16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Pelaa ilmaiseksi Iitissä…

Etusivu Foorumit Yleistä Pelaa ilmaiseksi Iitissä…

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • …jos olet nimittäin iittiläinen. Iitin kunta nöyttöö jakavan asukkaille pelilippuja Iitti-golfin kentälle. Tästä voisi kotikaupunkini Helsinki ottaa mallia. Ja jos saa valita, niin kiitos, ei Paloheinän pelilippuja vaan sen toisen kentän…. Lue lisää: täältä pelilippuja

    Helsingissähän taitaa olla neljä (?! jo mainittu Paloheinä, jonka lisäksi Tali, Vuosaari ja olikos se nyt Laajasalo.) kenttää. Mihinkäs toiseen viittasit?

    Näistä muuten ainakin kolme on kaupungin mailla, Laajasalosta en ole varma.

    Iitissä on oikea asenne. Toisin kuin täällä pääkaupunkiseudulla, jossa poliitikot pelkäävät koirankusettajia ja kaupunginosayhdistyksiä.

    Paloheinän lisämaa haudattiin ’lisäselvittelyjen’ vuoksi, vaikka jokainen paikalla käynyt näkee, että Haltialan joutopelloaista lohkaistu pikku pläntti ei muuttaisi mitään. Veisi saavutetun edun parilta piskiltä, kun tuttuun puun kylkeen ei voisi kusaista.

    Espoon Mankkaalla jotkut valopäät vastustavat kaatopaikan muuttamista golfkentäksi. Kertoo arvostuksista aika paljon, mielummin säilytetään haiseva jätevuori kuin otetaan paikka aktiiviseen liikuntakäyttöön.

    Mankkaalle voisi tehdä sen pääkaupunkiseudun P&P -kentään. Jospa Huhtasen Jorma innostuisi ja näyttäisi Liiton nykyjohdolle vielä kerran ns. närhen munat?

    EFC

    Jokunen päivä sitten oli jossain uutisissa (TV:ssä) juttua siitä että paljonko eri hesan kentät maksavat vuokraa kaupungille ja yllätys yllätys Tali pääsi kaikkein halvimmalla ja vielä reilusti. Laajasaloa ei jutussa mainittu.

    Talin halpuuteen vaikuttanee, että sen vuokrasopimus on niin vanha? Golfista on metelöity sen verran, että nykyisen vuokran tasoon tullee korotusta. En tosin tiedä milloin nykyinen sopimus umpeutuu.

    Talin halpuuteen vaikuttanee, että sen vuokrasopimus on niin vanha? Golfista on metelöity sen verran, että nykyisen vuokran tasoon tullee korotusta. En tosin tiedä milloin nykyinen sopimus umpeutuu.

    Talin nykyinen vuokrasopimus on voimassa vuoden 2009 loppuun saakka.

    Maa-alue on 55 hehtaaria ja vuokra on n. 7000 € / vuosi.

    Pöytäkirjasta näkyy taas tehokkaasti golfin vastustajien toiminta. Suora lainaus valtuutettu Koskisen puheesta:’

    Liikuntalautakuntahan on vuokrannut Helsingin Golfklubi ry:lle Talista 55 ha:n maa-alueen rakennuksineen vuoteen 2009. Vuokra on 7 000 euroa vuodessa, eli kaksion tai kolmion vuokra. Todettakoon, että maa-alue on pinta-alaltaan lähes puolet Malmin lentoaseman aidatun alueen pinta-alasta, jos tätä haluatte verrata. Lisäksi golfklubi taitaa olla tällainen itse itseään täydentävä yhtiö.

    Kysyisinkin kaupunginjohtaja Siitoselta, miten tämä alue olisi saatavissa paremmin ja laajemmin kaupunkilaisten käyttöön?’

    Että tällästä yritetään saada tällä kertaa aikaiseksi.

    Lue lisää: Tietolähteenä käytetty HELSINGIN KAUPUNGINVALTUUSTON keskustelupöytäkirja

    Eipä tuo vuokra kovin pahalta tunnu. Sanoisin, että talilaiset voisivat Luukin tapaan järjestää kerta viikossa avoimen ovien päivän.

    Olisihan se melkoinen kulttuuriskandaali, jos kentälle tilalle tulevaisuudessa suunniteltaisiin jotain muuta.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Pelaa ilmaiseksi Iitissä…

Etusivu Foorumit Yleistä Pelaa ilmaiseksi Iitissä…