Aihe: Pelilippujen myynti - Golfpiste.com

6.12.–13.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][6]
KilpailuaSuomalaista

Pelilippujen myynti

Etusivu Foorumit Yleistä Pelilippujen myynti

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  Onko (yritysosakkeiden) pelilippujen ’polkumyynti’ varsinkin näin loppusyksystä hyväksyttävää vai ei? Perustelut..

  Ei ole hyväksyttävää vaan törkeää rahastamista. Kapitalistisikoja kaikki pelilippumyyjät. Perusteluna se, että golf pitäisi olla kaikille ilmaista.

  Onnistuinko kirjoittamaan vielä typerämmän vastauksen kuin kysymys? Toivottavasti…

  Ostan muuten pelilippuja pääkaupunkiseudun kentille, jos joku haluaa myydä erittäin halvalla.

  Yritysosakkeiden pelilippujen myyminen halvalla on niiden väärinkäyttöä ja moraalisesti hyvin arveluttavaa.

  Yritysten peliliput on tarkoitettu ilmaiseksi kavereille jaettavaksi, vain äärimmäisissä hätätapauksissa niitä voi rajoitetusti antaa liiketuttaville.

  Jos kaverit loppuu ennen kuin peliliput, ylimääräiset pitää jättää happanemaan konttoripöydän laatikkoon ja hävittää ensi keväänä, etteivät kaverit joudu caddie-mastereiden edessä häpeämään.

  Tekisi mieli ilmoittaa asiattomasta viestistä. Kekkonen sanoi aikanaan mokanneelle ministerilleen, että olisit nyt edes kysynyt. Sanoisin sinulle, että ottaisit nyt edes vähän selvää mistä on kysymys.

  Nimetön

  eikös tässä nyt juuri oteta selvää..?

  Nimetön

  Ei helkutti, nyt alkaa olemaan sun jutuissa kyllä paketti kunnossa. Eli parempi ne on varmaan jotenkin siis hyvödyntää kun homehduttaa helkutti johonkin kaappiin tai sytytellä firman takkaa pikkujoiluissa! HEI HALOOOOOOOO! HERÄTYS! JO! JOOHAN!

  Jokaisesta lipusta on maksettu vastike X€ klubille. Useimmiten se on suuruusluokkaa 27€/lippu. Alkukesästä voi yrittää tehdä hiukan voittoa, koska greenfee hinnat ovat yleensä hieman korkeampia, mutta syssyllä pöytälaatikkoon jäävät liput ovat pelkkää persnettoa, sillä keväällä tulee ihan uudet liput ja ne viimevuotiset voi työntää vaikka hanuriin, ne vanhenevat niinkuin viimekesäinen svingi.

  Nyt on kaikki nähty.

  Nimetön

  Kiitos ’asiallisista’ vastauksista. Ilmeisesti käsititte kysymyksen ihan väärin, yritin olla neutraali enkä asettanut kysymykselläni itseäni kummallekaan puolelle. Kysymys saattoi joillekin itsestäänselvänä tuntua tyhmältä, mutta olen kuullut monenlaisia mielipiteitä tätä ennen ja halusin varmistua asian laidasta.

  Lisäksi tuntuu, että näitä lippuja jää todella paljon niihin pöytälaatikoihin homehtumaan, tappiot ikään kuin hiljaisena niellään.. ei haluta hintasotaan yhtiön kanssa. Kerranhan ne toki on maksettu ja yhtiökin laskenut sen varaan että ne käytetään.

  Syksyllä edullisten pelilippujen saatavuus houkuttelee käymään vieraskentillä, missä ei muuten tulisi käytyä. Silloin tulee käytettyä muita palveluita vaikka ei green feetä ostakaan ja jos kenttä on hyvä niin voi mennä uudestaankin.

  Eli suhtaudun itse positiivisesti asiaan, mutta olen kuullut myös eriäviä näkemyksiä.

  Nyt voin siis hyvillä mielin polkumyydä minulle kiertoteitä pitkin kulkeutuneet pari pelilippua 😉

  Ilman muuta lippujen myynti on ok!

  Ei siinä kukaan mitään häviä, päinvastoin! Kenttä on aikanaan saanut oman osuutensa ja pelaaja pääsee kentälle greenfeetä edullisemmin.

  Ei tässä voi olla mitään väärää ;=)

  Miksi niitä lippuja ostaa, kun monella kentällä on gf -tarjouksia ja firmalta ylijääneitä lippuja voi vaihtaa kavereiden kanssa. Jos kaverit loppuu niin jääkööt liput pöytälaatikkoon homehtumaan.

  ’Miksi niitä lippuja ostaa, kun monella kentällä on gf -tarjouksia ja firmalta ylijääneitä lippuja voi vaihtaa kavereiden kanssa. Jos kaverit loppuu niin jääkööt liput pöytälaatikkoon homehtumaan’

  Siksi niitä ostaa, kun en ole gf-tarjouksista kuullukaan ja firmallakaan ei ole lippuja. Tai on, mut ne kuluu mestaruuskisoihin. Miksi siis en ostaisi lippuja? Kytäjällekin pääsen lipulla pelaamaan 30€:lla, kun muutoin maksaa 55€. Siksi niitä lippuja ostaa!!

  Mielestäni pelilippujen myynti on täysin ok. Mielestäni se on väärin, että monissa yrityksissä johto antaa mielummin pelilippujen vanhentua, kuin esim. vaikka jakaa ne omalle henkilökunnalle. Itse en ole töissä semmoisessa yrityksessä, mutta tiedän että se on hyvin yleistä.

  Kentät ovat osakepohjaisia, joten markkinatalous jyllää. MIKSI LIPUILLA EI SIIS VOISI TEHDÄ KAUPPAA samalla tavalla kuin pelioikeuksien vuokraamisella tai osakkeiden myymisellä voitolla. HEI HALOO! Kaikki on kaupan markkinahintaan.

  Pelilippujen kanssa on sama kuin kaljan ostosta. En mene ostamaan kaljaan kaverin kaverin tutun tutulta 15 e koppa, kun kaupasta saa keppanaa lähes samaan hintaan.

  Pelilippuja en osta, koska käyttämälläni kentällä en säästä kuin kympin ja sillä kympillä tuen mielelläni kenttäyhtiötä (sen kerran kun pelaan). Älkää nyt ihmeessä kauppailko netissä firmalta saatuja lippuja. Antakaa ne hyötykäyttöön asiakkaille ja työntekijöille.

  Nimetön

  Eiköhän suurin osa pelilippujen kauppajista ole hommannut lippunsa vaihtamalla pelioikeuden pelilippuihin. Tiedän monia, joilla on osake, mutta eivät pelaa kuin 10-15 kierrosta kotikentällään vuodessa esim. siitä syystä, että heillä on pieniä lapsia. Yleensähän pelioikeuden saa vaihdettua esim. 20 pelilippuun.

  Täällä kun jo aloitettiin vertailemaan eri juttuja, niin kyllähän pelilippujen myynti pitää saada verrattua jotenkin pakolliseen vertailupohjaan eli autoihin. Itselläni ei kyllä nyt mielikuvitus laukkaa lainkaan, joten jos tähän vaikka keksittäisiin jatkoa:

  Peliliput ovat kuin autoja…

  Lähtisin tällaisella vertauksella, että pelilipuista (kuten monesta muustakin) kitisevät ovat kuin auton tuulettimen hihna. Kaipa sillä/niillä on jokin tarkoitus olemassa, mutta ei niitä tiedosta eikä niistä juurikaan tarvi välittää, kunhan hommansa hoitaa. Mutta sitten kun sitä kitinää alkaa, niin sitähän tulee eikä sitä todellakaan jaksa kuunnella, eikä sille edes tiedä mitä pitäis tehdä. Mutta sitä kitinää vaan kuuluu…

  Pitänee paikkansa, että joillain perheellisillä jää käyttämättä lippuja ja he niitä pörssissä myyvät (ilmoitukset jäävät usein vähintään puoliammattilaisten lipunmyyjien ilmoituksien varjoon).

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
Vastaa aiheeseen: Pelilippujen myynti

Etusivu Foorumit Yleistä Pelilippujen myynti