23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Onkohan luvallista?

Etusivu Foorumit Yleistä Onkohan luvallista?

Esillä 23 viestiä, 1 - 23 (kaikkiaan 23)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Iltalehti tänään: Teuvo Ruuttu ja Raimo Myyryläinen lyövät palloa Lakisto Golfin nurmella Espoossa useita tunteja päivässä. Leuto ja vähäluminen talvi on innostanut golfaajat kentille. Eilen Ruuttu ja Myyryläinen löivät kumpikin harjoituspaikalla 250 palloa. Pallot ovat omia, sillä palvelua kentän puolesta ei tähän aikaan vuodesta ole. – Nyt saakin monipuolista liikuntaa, kun pallot täytyy käydä keräämässä itse, Teuvo Ruuttu naureskelee. SAANKOHAN MINÄKIN MENNÄ RANGELLE LYÖMÄÄN OMIA PALLOJA, KUTEN YLLÄ OLEVAT HERRAT ??? Lue lisää: iltalehti

    Kysypä toimitusjohtajalta! Sitenhän se selviää. Ei me pystytä sanomaan siihen mitään varmaa. Luulisin kuitenkin, että lupa on.

    Nimetön

    Lapa eiku lupa kunnossa, ei muuta kuin anna palaa.

    Voi olla että lupa heruu vaan kotikentälle.

    Kaukon kotikentällä on yleensä lunta tähän aikaan vuodesta 🙂

    Nimetön

    Huomenna kaivan järvipallot naftaliinista ja menen Talin, Vuosaaren tai Paloheinän rangelle lyömään. Kaupungilta ei varmasti tarvitse kysyä talviharjoitteluun lupaa, koska kentät ovat kaupungin omistamilla mailla. Yksityisten maille ei sen sijaan voi mennä ilman lupaa. Selvä ero!

    Nimetön

    Perigolfillinen kateus nostaa taas päätään.

    Ovathan omat pallosi varmasti omia eikä rangelta kerättyjä tai löytöpalloja? Löytöpallojen omistussuhteet kannattaa selvittää…

    nimim. luvat kuntoon ja järki narikkaan!

    Nimetön

    Mee Paloheinään se on kuulemma kaupungin kenttä. Kuse samalla greenille. Simpeleelläkin joku kusi.

    kyllä on kateus kumma laji.

    Nimetön

    Lakistossa saa lyödä, niin miksi ei muualla?

    Eikös rangella makseta kesäisin siitä, että siellä lyödään kenttäyhtiön palloja. Näin talvella, jos lyö omia palloja, niin kenelle siitä olisi haittaa? Ei range mene siitä pilalle, jos siellä palloja hutkii.

    Ps. Vain kateelliset heristävät sormeaan, ei muut.

    Onko sitä pakko mennä rangelle? Onhan tuota lääniä vaikka huru mycke muuallakin kuin golfkentällä.

    onko yleensä pakko mennä?

    kärvistelyä.

    Voisihan sitä mennä vaikka Messukeskuksen katolle lyömään. Eihän siitä voi haittaa olla kenellekään.

    Leirintäalueille myös. Eikös ne yleensä ole aika tyhjinä näin tavella.

    Stadikallekin voisi mennä lyömään. Eihän siitä mitään haittaa kenellekään ole, kun siellä ei talvella pelata esim. fudista.

    Kyllä kai Vermon halliinkin voisi mennä yöaikaan lyömään, eikä siitä ole kenellekään mitään haittaa, kun se on öisin kiinni.

    Kyllähän kaikilla tuo oikeus pitäisi olla ja tietenkin ilmeiseksi, koska siitä ei ole mitään haittaa…

    Eiköhän tämä riipu rangen tai maan omistajasta. Ei kuulu käsittääkseni jokamiehen oikeuksiin. Kannattaa kysyä lupa ensin.

    Nimetön

    Nyt ei oikein auennut. Eikös jokainen osakas voi kentällään sopia tällaiset asiat. Jos Vermossa sovit yötreeneistä omistajien kanssa, siitä ei varmaan ole kenellekään haittaa. Yksityisten maille maanomistajan luvalla, stadikalle säätiö antanee luvat, kun kauniisti pyytää.:-) hyvin monilla kentillä pääsee rangelle nykyään heti keväällä (osakkaat) vaikka pallot joutuukin itse keräämään. Ja jutussa mainittiin Takkula, jossa pelataan talvigolfia väylillä, eikä siitäkään pitäisi olla kenellekään haittaa.

    kaikille kateellisille vihjeeksi:

    Miks aina pitää urputtaa, jos joku on tehnyt asiat toisin.

    Hoitakaa nyt kaikki kateelliset kentällenne porukka ja aloittakaa talvigolf asianmukaisien lupien jälkeen ja lopettakaa iniseminen.

    Terveiset Raikalle ja Teukalle, mukavia sällejä molemmat.

    Niin, kyllä heillä lupa on, olkaa huoletta.

    Kuten tuolla jossain viestissä todettiin, niin , jos kiinnostaa, niin kysykää hyvät ihmiset ensin lupa ennenkuin menette toisten maille mäiskimään.

    Nimetön

    Kyllä se luvallista on jäsenistölle. Shg:ssä on näin tehty jo monet vuodet. Molemmilla rangeilla on lyöjiä koko talven. Lyöminen tapahtuu lyöntimatoilta eikä nurmelta. Jos joku on niin aktiivinen että harjoittelee kylmässä ja muutenkin talvisissa olosuhteissa niin hatun nosto on kyllä aiheellisempi kuin jaarittelut onko se luvallista. On siellä muitakin kuin Teukka ja Myyry.

    Ei sinne mitään lupia tartte. Kaupungin maat ja vakuutusyhtiön rahat ovat ikiaikaisesti olleet yhteistä omaisuutta.

    Täältäkin terveiset Myyrylle ja Ruutulle, positiiville golfareille. Aikovat ilmeisesti olla keväällä iskukunnossa, mikä meidän kilpakumppaneiden on hyvä panna merkille ja ottaa haasteena vastaan.

    Kari* totesi aikoinaan, että suomalainen havaitessaan naapurillaan jotain sellaista, mitä hänellä ei ole, ei suinkaan hanki vastaavaa itselleen, vaan miettii, miten sen saisi naapurilta pois!

    Kauden päättyminen ja talven pimeys näyttävät vaikuttavan uskomattoman negatiivisesti golfareihin kuten valtaosasta palstan kirjoituksista käy ilmi. Niihin puretaan kaikki turhautumat, jotka toivottavasti unohtuvat heti kauden alettua.

    Otetaan iisisti, enää hetki odotusaikaa!

    Tämähän alkaa olemaan kuin TULLIN maksuton ilmoituspuhelin tai verottajan nimetön vihjenumero kaikkia kateellisa naapureita varten. Nyt aletaan jopa nimillä kirjoittelemaan ja ihmettelemään, jos joku yrittää kehittää peliään / lyöntiään näppärästi vieläpä ilmaiseksi.

    Ei kai kukaan painele lyömään tuollaista määrää omia pallojaan ellei luvat ole kunnossa. Kohtelias ja asiallinen pyytäminen antaa positiivisen vastauksen aika moneen asiaan:)

    Kehitetääs tänne golfpisteeseen uusi palvelu: Jokainen saa ilmiantaa jonkun tutun joka on golfkieroksen aikana tehnyt sääntörikkeen tai noukkinut rangelta PRO V1+- pallon tai vastaavaa.

    Voisi olla aikamoinen menestys ainakin nykyisten kirjoittelutrendien aikana.

    Lahjattomat treenaa. Antaa palaa vaan. Tosimiehet lyö vaan itsestään kasvavalta alustalta ja aina täysiä.

    No niin, Leidit. Jokohan riittää söpöily ja hiiviskely. Antaa tosiäijien lyödä palloja siellä kuin muuallakin miten haluavat. Varsinkaan kun eivät ole mitenkään muilta pois, saatikka tiettävästi vaaraksi.

    Arktinen karhu ei aina tarvitse lupaa isältä eikä äidiltä joka asiaan.

    Pipo korville ja pallo pitkälle.

    Nimetön

    Heeetkinen! Etkö tiedä, että pallo osuessaan jäätyneeseen tundraan muuttaa välittömästi ja pysyvästi lumen kiderakennetta niin, ettei se palaudu kuin aikaisintaan seuraavana talvena. Miten käy lumisääskien. Entä muu biotooppi. Horrostavat eläimet, vesiesteiden pohjamudissa talvehtivat sammakot…?

    Kieltämättä hyviä kysymyksiä ja huomioita, tässä kohtaa. Olen, varsinkin alkuvuosina, itsekin joutunut pelikierroksillani pohdiskelemaan luonnon monimuotoisuutta (biodiversiteettiä) ja metsien moninaiskäyttöä.

    Otetaan esimerkiksi metsän uudistaminen. Välillä on hyvä kunnolla laikuttaa, ts. irrottaa turpeita sieltä täältä. Siemenet saavat paremman itämisalustan. Sitä paitsi, nurmen ilmastoinnin ja jääpoltteen torjunnan eteen on syytä tehdä kaikki voitava.

    Leudosta talvesta huolimatta toivon, että suurin osa karhuista malttaa pysyä talvipesissään.

Esillä 23 viestiä, 1 - 23 (kaikkiaan 23)
Vastaa aiheeseen: Onkohan luvallista?

Etusivu Foorumit Yleistä Onkohan luvallista?