16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

ONNITTELUT Nelonen!!!

Etusivu Foorumit Yleistä ONNITTELUT Nelonen!!!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 31)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • On se hienoa, että ensin seuraan kuusi ja puoli tuntia golfia yhteen putkeen ja sitten koko kolmen päivän kisan ratkaisuminuuteilla saan katsella tv-shoppia tai mainoksia. Ei hel..ti! Kyllä meni kisajännitys täysin pilalle. Kiitoksia Nelonen. No tiedänpähän ainakin, milloin Krisse ja HEE esitetään. Hrmp…

    Eilen sama juttu. Ei ne koskaan opi.

    Hyvä, että pelejä näytetään, mutta voisi ne ihan amatöörivirheet koettaa karsia.

    Huh. Kävin antamassa tulikivenkatkuista palautetta. Vähän helpotti…

    Onnittelut myös täältä Nelosen porukoille. Loistavasti ajoitettu mainoskatko. Tulee jopa mieleen MTV3:n ’suoritus’ Jerezin F1-kisassa 1997.

    Ryder Cupin tämän vuotiset lähetykset olivat muutenkin aika kehnosti toteutettu. Täytynee käväistä Nelosen palautesivuilla.

    Tämä on näitä uuden kanavan lastentauteja ja mainostajiin päin kumartelua.

    Sitä vain ihmettelen, miten kauan näitä lastentauteja riittää, kun on ollut jo muutamia vuosia aikaa opetella, myös golflähetysten parissa.

    Sinänsä tietysti hyvä, että nelonen plussa näyttää näitä ilman mainoksia, ainakin ratkaisuhetkille asti.

    Näköjään vain pakottivat plussan katselijat siirtymään analogiselle puolelle katsomaan mainoksia……

    Hermot meni viime yönä pahan kerran!

    Mun mielestä toi mainosten määrä menee yli hilseen ja pahasti.

    10 minuuttia golfia ja 4 minuuttia mainoksia tahtiin.

    En aluks oikein käsittänyt, että juuri kun lähetys oli alkanut niin siirryttiin ’hetkeksi’ mainoskatkolle.

    4 minuuttia pitkä mainoskatko ratkaisuhetkillä tuntuu käsittämättömän pitkältä.

    Ja mainosten lopussa pitää mainostaa vielä jotain neloselta tulevia sarjoja!

    Aivan käsittämätöntä.

    Sama 10/4 min tahti jatku loppuun asti.

    Aivan uskomatonta. Onko se enään edes laillista? =)

    Neloselle taisi tulla kiire mainosten suhteen, kun ratkaisu lähestyi! Olettivat kai, että sen jälkeen kukaan ei katso lähetystä ja eivät näin ollen näe tärkeitä mainoksia…

    Mun mielestä tällaiset lähetykset olisivat loistava tilaisuus markkinoida digiboksia! Sen sijaan kuitenkin plussan puolelta lähetys lopetetaan ajallaan vaikka ’normaali’ kanavan tilanne on ihan vaiheessa.

    No silti oli ihan viihdyttävää nähdä hyvää golfia noinkin paljon. Ratkaisuhetkistä jäikin sitten aika pa*ka maku kanavan toiminnan suhteen…

    Toivottavasti Nelonen näyttää myös tulevissakin World Cup / Champions League -lähetyksissään ensin viimeiset 15 minuuttia ja sitten nauhoitettuna peliä alkaen 9 minuutin kohdalta ja päättyen 38 minuutin kohdalla. Sitten vaan lopputekstit päälle.

    Näinhän Ryder Cupille kävi sekä perjantaina sekä lauantaina.

    Eilinen oli sitten ihan omaa luokkaansa. Ei tullut enää edes sitä nauhoitusta vaikkä lähetysaikaa piti olla. Ja ne mainokset…

    Hermot meni minullakin usein viikonlopun aikana nelosen toimintaan. Käykää kaikki antamassa palautetta neloselle, ei ne muuten opi.

    Jepjep….käsittämättömän amatöörimäistä televisiontia parhaimmillaan!! Pakko oli myös käydä vuodattamassa näin aamun alkuun nelosen palautteeseen suht terhakkaa tekstiä.

    Hienoohan se on, että ne yleensä näyttää noit kisoja, mutta voi H&’¤’#/#!! Aika lailla täydellisesti onnistuivat pilaamaan jännityksen kätevällä kanavanvaihdolla/mainosrallilla!! Mulla on ollu se käsitys, etttä tollanen kanavanvaihto voitas limittää, niin ettei sekuntiakaan jää katsojalta näkemättä…mutta kai se on noille tunareille mahdotonta.

    No, onneks Eurooppa näytti närhen vehkeet jenkki-pojille.

    t.Hienosti tulee keskelle väylää(=vasemmalle raffiin).

    ps.Anyway…Asko&Lassi on voittamattomia.

    Mä tykkäsin nelosen ja plussan lähetyksistä. Kommentaattori ei tainut kertaakaan ’vahingossa’ mainostaa ottelun sponsoreita. Puoli minuuttia vilkaisin viikonlopun aikana Urheilukanavalta Anna turneeta ja jo siinä ajassa kerkes kommentaattori aloittaa lukemaan kisan sponsoreita.

    Erittäin hienoa, että +:lta sai katsoa golfia ilman mainoksia. Veikkaan, että 1-2 vuoden päästä 4+ lähetykset ovat maksullisia. Nauttikaamme maksuttomista ilman mainoksia olevista lähetyksistä niin kauan kuin voimme.

    Tietysti harmitti, kun ei nähnyt Montyn ryhmän lähestymistä vikalla, mutta hommahan näytti jo siinä vaiheessa varsin selvältä ja kysymys oli enään voittomarginaalista.

    Tälle golf-pistecomin porukalle ei näköjään mikään riitä, pienistäkin asioista tungetaan pallo nenään.

    Ps. Mainokset eivät haitaat, kun kaukosäädin toimi 🙂

    Juu, ei mainostettu sponsereita lähetyksessä kun oltiin koko ajan mainoksilla nelosen lähetyksen ajan. Eihän sitä tarvi mainita noita sponsoreita kun mainokset pyörii.

    Mielummin kuuntelen sponsoreiden ’mainoksia’ selostuksissa ja katson golffia kuin että katson mainoksia silloin kun golffia pitäisi tulla.

    Ensin tosiaan harmitti että kanavan vaihtoa ei osattu tehdän niinkuin muualla tehdään. Sitten kun alkoi olla jo 4 mainostauko reilun puolen tunnin lähetyksen jälkeen, niin alkoi jo lähes huvittamaan tuo nelosen kämmäily. Oli mainoksia golffilla eikä golffia mainoksilla.

    Käsittämätöntä.

    Että Nelonen pystyy todellakin täällä golfin ’kehitysmaassa’ tarjoamaan katsojille noin kattavan paketin Ryder Cupista.

    Isot kiitokset siitä, että eilen sai seurata viimeisen pelipäivän ensimmäisestä avauslyönnistä lähtien. Vaikkakin lähetyksen siirtämisessä tuolta digin puolelta analogiselle oli kieltämättä hienosäädön varaa. Mainoksille ja Nelosen selostajakaksikollehan ei mitään voi. Mainoksista ei kuitenkaan tarvinnut kärsiä ensimmäisten reilun neljän tunnin aikana – hieno juttu sekin.

    Nelonen – jotain aivan muuta!!

    Itselläni ei vielä tuota digi-tv ihanuutta ole. (Tuleeko sieltä muutakin, vai onko tämä ainoa syy hankkia?)

    Näin pelkän Nelosen katsojana kokemus oli seuraava:

    – Lähetyksen aluksi selostajat kertoivat kaiken nyt ratkenneen ja kertoivat kanavan vaihdon tapahtuneen pahaan aikaan (En minä mitään kanavaa vaihtanut?)

    – Sitten Monty & co lähestyi viimeistä griiniä ja lähdettiin mainoksille

    – Mainostauko tuntui kestävän vuoden ja vihasin jokaista mainostajaa ( ei liene mainostajan tarkoitus?)

    – Paluu lähetykseen: Monty puttaa lyhyen putin sisään ja yht’äkkiä kaikki on ohi!

    – Reilu puoli tuntia lämmittelyä ja loppuryhmien seuraamista sekä mainoksia.

    – Ostos-TV

    No niin, taas tulee neloselle lunta tupaan golf lähetyksestä.

    Monet ( samat kuin ennenkin ) otti taas herneen nenukkaan, kun ei taida olla muutakaan parempaa tekemistä, nelosen lähetyksestä.

    Nelosen lähetykset on huonoja, mainoksia tulee liikaa ja ne on väärään aikaan, selostajat kertoo itsestään totuuksia jotka jokainen näkee ilman selostustakin jne.

    Kun urheilukanava näyttää golfia ja samat ’ virheet ’ tulee myös sieltä, lisäksi kuvan ja äänen balanssi ei ole siellä päinkään kohdallaan niin te ruikuttajat olette hiljaa, mistähän syystä ?

    Kuten YiT:kin totesi, mainosten ajaksihan voi painaa vaikka sitä mute nappia ja ajatella vaikka muita asioita.

    On kuitenkin parempi että nelonen näyttää kilpailun kuin ei ollenkaan, jos jonkun hermot on niin tiukilla ettei kestä mainoksia eikä osaa painaa sammutusnäppäintä niin otan osaa.

    Niinpä – reikäpeli ei ole todellakaan helpointa mahdollista televisioitavaa. Yksittäisen ottelun tai tuollaisen Ryder Cup-muotoisen kisan loppumisajan ennustaminen on _äärimmäisen_ vaikeaa, jopa mahdotonta. Jos loppumishetken pystyy arvaamaan oikein, on parempi käydä täyttämässä myös veikkauskuponki samoista peleistä.

    Tuossa Nelonen ei onnistunut.

    Ikävä kyllä lähes kaikki televisioitavat kisat ovat nykyisin lyöntipelejä, juuri siitä syystä että (amerikkalaisille?) katsojille pitää pystyä kertomaan etukäteen mihin kellonlyömään ratkaisuja alkaa tulla. Reikäpelin arvostus suurten yleisöjen keskuudessa on samalla pienentynyt merkittävästi. Ikävä kyllä. Minä ainakin nautin eilisten matsien seuraamisesta, peli oli jotensakin intensiivisempää kuin jonkin tourin kisan tai jopa majorin tuloslistalla kympin huonommalla puolen olevien pelaajien puurtaminen.

    Selostajien suhteen ei ole valittamista. Tuntevat kentät hyvin ja väylien luonnehdita on hyvää. Lyönnin lopputuloksia kehutaan ennen kuin pallo on pysähtynyt mutta mitenkäs se meneekään kentällä kun itse on pelaamassa. Olen kuullut useammin kuin kerran pelikaverin kommentin: ’Tosi hyvä lyönti! – ai jaa, se menikin bunkkeriin’.

    Siirtyminen digiltä analogiselle – surkea.

    Mainoskatkot – liian pitkät ja väärin ajoitetut.

    Lähetys aikaa voisi jatkaa, että palkintojen jako näytettäisiin. Varsinkin Major kisoissa se on oleellinen osa golf lähetyksiä muualla maailmalla.

    Iso kiitos Neloselle, että golfia näytetään.

    Ei se mainosten ääni minua häiritse ja ymmärrän kyllä mainosten merkityksen medialle ja mainostajille. Oma toimeentulonikin on näistä asioista riippuvainen.

    Minua häiritsee se että maínokset sijoitetaan typerästi. Toistaiseksi mm. Urheilukanavan lähetyksissä on näiltä vältytty.

    Näihin mielipiteisiin minulla ja muilla on luonnollisesti oikeus ja sinulla omiisi. Omat odotukset eilisestä loppuillasta olivat vaan kovemmat kuin lopputulos ja Nelonen olisi voinut hoitaa lähetyksen toisinkin.

    Onneksi Eurooppa voitti!

    Selostajien suhteen ei ole valittamista. Tuntevat kentät hyvin ja väylien luonnehdita on hyvää. Lyönnin lopputuloksia kehutaan ennen kuin pallo on pysähtynyt mutta mitenkäs se meneekään kentällä kun itse on pelaamassa. Olen kuullut useammin kuin kerran pelikaverin kommentin: ’Tosi hyvä lyönti! – ai jaa, se menikin bunkkeriin’.

    Ratkaisupäivän yhteenveto:

    Siirtyminen digiltä analogiselle – surkea.

    Mainoskatkot – liian pitkät ja väärin ajoitetut.

    Lähetys aikaa voisi jatkaa, että palkintojen jako näytettäisiin. Varsinkin Major kisoissa se on oleellinen osa golf lähetyksiä muualla maailmalla.

    Iso kiitos Neloselle, että golfia näytetään.

    Nimetön

    Terkut Neloselle – täysin ääliömäisesti hoidetut mainoskatkot eivät varmaankaan tuoneet haluttua goodwilliä esitetyille tuotteille. Miltä nyt tuntuu vaikka Audista tai Peuramaasta, kun katsojan ainut ajatus on erittäin negatiivinen; loppuisi jo ja onks tota nyt pakko näyttää… Nelonen hei, pikkusen AMMATTITAITOA tuohon mainospuolelle, kiitos!

    No ihan hyvinhän se mainos on sinuun purrut, kun kerran muistat mitä mainostettiin!

    Nimetön

    En yleensä ota kovin helposti herneitä nenään, mutta eilinen mainossekoilu oli neloselta vähintään surkuhupaisa. Ensin odotellaan lähetyksen alkamista puoleen yhteentoista ja asetutaan seuramaan tätä golfmaailman upeinta jännitysnäytelmää. Ja kas kas, kisan tärkein putti ja lähestymislyönti on käsillä, niin Tilander ja Arkkola ’antavat hetkeksi tilaa mainoksille’. Eikä mainosten alkamishetkeä todellakaan oltu lyöty lukkoon ennen lähetystä, sen verran asiaan olen perehtynyt.

    Kuten, joku tässä treadissa aiemmin totesi, kanavalle tuli kiire ajaa mainokset ennen ratkaisua, jotta katsojia olisi ollut mahdollisimman paljon. Eli yksinkertaisuudessa mainostajien tarpeet ohittivat katsojat ja vieläpä hyvin tökeröllä tavalla koko lähetyksen mielekkyyttä ajatellen.

    Toinen asia tietysti on kokonaan se, että ilman mainostajia emme olisi nähneet sekuntiakaan koko kilpailusta!

    Nimetön

    Kiitos tosiaan Askolle ja Lassille, ei ole välttämättä enään itsestään selvyys että te jaksatte olla meille selostajina.

    Mutta teillä on todella veret seisauttavia taustatietoja pitkältäkin ajalta, ja sokerina pohjalla että Nelonen plussa tarjoaa noin hyvin golfia tv:stä

    Verrataan vaikka siihen kuin isäni osti videot, ja sain bussilla lähteä toiseen kaupunkin ostamaan jotain golfnauhoitetta.

    Silloin ei valitettu, vaan hymyssä suin katsottiin videota moneen kertaan, huonot kohdat kelattiin, kunnes nauha kului loppuun.

    En olisi silloin voinut kuvitellakkaan, että pelistä jota kukaan ei harrasta, tulee vielä joskus noin hyvin tv:stä.

    Kiitti:

    Nyt meneekin sitten vielä talvi ilman valituksia, ja sitten toivon että jatkatte.

    Ps. Ilman kritiikkiä ei tule kehitystä, joten on joku viisas sanonut että sitä on hyvä saada.

    Ettekö te koskaan opi? Yhtälöstä nelonen ja golf ei todellakaan tule ikipäivänä mitään!

    Eräältä toiselta kanavalta tuli koko kisa alusta loppuun suurinpiirtein tuommoiset 26 tuntia. Yllättävää kyllä täysin ilman jenkkienkin mainoskatkoja! Väliin toki tuli typeriä ruotsalaisia mainoksia, mutta ei kovin tiheään. Silloin saattoi kääntää tanskalaisen version päälle ja kisa jatkui.

    Ja maksaa green feen verran kuukaudessa. Säästyvät verenpaineen nousutkin golfkentälle.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 31)
Vastaa aiheeseen: ONNITTELUT Nelonen!!!

Etusivu Foorumit Yleistä ONNITTELUT Nelonen!!!