16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Osta TÄÄLTÄ pelioikeutesi kaudelle 2005

Etusivu Foorumit Yleistä Osta TÄÄLTÄ pelioikeutesi kaudelle 2005

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    2005 kauden edullisimmat rajoittamattomat pelioikeudet pääkaupunkiseudulla ovat tässä. Tämän hetken kolmen edullisimman järjestys: 1) Paloheinä (9r) = 380€ 2) Vihti (18r) = 545€ 3) Peuramaa(18r) = 750€ (650 + vuosijäsenmaksu 100) Muut kentät tulevat varmasti hintakilpailuun mukaan ennen lumen sulamista. Nyt kannattaa odotella hintojen alenemista, sillä hinnat tippuvat varmasti ennen kauden alkua ja näin saatte pelioikeutenne ostettua edullisemmin.

    Nimetön

    jos halpa pelioikeus ei kiinnosta, niin pelilippuja saa kohta pilkkahintaan golfpörssin kautta

    Nimetön

    Tuo sinun listasi on hieman virheellinen, kun yhdelle kentälle on laskettu jäsenmaksu mukaan, muille ei. Vihdissä jäsenmaksu on 70 € + liittymismaksu 85 €. Paloheinässä HCG:n jäsenyyden sisältämä pelipoikeus on 400 euroa. Tämän lisäksi pitää maksaa jonkin toisen seuran jäsenmaksu ja liittymismaksu, koska HCG ei ole SGL:n jäsen. Peuramaalla on 36 + 9 reikää ei 18.

    Tää olikin hyvä idea. Lista kentistä mistä persaukiset hankkii pelioikeutensa. Näitä kannattaa vältellä, jottei prolen haju tartu vaatteisiin.

    Eikun ihan oikeasti, kaipa sitä kannattaa valinnassa käyttää muitakin kriteerejä kuin hintaa. Halvalla harvoin saa hyvää, erinomaista ei koskaan.

    Nimetön

    Jep!

    Mulla on osakkeet Kytäjällä ja Sarfvikissa. Pelaan niissä silloin kun mieli tekee. Pelaan merkkimailoilla ja ajan 600-sarjan mersulla. Vaihdan kuulumiset vain sellaisten kanssa, joilla on rahaa ja vaikutusvaltaa, kuten minulla. Rahaa on millä mällätä ja lainaa ei centin vertaa. Ystäväpiiriini eivät kuulu persaukiset, joilla on asuntovelkaa ja se vanha toyota pihassa. Maksan mielelläni suurta vastiketta, jotta lokkeilijat pysyisivät poissa laatukentiltä. Paras peliseura on diplomi-insinööri/Ekonomi seurue, jossa ei jutella kuin rahasta, jos siitäkään. Pelikaverini pelaavat vain ProV1 palloilla/ nimekkäillä merkkimailoilla, muut markkinoiden tuotteet ovat vain persaukisia varten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Osta TÄÄLTÄ pelioikeutesi kaudelle 2005

Etusivu Foorumit Yleistä Osta TÄÄLTÄ pelioikeutesi kaudelle 2005