Aihe: Onkohan luvallista? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Onkohan luvallista?

Etusivu Foorumit Yleistä Onkohan luvallista?

Esillä 23 viestiä, 1 - 23 (kaikkiaan 23)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #183217 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Iltalehti tänään: Teuvo Ruuttu ja Raimo Myyryläinen lyövät palloa Lakisto Golfin nurmella Espoossa useita tunteja päivässä. Leuto ja vähäluminen talvi on innostanut golfaajat kentille. Eilen Ruuttu ja Myyryläinen löivät kumpikin harjoituspaikalla 250 palloa. Pallot ovat omia, sillä palvelua kentän puolesta ei tähän aikaan vuodesta ole. – Nyt saakin monipuolista liikuntaa, kun pallot täytyy käydä keräämässä itse, Teuvo Ruuttu naureskelee. SAANKOHAN MINÄKIN MENNÄ RANGELLE LYÖMÄÄN OMIA PALLOJA, KUTEN YLLÄ OLEVAT HERRAT ??? Lue lisää: iltalehti

  #361396 Ilmoita asiaton viesti

  Kysypä toimitusjohtajalta! Sitenhän se selviää. Ei me pystytä sanomaan siihen mitään varmaa. Luulisin kuitenkin, että lupa on.

  #361397 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Lapa eiku lupa kunnossa, ei muuta kuin anna palaa.

  #361398 Ilmoita asiaton viesti

  Voi olla että lupa heruu vaan kotikentälle.

  Kaukon kotikentällä on yleensä lunta tähän aikaan vuodesta 🙂

  #361399 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Huomenna kaivan järvipallot naftaliinista ja menen Talin, Vuosaaren tai Paloheinän rangelle lyömään. Kaupungilta ei varmasti tarvitse kysyä talviharjoitteluun lupaa, koska kentät ovat kaupungin omistamilla mailla. Yksityisten maille ei sen sijaan voi mennä ilman lupaa. Selvä ero!

  #361400 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Perigolfillinen kateus nostaa taas päätään.

  #361401 Ilmoita asiaton viesti

  Ovathan omat pallosi varmasti omia eikä rangelta kerättyjä tai löytöpalloja? Löytöpallojen omistussuhteet kannattaa selvittää…

  nimim. luvat kuntoon ja järki narikkaan!

  #361402 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mee Paloheinään se on kuulemma kaupungin kenttä. Kuse samalla greenille. Simpeleelläkin joku kusi.

  kyllä on kateus kumma laji.

  #361403 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Lakistossa saa lyödä, niin miksi ei muualla?

  Eikös rangella makseta kesäisin siitä, että siellä lyödään kenttäyhtiön palloja. Näin talvella, jos lyö omia palloja, niin kenelle siitä olisi haittaa? Ei range mene siitä pilalle, jos siellä palloja hutkii.

  Ps. Vain kateelliset heristävät sormeaan, ei muut.

  #361404 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Onko sitä pakko mennä rangelle? Onhan tuota lääniä vaikka huru mycke muuallakin kuin golfkentällä.

  #361405 Ilmoita asiaton viesti

  onko yleensä pakko mennä?

  kärvistelyä.

  #361406 Ilmoita asiaton viesti

  Voisihan sitä mennä vaikka Messukeskuksen katolle lyömään. Eihän siitä voi haittaa olla kenellekään.

  Leirintäalueille myös. Eikös ne yleensä ole aika tyhjinä näin tavella.

  Stadikallekin voisi mennä lyömään. Eihän siitä mitään haittaa kenellekään ole, kun siellä ei talvella pelata esim. fudista.

  Kyllä kai Vermon halliinkin voisi mennä yöaikaan lyömään, eikä siitä ole kenellekään mitään haittaa, kun se on öisin kiinni.

  Kyllähän kaikilla tuo oikeus pitäisi olla ja tietenkin ilmeiseksi, koska siitä ei ole mitään haittaa…

  #361407 Ilmoita asiaton viesti

  Eiköhän tämä riipu rangen tai maan omistajasta. Ei kuulu käsittääkseni jokamiehen oikeuksiin. Kannattaa kysyä lupa ensin.

  #361408 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Nyt ei oikein auennut. Eikös jokainen osakas voi kentällään sopia tällaiset asiat. Jos Vermossa sovit yötreeneistä omistajien kanssa, siitä ei varmaan ole kenellekään haittaa. Yksityisten maille maanomistajan luvalla, stadikalle säätiö antanee luvat, kun kauniisti pyytää.:-) hyvin monilla kentillä pääsee rangelle nykyään heti keväällä (osakkaat) vaikka pallot joutuukin itse keräämään. Ja jutussa mainittiin Takkula, jossa pelataan talvigolfia väylillä, eikä siitäkään pitäisi olla kenellekään haittaa.

  kaikille kateellisille vihjeeksi:

  Miks aina pitää urputtaa, jos joku on tehnyt asiat toisin.

  Hoitakaa nyt kaikki kateelliset kentällenne porukka ja aloittakaa talvigolf asianmukaisien lupien jälkeen ja lopettakaa iniseminen.

  #361409 Ilmoita asiaton viesti

  Terveiset Raikalle ja Teukalle, mukavia sällejä molemmat.

  Niin, kyllä heillä lupa on, olkaa huoletta.

  Kuten tuolla jossain viestissä todettiin, niin , jos kiinnostaa, niin kysykää hyvät ihmiset ensin lupa ennenkuin menette toisten maille mäiskimään.

  #361410 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kyllä se luvallista on jäsenistölle. Shg:ssä on näin tehty jo monet vuodet. Molemmilla rangeilla on lyöjiä koko talven. Lyöminen tapahtuu lyöntimatoilta eikä nurmelta. Jos joku on niin aktiivinen että harjoittelee kylmässä ja muutenkin talvisissa olosuhteissa niin hatun nosto on kyllä aiheellisempi kuin jaarittelut onko se luvallista. On siellä muitakin kuin Teukka ja Myyry.

  #361411 Ilmoita asiaton viesti

  Ei sinne mitään lupia tartte. Kaupungin maat ja vakuutusyhtiön rahat ovat ikiaikaisesti olleet yhteistä omaisuutta.

  #361412 Ilmoita asiaton viesti

  Täältäkin terveiset Myyrylle ja Ruutulle, positiiville golfareille. Aikovat ilmeisesti olla keväällä iskukunnossa, mikä meidän kilpakumppaneiden on hyvä panna merkille ja ottaa haasteena vastaan.

  Kari* totesi aikoinaan, että suomalainen havaitessaan naapurillaan jotain sellaista, mitä hänellä ei ole, ei suinkaan hanki vastaavaa itselleen, vaan miettii, miten sen saisi naapurilta pois!

  Kauden päättyminen ja talven pimeys näyttävät vaikuttavan uskomattoman negatiivisesti golfareihin kuten valtaosasta palstan kirjoituksista käy ilmi. Niihin puretaan kaikki turhautumat, jotka toivottavasti unohtuvat heti kauden alettua.

  Otetaan iisisti, enää hetki odotusaikaa!

  #361413 Ilmoita asiaton viesti

  Tämähän alkaa olemaan kuin TULLIN maksuton ilmoituspuhelin tai verottajan nimetön vihjenumero kaikkia kateellisa naapureita varten. Nyt aletaan jopa nimillä kirjoittelemaan ja ihmettelemään, jos joku yrittää kehittää peliään / lyöntiään näppärästi vieläpä ilmaiseksi.

  Ei kai kukaan painele lyömään tuollaista määrää omia pallojaan ellei luvat ole kunnossa. Kohtelias ja asiallinen pyytäminen antaa positiivisen vastauksen aika moneen asiaan:)

  Kehitetääs tänne golfpisteeseen uusi palvelu: Jokainen saa ilmiantaa jonkun tutun joka on golfkieroksen aikana tehnyt sääntörikkeen tai noukkinut rangelta PRO V1+- pallon tai vastaavaa.

  Voisi olla aikamoinen menestys ainakin nykyisten kirjoittelutrendien aikana.

  #361414 Ilmoita asiaton viesti

  Lahjattomat treenaa. Antaa palaa vaan. Tosimiehet lyö vaan itsestään kasvavalta alustalta ja aina täysiä.

  #361415 Ilmoita asiaton viesti

  No niin, Leidit. Jokohan riittää söpöily ja hiiviskely. Antaa tosiäijien lyödä palloja siellä kuin muuallakin miten haluavat. Varsinkaan kun eivät ole mitenkään muilta pois, saatikka tiettävästi vaaraksi.

  Arktinen karhu ei aina tarvitse lupaa isältä eikä äidiltä joka asiaan.

  Pipo korville ja pallo pitkälle.

  #361416 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Heeetkinen! Etkö tiedä, että pallo osuessaan jäätyneeseen tundraan muuttaa välittömästi ja pysyvästi lumen kiderakennetta niin, ettei se palaudu kuin aikaisintaan seuraavana talvena. Miten käy lumisääskien. Entä muu biotooppi. Horrostavat eläimet, vesiesteiden pohjamudissa talvehtivat sammakot…?

  #361417 Ilmoita asiaton viesti

  Kieltämättä hyviä kysymyksiä ja huomioita, tässä kohtaa. Olen, varsinkin alkuvuosina, itsekin joutunut pelikierroksillani pohdiskelemaan luonnon monimuotoisuutta (biodiversiteettiä) ja metsien moninaiskäyttöä.

  Otetaan esimerkiksi metsän uudistaminen. Välillä on hyvä kunnolla laikuttaa, ts. irrottaa turpeita sieltä täältä. Siemenet saavat paremman itämisalustan. Sitä paitsi, nurmen ilmastoinnin ja jääpoltteen torjunnan eteen on syytä tehdä kaikki voitava.

  Leudosta talvesta huolimatta toivon, että suurin osa karhuista malttaa pysyä talvipesissään.

Esillä 23 viestiä, 1 - 23 (kaikkiaan 23)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Onkohan luvallista?