16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Pelioikeus tehokäyttöön

Etusivu Foorumit Yleistä Pelioikeus tehokäyttöön

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kiistämätön tosiasia on, että perinteisellä mallilla toimivien osakekenttien talous ja toiminta on sitä tukevammalla pohjalla, mitä enemmän pelioikeudet ovat osakkaiden omassa, aktiivisessa käytössä. Mitäpä, jos vähenevän osakaspelaamisen ’ongelmaa’ lähtisi miettimään siitä näkökulmasta, miten osakkaita saisi aktivoitua paremmin/enemmän hyödyntämään pelioikeuttansa. Eli arvoisa osakas, mitä täytyisi olla toisin, että saisit lisättyä 10 -20 vuotuista kierrostasi yli 20 kierrokseen? Vai kaipaisitko enemmän kilpailuita, valmennusta, klubitoimintaa, yhteistoimintaa naapurikenttien kanssa, …? Tai ehkä haluaisit pelioikeutesi lisäksi/kylkiäiseksi johonkin toiseen lajiin liittyviä aktiviteettejä?

    Eri pelaajaryhmillä (juniorit, opiskelijat, työssä käyvät, seniorit) on varmaankin toisistaan poikkevia tarpeita. Miten Sinulla?

    Kiistämätön tosiasia on, että perinteisellä mallilla toimivien osakekenttien talous ja toiminta on sitä tukevammalla pohjalla, mitä enemmän pelioikeudet ovat osakkaiden omassa, aktiivisessa käytössä.

    Mitenköhän tuo tuo Kenttä oylle enemmän tuloja jos osakkaat itse pelaavat enemmän? Minulle ei oikein tekstistä tuo valkene enkä rivien välistäkään osannut lukea tuohon perustetta! Sama tietenkin koskee myös osakkeenomistajalta vuokratulla peelioikeudella pelaavia. Tietenkin voi ajatella että kentän olleessa aina täynnä tulee ravintola- ja muille palveluille enemmän käyttöä ja tuloja. Mutta yleisesti ottaen eikö se ole juuri päinvastoin -mitä enemmän jää tilaa kentälle ”omien pelaajien” jälkeen, jää enemmän tilaa muilla greenfee- ja maksutavoilla pelaaville jotka oikeasti tuovat kassaan rahaa?

    PG

    Golferman
    Mitenköhän tuo tuo Kenttä oylle enemmän tuloja jos osakkaat itse pelaavat enemmän?

    Kenttä Oy:n tulojen kasvattaminen näkyy luonnollisesti pienentyneenä vastikkeena. Onko pelaavalle osakkaalle mahdollisimman alhainen vastike aina kaikkein tärkein asia?

    -mitä enemmän jää tilaa kentälle ”omien pelaajien” jälkeen, jää enemmän tilaa muilla greenfee- ja maksutavoilla pelaaville jotka oikeasti tuovat kassaan rahaa?

    Useimmilla kentillä omien ja ulkopuolisten pelaajien jälkeenkin kentälle jää vielä ihan mukavasti tilaa. Tällöin tuo tyhjä tila voi täyttyä ulkopuolisilla maksajilla vain hyvin agressiivisella hinnoittelulla (parin kolmenkympin kierroshintaan?), jos silloinkaan. Näkisin, että jos se tila välttämättä pitää täyttää, niin mieluummin omilla, kuin ulkopuolisilla. Ihan oikeata rahaa on se 800 €:n vastikekin, jonka 10 kierroksen pelaaja on maksanut peleistään jo etukäteen.

    KL1

    KL1 lopettaa nyt muiden viestien nälvimisen ja palstapoliisina leikkimisen. Asiasta on huomautettu jo monta kertaa, reilun viikon sisällä kolmesti.

    Viesti poistettu

    Säännöt

    2-3
    5-2

    LDR-MOD Dole

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Pelioikeus tehokäyttöön

Etusivu Foorumit Yleistä Pelioikeus tehokäyttöön