16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista

Nyt Kake Teijoon!

Etusivu Foorumit Yleistä Nyt Kake Teijoon!

Esillä 23 viestiä, 1 - 23 (kaikkiaan 23)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kamppailu Kaukojen sieluista ( ja rahoista ) on alkanut. Ja varteenotettavan tarjouksen tekee MTG: jäsenmaksu 60 €, ei liittymismaksua, lisäksi kolmen kierroksen kortti 100 € ja taas tulee Golf-lehti kotiin vuoden ajan. Lisäksi olet Kaukojäsenenä kentällä jonka pelikausi on tunnetusti pitkä, eikä ole mikään Mikki Hiiri-kenttä vaan oikea 18-reikäinen. Jäsenistö varmaan ihastuu kun näitä kolmenkierroksen lokkeja alkaa tunkea flightiin. Tätä pelkoahan ei ole Botnian, Ähtärin, Nakkilan tai Pielisen jäsenillä. Lue lisää: MTG

    Närästääkö? Alsucral auttaa!

    Alsucral? Ehkä tytöille ja pojille. Miehille Laphroaig.

    Aijai. Lähtöön ilmaantuu Kaisa, jonka päkissä on enemmän hybridejä kuin laki sallii. Taukokaffella kastaa pullansa kahviin. Ja saunassa esittelee ihtensä Kaukona. Aijaijai!

    Fiksua toimintaa. Mites kolmen kierroksen lokkeilijat muuten erottaa muista?

    Lyökö caddie keltaisen varoituslätkän lokkeilijan bägiin vai varoitetaanko oikeita golffaajia kaukovaarasta jotenkin muuten?

    Kannatan myös lämpimästi Laphroaig’ia!

    Kukin klubi taaplaa tyylillään ja määrittelee omista lähtökohdistaan jäsenyytensä ja pelaamisen ehdot. Teijo tekee varmasti monelle vähemmän pelaavalle palveluksen. Kuten jossain aiemmassa yövuodatuksessani totesin, kentällä kaikki ovat samanarvoisia golfareita.

    Ei karsinointia ja eriarvoisuutta!

    TosiTosimieshän ottaa närästykseen pliisun Laphroaigin sijaan Suomesta saatavista viskeistä Taliskeria, jota on luonnehdittu asiantuntijoiden toimesta myös ’Laavaksi’..

    EFC

    Ei paha mutta itse valitsisin vaikkapa -Balvenie single barrel -nimisen tuotteen

    Ei nyt haettukaan hyvää viskiä, vaan tehokkaasti närästystä poistavaa kamaa! Kyllähän Taliskeria paremman puutteessa juo, mutta oma suosikkini löytyy akselilta Ardbeg 1977 ja -78, Springbank 25v ja 15V (Rommitynnyriversio), Longrow (Bourbon-tynnyri), Macallan 18/25 ja tietenkin perus Laga 16 ym..

    T: SMWS:n jäsen

    Lue lisää: SMWS

    Kun tuo golfkin on usein pelkkää tervan juontia, miksei sitä sitten ota lasiinkin, ilman jäitä ja hieman vedellä jatkettuna. Pliisuudesta puheenollen, oma makuni sanoo, että kunnon tervaa on Balveniessa ja Taliskerissakin, molemmat erittäin hienoja juomia, lempijuomani Laphroaig on tuhdimpi, mutta todellista jöötiä on Lagavulin.

    Jatkossa pyrittäköön siihen, että kaikki ketjut pitää viimeistään kolmannessa viestissä kääntyä aiheisiin: mäkihyppy, swingipaino, kaukojäsenyys tai mallasviski.

    Nimim: Laphroaigin ystävä

    EFC

    Mielestäni tuo Lavantaudin tapa toimia oli ok. Muille linkki, jossa voi jatkaa harhautunutta juttua. Itsekin kävin lukemassa Lavantaudin linkin takaa sivuja. Nyt siis etsimään esim. Mäkkäriä varten mäkihyppyaiheisia sivuja.

    kiitti Jäsen Läski tämän topicin avauksesta! Vain kuuskymppiä, ei siis mitään liittymismaksujakaan Teijossa. Vau. Tuonne taidan liittyä, kun nyt eroan nykyisestä seurastani ja alan kakeksi.

    Läski kirjoitti:

    ”Jäsenistö varmaan ihastuu kun näitä kolmenkierroksen lokkeja alkaa tunkea flightiin.”

    Mistä sen tunnistaa muuten? No, ite en aio siellä pelata kierrostakaan, joten jäsenistön ei tarvitse ihastella hiukan yli 300m pyssyjä.

    Empäs taaskaan jaksanut lukea koko ketjua läpi, mutta näytti ainakin Lavis päässeen asiaan, pidän minäkin noista mallasjuomista, mutta meinaa tuo kanuuna olla aivan käsittämätön jos nauttii yli kaksi viskiä. Olen tässä tutustuessani kunigas alkoholiin tullut tulokseen, että Jallu on kuningasten juoma. Se maku kuin kesäisen Suomen keskiyön aurinko kielelläsi, ei liian polttava, kuitenkin riittävän kirkas valaisemaan ajatuksesi ja jälkimaku kestää jopa pari vuorokautta ilman mitään negatiivisia ajatuksia.

    Et shilleen…..

    Kummassahan on enemmän ihailtavaa: 300-metrisessä draivissa vai 100-metrisessä lähestymisessä, joka pysähtyy useimmiten alle 5 metriin reiästä? Itse ihailen kyllä enemmän tarkkuutta kuin pituutta.

    Muuten olen sitä mieltä, että Jallu on mainettaan parempaa. Tehkääpä sokkotesti VSOP-konjakin ja Jallun kesken niin yllätytte!

    Miten on viskin ystävät, kumpaa pidätte parempana lantrinkina Laphroaigille: Pepsiä vai PepsiMaxia?

    Joku raja provoillakin…

    Kerrankin oon samaa mieltä extriksen kanssa…

    Nimetön

    Hieno homma tuo Meriteijon tarjous jos pelaa vain kolme kierrosta kesässä. Jos pelaa esim. 50 kierrosta vieraskentollä tulee pelaaminen 50 euron greenfiillä maksamaan 2650 euroa!!! Turha siis olla kateellinen.

    Kyllä minun mielestäni kolme kierrosta pelaavan tulee ostaa se osake (10.000e) ja maksaa vastike (600e) sekä pistää tililtään maksuun seuran määräämät maksut.

    Eihän siinä kierroksen hinta hääppöiseksi nouse, kun nuo kurssitkin ovat kovaa vauhtia menossa ylöspäin.

    Ihanan kallista – elämä on!!!

    Ja parasta sen lappiksen kanssa on yhtä perineinen H-wallin jaffa. Tulee hyvän väristäkin!!

    Kieltämättä huono, mutta en voinut vastustaa kiusausta.

    Mä haluaisin nähdä esim. Laviksen sydänkäyrän siltä kohtaa kun se lukee tuon.

    Ajattelin kehittää tästä psyykkausvälineen ensi kesän reikäpeliin. Kunnon viskin ystävää vastaan pelatessa voisi näkyvästi pakata bagiin pullon hyvää viskiä ja PepsiMaxin. Ykköstiillä lupaisi:’Teen näistä aina kunnon hömpsyt kun saat birkun aikaiseksi.’

    Ei mulla nouse tuommosista pulssi, tuohan on yhtä utopistinen ajatus kun Kauko ja Sarfvik..

    Mutta tiukka paikka tulee silloin, jos vieraisilla ollaan ja talon isäntä tarjoaa Red Labelia jäillä, isosta grogilasista ja naama hangon keksinä kun kerrankin oikeen hyvää skottilaista pannaan pöytään..

    ..ojennat Red Labelia isäntää kohti rykäiset hillitysti: – Ei sulla sattus yhtään Pepsi Maxia olemaan kotosalla? Kaksi vaihtoehtoa-> Pepsiä on ja sitä kaadetaan lasiin, tai isäntä ottaa nenäänsä eikä kutsu enää toiste.

    Ei mitään välii…

Esillä 23 viestiä, 1 - 23 (kaikkiaan 23)
Vastaa aiheeseen: Nyt Kake Teijoon!

Etusivu Foorumit Yleistä Nyt Kake Teijoon!