26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Oletko %:tti mies vai go ahead guy??

Etusivu Foorumit Yleistä Oletko %:tti mies vai go ahead guy??

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 29)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Olisin halukas aloittamaan ihan tälläisen pieni muotoisen kyselyn että kuinka moni pelaa Ns;prosentti golffia ja haluaa näin päästä reiälle??: Tai oletko kenties Draama hakuinen ja nautit näin golf kierroksestasi (tosin voi mailat saada massa kosketusta ihon ärtyessä),mutta kumminkin?? Itse kannatan tätä jälkimmäistä tyyliä.

    Nimetön

    Ilman muuta anna palaa mies , ei siinä pitsinkään nypläämisessä ole mitään v***n järkeä!!!!!!!!!

    Ilman muuta antaa mennä-tyylillä eli IH-golfia pelaan. Ja tuloksestakin sen huomaa :(. Mutta hauskaa on, mikä on golfissakin tärkeää.

    Olen pystynyt yhdistämään peliini molemmat elementit: Ensin analysoin %-golfimaisesti millaista lyöntiä kannattaisi yrittää. Sitten otan bägistä sankari-golf mailan ja lyön niin kovaa kuin jaksan.

    Jaahas tässä joutuu itteensä analysoimaan… ompas vaikeeta. No kyllähän kenttä pitäs pystyä kiertämään 54 lyönnillä ja %:lla ei varmasti tohon pääse… foooor

    Minä lyön draiverilla kentällä hyvin usein 15 kertaa kierrokselle ja vielä varapallot päälle.

    Jos pelataan rahasta tai kunniasta niin tietysti %golf. Harjoitus kiekalla voi yrittää ns. sankari lyöntejä joista n. 1/100 onnistuu.

    Pakko myöntää – tylsyyteen asti % mies:). Toisaalta siitäkin saa eri tavalla kicksejä, kun pelaa target golfia. Jokainen lyönti kentällä on kuin griinille tulo. Saa nähdä mitä ensi kesä tuo tullessaan, kun 2i on jäänyt pois bägistä.

    Partin kanssa samoilla linjoilla!

    Eli ensin mietitään hieman järjellä, jonka jälkeen todetaan, että vi**t ja aloitetaan sankarigolfin pelaaminen!

    Nimetön

    Kisoissa selvä% mies. Harjoituskierroksilla on hauska leikkiä sankaria.

    Kaikkien prosenttigolffareitten äiti Nick Faldo on sanonut, että jos lyönnillä näyttäisi olevan yli 10% mahdollisuus epäonnistua, hän ei yritä sitä.

    Itselläni jos lyönnillä näyttäisi olevan teoreettinenkin mahdollisuus onnistua, niin tottakai sitä yritetään.

    Harvemmin lyön draiverilla avaukset.. Ei mulla viime vuonnakaan ollu parhaalla kierroksella mukana kun 4 draiveria..

    Ja jos pystyy edes teoreettisesti hakemalla hakemaan jostain tilanteesta sankarigolflyönti-ainekset, niin meikä kyllä humauttaa..

    Elämänohjeena: ’Aina maksimit kaikkea!’

    Tuolla edellisessä viestissäni kertomallani Faldo-menetelmällä kannattaa silloin tällöin pelata. Joka tiiauspaikalla ensin draiveri esiin ja miettimään kriittisesti ja totuudenmukaisesti saisiko sillä 9 palloa kymmenestä väylälle. Jos vastaus on ei, siitä sitten vaan sama pohdinta lyhyemmillä mailoilla, kunnes sopivan lyhyt löytyy.

    Ja sitten sama homma arvioitaessa muitakin lyöntejä, kriteerinä se, että kaikki muut kuin väylä- tai griiniosumat ovat epäonnistumisia.

    Kierrostulos saattaa olla yllättävän hyvä, ja hävinneiden pallojen määrä pieni. Eihän tällaista usein jaksa ja vieraassa seurassa edes kehtaa kokeilla, mutta hyvää se tekee, ja tulee samalla opittua suunnittelemaan lyöntejä tarkemmin.

    Tilanteesta riippuen valitsen joko avauslyöntimailan, väylälyöntimailan, lähestymislyöntimailan tai wedgen ja useimmiten viimeisille lyönneille putterin ;-). Sitten heilautan sitä ja toivon parasta. En tiedä onko se %- vai mitä golffia.

    Parti nappasi varpaa suustani…joskus harvoin saattaa järki voittaa.

    ’Go for it’ is my middle name!

    Mä en oo osannu koskaan pelata mitään järkigolfia.

    Jos jollain mailalla on teoriassa mahdollisuus yltää greenille, lyön todennäköisesti sillä.

    Kahdessa LP-kilpailussa olen pelannut koko rundin järjellä, koska cutti on ollut pakko saada selvitettyä. Olihan siinä itsehillintä koetuksella, tosin lopputulos on ollut myös hyvä.

    Mun peli on jostain noiden välimaastosta. Pikkuhiljaa on peli kehittynyt ns. prosenttipeliin päin, tosin kyllä pieniä riskejä tulee vielä otettua, mutta varsinaiset sankarilyönnit on jäänyt pois.

    Vihdoinkin keskustelun taso nousee ns. olennaisiin sfääreihin.

    Ehkäpä saamme emoviestiin liittyviä sopivia linkkejä?

    Ehdottomasti ’go ahead’. Prosentitimies siinä mielessä että 80 % lyönneistä on sellaisia että niillä on 20 % todennäköisyys onnistua 🙂

    Joskus olen miettiny par5:lla että ottaako toiseen lyöntiin vaikka jonkun keskipitkän rauden jolla hakis 100 yardin/metrin merkkipaalua. Yleensä tulee kuitenkin otettua puu3. Jos lyöntit ovat onnistuneet niin sitten on zippimatkan päässä reiältä, jos taas ei, niin lähes sama tulos kuin että olis lyöny kakkosen sillä rauta7:lla.

    Tätä voi testata ihan kyselylläkin. Tulosvaihtoehdot paljastavat olennaisen:

    11+: Fire bad; golf good.

    8-10: Borderline caveman. You once attributed a poor score to the fact that a course was ’too short.’

    4-7: Conflicted. You like to walk … as long as you have a pullcart.

    1-3: Blueblood or PGA wannabe. Your preshot routine is longer than ’Freebird.’

    0 and lower: Metrosexual, girlie-man golfer. Your four-ball partner? Kenny G.

    No??

    Lue lisää: The Caveman Quiz

    Ilman muuta pelataan Golfia, se on hauskaa.

    Ei estä ajattelemasta miten kannataisi lyödä.

    % golf puuduttaa ja on tylsää !

    Onko prosenttigolffia jos avaa par5:n puu-3:lla tai rauta-2:lla väylälle ja pääsee seuraavalla lyönnillä edelleen 120m :n päähän griinistä väylälle, josta on helpompi lähestyä griiniä kuin driveriavauksella raffiin ja rauta-7 palautuksella 170:n metrin päästä griiniä? Par-4:lla tulee sitten tykitettyä enemmän koska mitä lähempänä griiniä avaus sen parempi.

    Nimetön

    Aika vaikeaa vastata joko tai. Monesti olen aloittanut aika rohkeasti. Kun on näyttänyt tulevan huippu score niin pientä varmistelua ja se siitä sitten. Ei vieläkään kutosella alkavaa scorea mut ehkä ensi kesänä?

    Nimetön

    Golf on mukavaa kun ei kiristele liikaa,

    siis joo ilman muuta ’antaa palaa mies’!!.

    Taidan olla vähän molempia 🙂 Kyllä kieroksella mennään vaan, mutta kieroksen jälkeen pistän % muistiin. Saataisi olla kyllä järkevämpää olla %mies, kieroksella tulee meinaan sillaisia lyöntejä ettei niissä onnistumis mahdollisuus kovin suuri ole 🙂

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 29)
Vastaa aiheeseen: Oletko %:tti mies vai go ahead guy??

Etusivu Foorumit Yleistä Oletko %:tti mies vai go ahead guy??