23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Onko seuraavalainen ohitus korrekti

Etusivu Foorumit Yleistä Onko seuraavalainen ohitus korrekti

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Tilanne: takana on ruuhkaa edessä kenttä avoinna. 1. Edessä oleva ryhmä antaa luvan ohittaa par3:n tiiauspaikalla. Kävelemme suoraan seuraavan reiän tiiauspaikalle eli jätämme reiän pelaamatta koska kyseessä on harjoituskierros. 2. Vastaava tilanne par4 :lla kun takana oleva ryhmä on lyömässa lähestymislyöntiä griinille.

    No en tiedä onko korrekti, mutta ainakin helkkarin järkevä pelin nopeuttamiseksi koko kentällä.

    Itse olen myös muutaman kerran HARJOITUSkierroksella niin tehnyt.

    Ei ole korrektia, mutta kyllähän niin voi tehdä harkkarundilla. Itse en kyllä tekisi koska siinä menee koko kierros harakoille…

    luvan kanssa korrekti mutta luvattomasti epäkorrekti, minulla ei koskaan ole niin kiire golf-kentällä että jättäisin reiän väliin.. aika outoa jos pitää itseään noin kovasti piinata

    pjs

    Ei ole ihan vastaava tilanne, mutta itse olen tehnyt monta kertaa niin, että kun edessä edetään hitaasti ja heidän pitäisi antaa ohituslupa (mutta eivät sitä ole antaneet), oikaisen heidän ohitseen (ilman mitään luvankysymistä tai -antamista), skipaten reiän tai kaksi jos kentänmuodot antavat myöten.

    Esimerkkejä Ringsidestä:

    – 4 -> 7 (5 ja 6 väliin tai pelattavaksi sen jälkeen kun on pelannut 7 ja 8:n)

    – 11 -> 13 (12 väliin)

    – 15 -> 18 (16 ja 17 väliin)

    Sopii hyvin kentillä jotka risteävät sopivasti.

    Ei luulisi olevan ’ohitettavilla’ nokan koputtamista korrektiuden suhteen, kun itse rikkovat etikettiä olemalla antamatta ohituslupaa. Jos valittavat asiasta, todistavat vai omaa epäkorrektiuttaan..

    Sinänsä tätä ei kyllä viitsi tehdä paitsi harjoituskierroksilla, silloin kun on kova kiire, silloin kun pelaa yksin tai tutussa porukassa, edelläolevien jahkailu ottaa pannuun, peli menee muutenkin jo huonosti, tms.

    On mielestäni järkevää ja korrektia jos koko ryhmä näin päättää tehdä.

    Kyllä, hidas peli on hirveää (tietyin poikkeuksin)

    Mihin teillä kaikilla on noin kova kiire? Toki hidas pelaaminen on valitettavaa, mutta jos noin kova hoppu on, niin kannattaisi ehkä siirtyä ykköstiiltä suoraan 18. griinille. Jäisi ehkä aikaa hetken rauhoittumiselle klubitalolla ’rundin’ jälkeen.

    Itse olisin tuon reiän pelannut, kun kerran pelaamaan olin tullut, mutta eihän tuossa teidän tavassanne kuitenkaan mitään moitittavaa ollut. Oma ryhmännehän siitä vain ’kärsi’.

    Tehkää ihan mitä haluatte, kunhan se ei haittaa muita siellä kentällä(siis pelillisesti). Pallonhan voi laittaa taskuun milloin vain… Jos muut ei ymmärrä niin on varmasti paljon muitakin juttuja mitä ne ei vaan tajua… Mutta jos haluat herättää kunnon keskustelua niin varatkaa iaka ja kiertäkää koko kenttä lyömättä laisinkaan. Nää jutut…

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Onko seuraavalainen ohitus korrekti

Etusivu Foorumit Yleistä Onko seuraavalainen ohitus korrekti