5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista

rangaistusehdotuksia

Etusivu Foorumit Yleistä rangaistusehdotuksia

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • alastulojäljet korjaamatta, bunkkerit haravoimatta, kanssapelaajia häiritään lyöntien aikana, pelataan hitaasti eikä päästetä ohi, golfiin on pesiytynyt joukko ikäviä ilmiöitä, joista kyllä huomautellaan – vaan rangaistaanko todella? Jos minä tietäisin, että selviäisin ylinopeudesta aina huomautuksella niin antaisin varmasti palaa ylinopeutta koko ajan, uskon, että vasta rankaisemalla asiat saadaan kuntoon. Pitää olla riittävät pelotteet! Minä voin aloittaa omalla ehdotuksellani rangaistuksesta sellaiselle, joka toistuvasti jättää pallon alastulojäljet paikkaamatta, ja kuten jokunen teistä saattaa huomata, tämä kirjoitus ei ole kovin vakavamielinen miltään osin.. Lähestymiskielto Pelaajan jättäessä toistuvasti pallon alastulojäljet korjaamatta viheriöllä, voi seuran kapteeni määrätä hänet 10 kierroksen ajaksi lähestymiskieltoon. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että pelaaja saa suorittaa avauslyöntinsä normaalisti par-4 ja par-5 väylillä ja jatkaa peliä kunnes on sellaisessa paikassa mistä normaalista tavoittelisi tai kykenisi tavoittelemaan griiniä. Tämän jälkeen pelaaja nostaa pallonsa taskuun ja keskittyy loppuväylän ajaksi kentän kunnossapitoon lyöntijälkiä ja alastulojälkiä korjaamalla. Pelaajalla ei ole lähestymiskieltoa kärsiessään oikeutta pelata par-3 väyliä. Mikäli pelaaja rikkoo lähestymiskieltoa siten, että lyö pallonsa griinille, määrätään hänelle uusi lähestymiskielto 10 seuraavan kierroksen ajaksi alkaen seuraavasta kierroksesta. Mikäli pelaaja toistuvasti rikkoo lähestymiskieltoa, voidaan hänet määrätä siviilipalvelukseen Suomen salibandyliittoon, vaikka hän olisi jo oman varusmiespalveluksensa suorittanut. Mitä luulette?

  Kuullostaa hyvältä, mut ikävä olla kanssapelaavana tuomarina, joka narauttaa tuollaisen griinien tuhoajan. Siinä voi välit viilentyä…

  Sopivaa olisi kyllä se, että edes jonkinlainen peloite olisi olemassa… Joillekin se vaan ei mene kaaliin. Kuten nuo divottien takaisinlaittamiset… Itse en enää välitä huomautella, vaan korjailen kiltisti muidenkin jälkiä.

  Nimetön

  Harvoin tulee luettua mitään yhtä korkealentoista 🙂

  Entisenä salibändyn harrastajana en pidä tuota salibändyliittoon siirtymisenä niin pahana rangaistuksena… Ehkä mäkihypyn tyylituomarina ois ikävämpää olla. 😉

  2 rangaistuslyöntiä. Klubin takana.

  tarkoitat kai saunan takana..? 😉

  Meillä(kin) tuo saunan takana ja klubin takana on ihan sama asia, koska sauna on klubirakennuksessa…

  Hyvä rangaistus olisi syyllistäminen.

  Jos kaveri ei ole korjannut pallon alastulojälkeä, niin sen havainnut yksinkertaisesti kävelee korjaamaan tuon jäljen ja sanoo kaverille, että korjaa sinä sitten minun seuraava jälkeni, niin ollaan tasoissa.

  Ainakin minä olen todennut tämän auttavan.

  Joidenkin klubien seinällä lukee, että ’hyvä pelaaja korjaa oman jälkensä lisäksi vähintään yhden toisen aiheuttaman’. Tekstissä on sisäänkirjoitettu ja alistuttu siihen, että osa pelaajista piittaa vähät golfetiketistä.

  Omalla kohdalla ongelma on teoreettinen, kun noita griiniosumia pamahtelee harvakseltaan ;-).

  Tosiasiassa homman valvominen on täysin mahdotonta, jokaisella griinillä pitäisi seisoa valvoja. Ei voida edellyttää, että joka lähdössä joku pelaaja toimisi poliisina.

  Toistuvasti rikkeitä tekevältä tai törkeässä tapauksessa suoraan kortti kuivumaan pariksi kuukaudeksi. Voi hakea takaisin määräajan umpeuduttua lähimmältä poliisiasemalta.

  Nimetön

  Ei ne asiat pakolla parane, hyvä esimerkki auttaa. Tässäkin on hyvä muistaa, että avauksessa esitetyt asiat kilpailevat keskenään. Mielestäni kuitenkin korjataan pallon jäljet ensin ja vasta sen jälkeen rynnätään seuraavalle tiiauspaikalle.

  Toiseksi, kuka hullu haluaa ruveta golfkentällä poliisiksi ja kuka tuomariksi? Poliisiksi ei kukaan terve halua. Eikä tuomariksi ilman pitäviä perusteita.

  mie ehotan vanhemman , kokeneemman pelaajan tai miks ei nuoremmankii

  LEMPEETÄ VÄKIVALTAA

  NÄYTTÄ LEMPIÄST KUIN K HOMMA PITTÄÄ TEHRÄ – KORJAA VAIKKA ITE KAVERIN JÄLKII –

  KOKEMUS ON SE ETT KOHTA SE KORJAA OMIEN JÄLKHIEN LISÄÄKS MUIREN JÄLKHII.

  TOTTUMATON EI HUOMAA

  ILMAN RKAUTTA JÄÄNYT TARVITSEE VAIN , ETTÄ JOKU ETES HUOMAA.

  MIKS ME MUUTEN AIN AMITETITÄÄN RANKAISTUKSIA TOISTEN OOJENTAMISEKSI – ELI OPASTAMISEKSI – KU RAKKAUVEEL SE HOMMA MENEE PAREMMIN- NIIN MIKSI.

  YHSITYSKEN TÄRKEHEIN KYSYMYS KOSKA M JA MITE SAAHAN EROTTAA JOKU !!??

  JA MITE SAIS OMAN TULON – JÄSENEKS LIITTYMISEN JÄLKHEEN LIITTYMISEN MAHOTTOMAKSI MUILE – RAHA KYLL KELPAIS ??

  Miksi emme perustaisi tänne omaa ketjua, missä golfpisteläiset kirjaisivat kohtaamansa kuoppaisimmat greenit eli korjaamattomat greeniosumat. Laitetaan kenttä, päivä ja reikä.

  Itse pelasin viikonvaihteessa Kotkassa pari kiekkaa ja siellä greenit eivät olleet huippua, mutta kuopat olivat luonnon aiheuttamia ei pelaajien.

  Terveiset Jannelle ja Matille loistavasta peliseurasta. Peliä vain saattoi kateellisena seurata.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: rangaistusehdotuksia

Etusivu Foorumit Yleistä rangaistusehdotuksia