23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Pärnu Golfin osakemainonta

Etusivu Foorumit Yleistä Pärnu Golfin osakemainonta

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Miten tällaista mainontaa voidaan harjoittaa: ’Osta nyt, osakkeen arvo nousee pian 26 prosenttia.’ No, onpahan varma sijoitus, mutta saattaa olla että joudutaan käymään kuluttaja-asiamiehen ja raastuvanoikeuden kautta, jos nyt arvo laskisikin….

    Mikseivät ilmoitukset tuotteiden hintojen noususta ole aina näin positiivisia asioita?? Yleensä hintoja kai nostetaan ikään kuin vaivihkaa?

    ’Osakkeen arvo nousee pian 26 prosenttia’

    Ei se osakkeen arvo nouse yhtään mihinkään, vaikka sen hinta nousee osakeannissa 26 prosenttia. Osakkeen arvo on sen tuottama rahallinen tai muu mitattava/mittaamaton hyöty. Osakkeen rahassa mitattava arvo on se, minkä markkinoilta osakkeen myydessä saat ja tämä arvo ei nouse 26% ellei yhtiö ole itse valmis lunastamaan jo ostettuja osakkeita takaisin ko. hintaan.

    Juu, aika rohkea veto lähteä mainostamaan tolla lailla. Sama kuin pankkina mainostaisin sijoitusvaihtoehtoa, jossa on varma 26% tuotto – vois syntyä tiskille ruuhkaa!!

    Esitteen mukaan osakkenomistajalle ei tule vuosittaista vastikemaksua jollei hän aktivoi osaketta. Toisinsanoen pelaa itse tai vuokraa sitä eteenpäin.

    Jos sijoittajat ostavat osakkeita runsaamminkin ja jättävät osakkeensa ns. makaamaan niin kuinka hoidetaan kentän ylläpitokulut? Tuskin greenfeestä niin kovaa hintaa saadaan että kulut kattaa.

    Näinhän osakkeita on Suomessa kolohvin osalta mainostettu koko ajan ; hinta on porrastettu esim 3kk jaksoihin ja hinta nousee kokoo ajan.

    Sinä’nsä Pärnun koohvikenttä tuntuu hyvälät Links- kentältä. Sijoittuu
    suosittuun kylpyläkaupunkiin Via Baltican varrelle.

    Olen aina haaveillut kierros matkasta Itämeren ympäri vähän .. kautta
    rantain jätkät kulkee halikkon tyyliin .

    Stadi

    Viipuri

    Pietari

    Moskova

    Narva

    Tartto

    Tallinna

    Pärnu

    Riika

    Kaunas

    Vilna

    Puola

    Saksa

    Tanska

    Norja

    Ruotsi

    Nordkapp

    Utsjoki

    Stadi

    Jo ennen kuin kolohvi vielä iski. Nyt täytän 60 v , mutta ehkä 65 v tai 70 v kierros voisi olla toteuma — lähteks joku mukaan.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Pärnu Golfin osakemainonta

Etusivu Foorumit Yleistä Pärnu Golfin osakemainonta