23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Pull-out

Etusivu Foorumit Yleistä Pull-out

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Heips kaikille! Olis tarve saada ehjä Pull-outti asennettavaksi isoon *D.hen. Ei tarvii olla sika kallis. Kunhan ei ole M.a.s.s. tai vast orrkis. Joku grafalloy, Ust, harrison…etc. Tulee ihan kokeiluun ja täytyy siis olla suht halpa….siksi pull-outtia kysyn. Spekseiltään jotain lähellä: Regu, mid/High K-point, ja Torkki paikkeilla 3,2-3,8 Varsi tulee TM 580.een Kiits.

    Mulla on jotain varastossa, mutta mä en voi myydä niitä. Laskun kirjoittaminen tulee mulle kalliimmaksi kuin tavaran antaminen ilmaiseksi ja mua syytetään jo nyt veronkierrosta. Siksi ehdotan, että käyt Laaksosen pajalla tai Haagassa. Molemmista paikoista löytyy pilvin pimein pull-outteja.

    Nimetön

    moi caprikorn , mulla ois sulle hyvä ’fujikura speeder 757 stiff ’Ks,mailaan ja halvalla !!!

    vastaa jos kiinnostaa.T-BENE

    No hyvä että löytyy… Se Speederi stiffinä on turhan kanki, joten reguna tarttis löytyä.

    Ja toivola….Pyörin turussa, joten ehken lähde Helssinkiin. Löytyiskö jotian muuta keinoa. En oikein hiffannu tota ’laskun kirjoittaminen v. ilmaiseksi antaminen’ -juttua.

    Millasia keppejä sulla olis tarjolla??

    Se oli vaan pikku tsoukki tonne toisen ketjun (näprääjät ja veronkierto) suuntaan.

    No siis jos tsoukki, ni olisko varren haövalla saaminen mahdollista. Regu tarrttis olla ja jotian vois maksaakin. Miel jonkin merkkinen edes…

    Mulla ei oo tohon tarjolla. Olikos Turussa joku Golf Corner niminen liike? Sieltä kannattaisi kysyä.

    Minkä mittainen varren (siis varren, ei mailan! minä en tiedä kuinka pitkäksi tuo 580 rakentuu eri varren mitalla) sen pitäisi olla? Riittääkö 43 1/4′?

    Mikä on sikakallis?

    Mulla on reguja pull-outteja joitain kappaleita… AccuFLEX Assassin II WC, Grafalloy ProLite 35 (tuo ei oikeasti ole myynnissä… paitsi jos hinnasta sovitaan) ja Grafalloy AttackLite.

    Se riippuu ihan siitä minkä mittaisia D.t yleensä on?? =) Onko se riuku siis menny irroitettaessa risaksi tipistä kun on orrkikksena sen 46??

    Mitäs sulla maksais se assasin II WC?

    Kysäseppäs vaikkapa mailitse – mika at mailapaja dot com – Assassinin hinta näkyy olevan kyllä mun weppisivullakin (ja tarjotakin saa).

    Assassin & AttackLite ovat vain kertaalleen irroitettuja, ProLite on tainnut käväistä kahdessa nupissa. Kaikki ovat virheettömiä, en minä risoja uskaltaisi myydäkään.

    Mikäköhän kumman draiveri muuten on orkkiksena 46′? Itselleni riittää mainiosti 44 1/2′ ja mun demot ovat aika lailla poikkeuksetta 45′.

    (yleistys) Pidemmällä varrella saa paljon lisää leveyttä draiveihin (/yleistys)

    Nimetön

    Vai kanki !!?? Toisin sanoen et kykene lyömään tällä varrella.

    Sun mielestä siis vika on pelaajassa jos varsi ei ole sopiva? (tähän piti tulla hymelö mutta just nyt ei jaksa)

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: Pull-out

Etusivu Foorumit Yleistä Pull-out