26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

PARAS PELAAMASI KENTTÄ ULKOMAILLA?

Etusivu Foorumit Yleistä PARAS PELAAMASI KENTTÄ ULKOMAILLA?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 27)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mikä on paras pelaamasi ulkomaalainen kenttä, ikinä? Haluaisin nimittäin vähän tietoa ulkomaalaisista kentistä, sillä ajattelin lähteä jonnekin ulkomaille pelaamaan, mutta en tiedä vielä minne, joten haluisin tietää hyvia kenttiä, jonne voisin lähteä pelaamaan. KIITOS JO ETUKÄTEEN!!!

    Todella vaikeaa sanoa. Millä kriteerillä joku olisi paras? Itseäni miellyttävät ruuhkattomat ja hyväkuntoiset kentät, varsinkin nopeat greenit.

    Sanotaan nyt vaikka Turf Valley Marylandissa. 3×18 reikää ja huippukuntoinen. Oma hotelli kentällä ja yksi kenttä päivässä on vain hotellin asukkaille. Siellä ei ollut mistään asiasta huomauttamista. Kallein ei aina ole paras.

    En nyt niin hirveän monella ulkomaisella kentällä ole pelannut, mutta Penha Longa Portugalissa Estorilin moottoriradan kupeessa oli aivan upea.

    Valderrama tasotuksella 54 oli aika mielenkiintoinen kokemus. Väylät oli kuin griinit kotosuomessa. Teki oikein pahaa hakata duffeja. Kaunis kenttä kuin mikä. Mieleen jäin myös elämäni ensimmäinen par.

    Kokeile Biarrizia Ranskassa. Upeita hyväkuntoisia kenttiä ja kohtuuhintaiset greenfeet(viime heinäkuussa arkena n 32-45€). mm. Arcanques, Moliets, Le Phare(vuodelta 1881). Kaupan päälle baskikulttuuria ja hyvää ruokaa, suosittelen.

    Ai niin lisätietoa edellisestä!

    Lue lisää: Golfia lounais-Ranskassa

    Edellinen linkki, oli vain kuvien takia. Jos oikeasti menee Ranskaan pelaamaan:

    1. Lennot SAS tai AirFrance

    2. Majoitus esim. http://www.pierreetvacances.fr

    3. auto kentälle valmiiksi vuokraamosta

    4. seikkailumieltä

    5. teeoffit saa paikanpäältä

    Heinä-elokuussa voi olla parempi varata etukäteen, silloin on myös kalliimpaa.

    KIITOS vastauksista. toivoisin kylläkin vielä lisää, muitakin kohteita, esim. ulkona euroopasta. mutta KIITOS!!!

    Thaimaassa on paljon todella hyviä kenttiä. Parhaita pelaamiani ovat St. Andrews 2000 ja Laem Chabang Pattayalla sekä Chiang Mai – Lamphun Golf Club Chiang Maissa.

    EFC

    Luetaanko Turku ulkomaaksi?? Jos ei niin, Palmares Algarvessa ja Hollywood G&C club Floridassa.

    Estela, Pohjois-Portugali. Lähellä Portoa.

    Portmarnock, Dublin Irlanti. Kenttä ei loppujen lopuksi ollut mitenkään erityisen ihmeellinen, mutta se stimunki paikanpäällä oli mykistävä. Ja veetuileva caddie, vanha kääkkä jolla ei ollut mitään hyvää sanottavaa mistään, kaikkein vähiten mun pelistä, tuo vieläkin hymyn huulille! Tässä menee nyt taas OT mutta ainoa ’kehu’ jonka tuolta ko. kaverilta sain oli kun pallo oli metrin päässä reiästä noin 170 metrin lähestymisen jälkeen. Kommentti kaikessa karuudessaan oli:’Phhhhh, ya lacky bastard’…

    Mauritiuksella on vähän erilaiset puitteet pelaamiseen, Prince Maurice hotskan yhteydessä parikin upeaa kenttää. Eikä maksa mitään (siis hotellin vieraille…)

    Ruotsissa on jäänyt mieleen St.Arild. Sielläkin historian havinaa ja vähän Links -henkeä.

    Kyllä mieleen on jäänyt Vilamoura Old Course Algarvessa. Kaunis ja upeassa kunnossa. Mutta ken väylältä hairahtuu saa tuta pinjojen koston…

    INNISBROOK SANDPIPER .

    DISNEY MAGNOLIA JA PALM

    INNISBROOK SANDPIPER .

    DISNEY MAGNOLIA JA PALM

    Tällä vuonna pelatuista Vilamouran Pinhal on ykkönen ja saman alueen The Old Course on kakkonen. Molemmat hyväkuntoisisa, vaihtelevia, mutta haastetta riittää, erityisesti pinjojen osalta.

    Nimetön

    Käytiin joku vuosi sitten vetämässä vaimon kanssa Jenkkilässä Alabamassa Robert Trent Jones Golf Trail. Kohteita ympäri Alabamaa yhteensä 8, kaikissa ainakin 27 reikää.

    Typerryttävän upeaa golfia kenttä toisensa jälkeen puolentoista viikon ajan.

    Hinta-laatusuhde hyvä, sekä palvelu erinomaista.

    Katso: http://www.rtjgolf.com/

    Mielestäni hyvän ulkomaisen kentän pitää olla paitsi näyttävä ja hyväkuntoinen myös riittävän vaikea että yksittäisestä kierroksesta saa elämyksen. Esimerkkejä tällaisista unohtumattomista:

    Portugali, Algarve: Vila Sol

    Espanja, Valencia: El Saler

    Espanja, Barcelona/Girona: PGA de Catalunya

    Thaimaa Hua Hinin ja Cha Amin kentistä Imperial Lake View sekä Nicklauksen suunnittelema Springfield.

    Lähempänä Tanskassa Rungstedtin (tulikohan oikein) kenttä.

    Vaimokkeelta kysyttäessä varmasi Irlannin Druids Glenn.

    Nimetön

    Joo, noi Hua Hinin kentät ovat todella hyviä.

    Kuukauden päästä Dublinin eteläpuolelle, The European ja Druids Glen buukattuna (saat Vasuri kuulla jos vaimo ei tykkää…).

    Kolmaskin kenttä vielä reissuun mahtuisi.

    Suosituksia?

    Käy kokeilemassa K Club. En ole pelannut, mutta mielellään luen matkakertomuksesi.

    Nimetön

    K Clubilla 265 eeroa kierros! Hmmm….

    EFC

    Kokeile sitten Mount Julietiä, se kustantaa vain 150€. Sielläkin on pelattu useampi World Tourin kisa

    Dublinin pohjoispuolella on Carton House, siellä on kaksi kenttää, toinen Mark O’Mearan nimeä kantava (oikea suunnittelija European Golf Design, joka on suunnitellut mm. PGA de Catalunyan ja tulevan Vanajanlinnan kentän) ja toinen Colin Montgomeryn. Ehdottomasti tutustumisen arvoisia kenttiä ja green feekin on edullisempi kuin mainitut K Club ja Mount Juliet.

    Älä nyt mene millekään sisämaan kentälle, kun olet päässyt vihreälle saarelle. Sitten, kun matkaat jenkkilään/Costalle/Thaimaaseen niin sitten!

    Suosittelen Portmarnock(Ei Hotel&Links), The Island, Royal Dublin(remontissa, mutta ent. jäsenenä pakko mainita) tai Corballis links(linkki alla). Corballis on aivan huippu, se on rakennettu samoille dyyneille kuin Portmarnock ja hinta on 10:s osa. Ensimmäiset 12 ja 18 reikä ovat liks golfia parhaimmillaan. Jos suinkin onnistut, niin yritä pelata etu 9 kaksi kertaa. Hintaan 18 euroa keskellä viikkoa!!!

    Lue lisää: Edullista links-golfia

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 27)
Vastaa aiheeseen: PARAS PELAAMASI KENTTÄ ULKOMAILLA?

Etusivu Foorumit Yleistä PARAS PELAAMASI KENTTÄ ULKOMAILLA?