitten en) ja ensimmäistä kertaa tälle palstalle tämän vuoden puolellani.

  Mielestäni olette tehnyt erittäin mielenkiintoisen keskustelunavauksen. Ja jälleen kerran (tosin nykyisin niin huonosti, että oikein hävettää) satuin paikalle provosoitavaksi. Siispä härifrån tvättas elikkäs täältä pesee ja linkoaa niin maan pirusti.

  Lähtetäänpä ensin vaikka peruskysymyksestä… Kysyisin teiltä hyvä Wedge55, että millä ry pohjaisella seuralla on TJ Suomessa?

  Kertoisitteko Wedge55 mihin perustat nämä faktatietosi? Minä olen nimittäin seuran jäsen, enkä ole kuullut mitään seuran lopettamispäätöksestä? Olisi nimitäin ihan mukava kuulla, jos seura lopetetaan. Edes teiltä asioista hyvin perillä olevista tahoista, jos seuran johto ei ole moista viitsinyt ilmoittaa.

  Mistä te tiedätte, että seuralla ei ole oman kotikentän rakennus / rahoitussuunnitelmaa? Oletteko ollut mukana johtokunnan kokouksissa?

  Korniudesta puheenollen … eikö tämä provo ole sitä parhaimmillaan.

  Tsemppiä Ritarille… ihailtavaa jaksamista (omani on hiukkasen rupsahtanut). Tällaiset provot ovat kyllä omiaan nostamaan omanarvontuntoa…

  #360578 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Toivon, ettei tätä asia tarvitsisi pitempään jauhaa, vaan löytyisi uusia ja kiinnostavampia aiheita.

  Jos joku haluaa asiasta kanssani vielä keskustella nimellä tai nimimerkillä, e-mail on ritari@kolumbus.fi.

  Itse yritän olla vastaamatta provoihin tällä palstalla.

  #360579 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Vastaan, vaikka minulta ei kysytä.

  tj taitaa tarkoittaa tässä yhteydessä toiminnanjohtajaa, jos oikein tulkitsen?

  Golfkenttäprojektit ovat oletettavasti vuosien urakoita, joista tiedetään lähes kaikki olennainen hyvissä ajoin ennen kentän/kenttien valmistumista. Ei ne kentät hetkessä ilmaannu.

  Rakennusvaiheessa olevat kentät haluavat julkisuutta/sponsoreita/omistajia, joten tiedottaminen on ihan luonnollinen ilmiö.

  Phg ry:n tulevaisuus ei kyllä näytä kovin valoisalta. Kotikenttää ei voida/pystytä vuoden sisällä rakentamaan. Suomen golfliitto ei hyväksy kahta seuraa yhdellä kentällä, joten eroaminen golfliitosta jää ainoaksi vaihtoehdoksi, koska sellaisia kenttiä ei ole, missä ei olisi jo golfseuraa.

  eipä asia minulle kuulu eikä minua hetkauta suuntaan tai toiseen, joten antaa asian olla.

  Näyttää olevan myös ritarille vastenmielinen puheenaihe, josta halutaan olla hiljaa.

  #360580 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tässä käy vielä niin että nämä toiset Paloheinäläiset seuraavat niiden toisten Paloheinäläisten jälkiä ja käyttävät jotain etäkenttää bulvaaninaan.

  #360581 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Arvasin, että lyhyeksi vaikeneminen jää :=D.

  Ei keskustelun aihe ole minulle vastenmielinen, olen sanottavani sanonut ja kun uutta tietoa keväämmällä tulee, jatketaan sitten. Kevätkokouksessa ollaan viisaampia, siihen asti minusta olisi korrektia pitää suu supussa molemmin puoli kun liikutaan oletusten ja arvailujen hämärässä maastossa.

  Sitäpaitsi ei valmista kenttää tarvitse olla vuoden loppuun mennessä, riittää jos kenttähanke on käynnistetty. Voisihan asian nähdä niin päin, että jollekin uudelle kenttähankkeelle n. 400 jäsenen seura olisi ihan mukava asiakaspotentiaali.

  Asiathan voi lukea sitäpaitsi Matti Haran katkerasta PHG ry:n kokoustilityksestä yhtiön sivuilta. Siellä sanottu samat asiat kuin allekirjoittanut on sanonut.

  Lue lisää: Paloheinägolf Oy

  #360582 Ilmoita asiaton viesti

  Nimimerkki kertoo ehkä kantajastaan tai hänen kuvitelmistaan…

  Itselläni on nimimerkki kerran valittu ja sellaisena pysynyt. Kerron jos vaihdoksia tulee. Naamankin on useampi täällä aktiivisesti kirjoittava ehkä nähnyt. Onko mieleen jäänyt, siitä ei voi olla varma – tuskin.

  Omalla nimimerkikkä tai ilman – molemmissa puolensa, mutta nimimerkeillä spämmäys/herjaus on asia erikseen. Argumentintaso ratkaisee, eikä siihen vaikuta nimimerkki.

  Sähköpostia saa allekirjoittaneelle laittaa osoitteeseen poodrihoo ät luukku piste com.

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Ritari