26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Nostetaas taas Pörssi pöydälle!

Etusivu Foorumit Yleistä Nostetaas taas Pörssi pöydälle!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 25)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #183534 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Lauantain kunniaksi pientä nurinaa Springbankin voimalla.. Tämä on vanha keskustelunaihe, mutta kun talvella on hyvä dumpata vanhat romut pois nurkista niin siispä Pörssin hinnoista hieman.. Selailin pörssiä pitkästä aikaa, ja kyllä on ihmisillä suuret luulot omien vehkeiden arvosta.Varsinkin draivereiden hinnoittelussa on karannut mopo lapasesta ja raskaasti. Bulkkivartisia ikäloppuja draivereita tarjotaan satojen eurojen hinnalla. Herätyskello. (huom. Customoidut erikoisvartiset draiverit ovat oma lukunsa.) Ja sitten nämä Samat ilmoitukset pyörivät kuukausitolkulla pörssissä, kun juntit ei tajua laskea hintoja ja vielä nostavat omat ilmonsa uuden aamun kunniaksi etusivulle.. Jotkut tietenkin myyvät uitettua kamaa voittomielessä, mutta näitä trokareita en nyt tarkoita. He sentään myyvät yleensä uutta kamaa. Itsekin olen ylimääräistä kamaa pörssissä dumpannut, ja kaikesta olen eroon päässyt, vaikka ei ole helppo myydä X-vartisia 9-asteisia draivereita. (Miksköhän???) Mutta ei niistä perkele voittoa haeta. T: Omat ekat super-Gougarinsa ilmaiseksi saanut.

    #366319 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Draiverit

    Cleveland Launcher 400

    täysin käyttämätön draiveri 8.5 asteella

    clevelandin omalla stiff varrella (fujikura).

    Tarjoa!

    300 €

    HALPA!!!!!!

    #366320 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Niinpä niin.Entäs me ’töpeksijät’joilla ei oo harmainta hajuakaan varsista ja niiden sopivuudesta.

    30-300 eukkuu sama driveri TÄH!!!!!

    Onneksi on kaupat ja niillä takuu jopa pitempi ku perävalot näkyy.’Jos et ole tyytyväinen palauta’ Tosin ei ole tarvinnut kokeilla toimisiko vai onko sekin huuhaata.

    #366321 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    LAHJAKSI SAADUT TA-6 RAUDAT, 3-PW, HINTA VAIN 490 EUROA…

    Melkein ilmainen….

    #366322 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    jätkä tajus mun pointin justeikämelkein.

    #366323 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Toinen näkökulma asiaan. Pörssissä omia välineitäni kaupanneena olen varsinkin tänä kesänä törmännyt sellaiseen ilmiöön, että kamat täytyisi melkein lahjoittaa pois. Vaikka laittaisi hinnan mielestään niin alas, että pahaa tekee niin aina löytyy joku joka ’tarjoaa’ puolet pyydetystä hinnasta. Ellet suostu, niin ei ostajasta kuulu enää sen jälkeen mitään. Ilmeisesti osa näistä on jobbareita, jotka kokeilee kepillä jäätä ostaakseen pilkkahintaan ja myydäkseen eteenpäin. Henkilökohtaisesti v….taa tällaiset yhteydenotot, mieluummin heitän kamat roskikseen kuin annan ne puoli-ilmaiseksi tyypille joka laittaa ne samantien uudestaan pörssiin. Kyllä mä tinkimisen ymmärrän, mutta joku raja sentään pitäisi olla röyhkeydelläkin. Vai onko käytettyjen kamojen arvo todella romahtanut vuodessa? Viime vuonna vielä sai hyvin pidetyistä mailoista ihan kelvollisen hinnan ja myyntiajat oli selvästi lyhyempiä kuin tänä vuonna. Vai onko mulla vaan ollut paskempia mailoja myytävänä kuin aikaisemmin…

    #366324 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Kyyllä pörsissä on halvat hinat.Kyllä mun mielestä titun 975 driverista voi pyytää n.150.golfliikkeissä ne pyytäää melkeen kahtasataa paitsi haagan golfcenterissä.Ja kyllä käyttämätön clevelandin launcher kolmellasadalla eurolla on HALPA!!!

    #366325 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Höpönlöpön Lavantauti. Harmittaako, jos joku saa tavaroistaan pienellä odottelulla paremman hinnan kuin sinä olisit valmis maksamaan? Eiköhän kaupan syntymisen määrää kuitenkin g-pisteen pörssissäkin kysynnän ja tarjonnan laki, eli tavarat tulee myytyä sillä hinnalla lopulta, mitä niistä ollaan maksimissaan valmiita maksamaan myyjän sopimaksi katsoman myyntiajan sisällä. Joillakin on kiireempi myydä tavaransa ja toisilla vähemmän kiire.

    Eikös nykyään pörssiin ole tullut sekin toiminto, ettei ilmoitusta voi uusia kuin tietyn väliajoin, joten mainitsemasi ilmoitusten ’nostelijat’kin on saatu kuriin. En ole varma, kun en uudistuneessa pörssissä ole myynyt mitään, mutta tällaisen kuvan olen saanut. Pörssi toimii hyvin nykyisellään – itsellänikin on vain hyviä kokemuksia kaupankäynnistä, jossa sekä ostaja että myyjä ovat voittaneet ja olleet tyytyväisiä. Ainoa miinus tuleekin vain GET:n mainitsemista ihme tinkareista, joille kaiken pitäisi olla ilmaista. Onneksi tajuavat olla hiljaa, kun laittaa ilmoitukseen, että hinta on se, mikä ilmoituksessa näkyy.

    #366326 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Harvemmin siellä on mulle sopivaa kamaa. Muutenkin suosin selkeästi suomalaista ja uitan kaiken minkä voin..

    #366327 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ei käytettyjen golf-välineiden takuu välttämättä siihen lopu, kun perävalot häviävät näkyvistä. Kyllä ainakin valtamerkeillä on käytössä maailmanlaajuinen takuu, jos niiden mailoissa on valmistusvirhe. Jos mailassa on valmistusvirhe, niin yleensä kannattaa ottaa yhteyttä liikkeeseen, joka myy ko. merkkiä. Jos he eivät itse hoidata mailaa kuntoon, niin saattavat kertoa kenellä on ’oikeus’ tehdä ko. merkin takuukorjauksia. Jos liike on kovin vastahakoinen, niin yhteys maahantuojaan/edustajaan.

    #366328 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Suomalaiset golffarit ovat tulleet fiksuiksi. Harva haluaa enää maksaa merkkimailoista pelkän brändin takia edes käytettyinä. Hintapyynnöt ovat usein todella naurettavia, usein saisi kahdet tai kolmet saman merkin kloonimailat samalla hinnalla. Suurin osa golffareista tajuaa, että parempi se on ostaa uusi (takuut mukana) kloonimaila kuin käytetty maila joltakin ’asiantuntijalta’, joka vielä maksaa helvetisti enemmän.

    Tämä on kysynnän ja tarjonnan lain hyvä osoitus.

    Toisaalta ymmärrän kyllä niitä, jotka ovat tehneet virheitä ostaessaan kalliita merkkimailoja ja myöhemmin havainneet ne tusinatavaraksi, mutta eivät silti saa niistä eteenpäin myydessään juuri mitään.

    Virheistä oppii.

    #366329 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kyllä käytetyt pitäsi myyrä puoli-ilmaiseksi että menisivät kaupaksi. Ja jos myy kaksi kautta käytettyjä mailoja, niin ostajien mielestä ne pitäisivät kiiltää kuin uudet.

    Laittakaas nyt ’asiantuntijat’ arvio paljonko pitäisi laittaa hinnaksi, että menisivät kaupaksi seuraaville omistamilleni mailoille?

    Mizuno MX-20, teräsvartiset regular. Käytön jälkiä löytyy koska ovat olleet 2 kautta käytössä. Voin laittaa kuvia jos joku haluaa.

    Hintaesimerkkejä uusista:

    Golf Company Suomessa myy 790 €.

    Hintavertailun halvimmat (http://www.pricerunner.co.uk/golf/) 549 £ eli noin 790 €.

    Jenkeissä mm. Edwin Watts myy 500$ eli n. 400€.

    Tietty näihin ulkomailta ostettuihin mailoihin tuppaa tulemaan kuluja päälle.

    Paljonko suostuisitte maksamaan ostajana?

    Paljonko haluaisitte mailoista myyjänä?

    #366330 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    BZ

    250 egee

    #366331 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Samat kepit saa uutena ulkomailta kotiovelle tuotuna EUR 450,-. Pari vuotta pelatut pitää siis irrota 250,-, jos on hyvin pidetyt. Näin se homma menee.

    Hölmö ei ole se joka pyytää, vaan se joka ostaa uudet mailat Suomesta… eiku miten se meni.

    #366332 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mistä saa ulkomailta tuohon hintaan kyseiset kepit? Ihan vaan sen vuoksi, että jos vaikka tilaisin sieltä mailat.

    #366333 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ziikappa linkkivä..

    219 tualaa ja Pai it nau.

    Vaihda taalat euroiks ni siinä suunnilleen lopullinen hinta. Tulee näköjään upsilla (varmaankin n.50-60taalaa/setti), eli et pääse kiertämään veroja..

    Lue lisää: Mx-20

    #366334 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Okei, samanlaiset mailat ja varmaankin samassa kunnossa. Varsi erilainen (mikäs toi varsi on, regu/stiff?) ja myös gripit.

    Mitäs nuo tulisi maksamaan…hmmnn..

    219$ + UPS60$ =279$

    siihen tulli 2,8% tekee yhteensä about 286$

    Siihen ALV 22% ja se tekee loppusummaksi about 350$ eli 270€.

    meniköhän oikein, suurinpiirtein edes?

    #366335 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Just noin.

    eli pistä pörssiin myyntiin ja hintalapuks 260, niin sulla on markkinoiden halvimmat käytetyt mizunot myynnissä.

    #366336 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Uusi lempinimi tuli taas 🙂

    Varmaan menis samantien myyntiin jos tuohon hintaan laittas mutta usealla on suuri kynnys alkaa tilaamaan ulkomailta.

    #366337 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Eikös keppien kohdalla päde sama sääntö kuin uuden auton. Kun ajan kaupan ovesta ulos arvosta katoaa saman tien 30-40% ja joka ikinen vuoden vaihde jäännösarvosta jotain. No kilometrit vaikutatvat myös.

    #366338 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Suurin osa golfareista ei osta kloonimailaa, vaan mielestäni suurin osa ostaa ’perinteisiä’ merkkejä. Kloonimailojen osuus Suomen markkinolla taitaa olla aika pieni. Jos appiukon kanssa pelattuja kierroksia ei lasketa mukaan, niin todella harvoin on samaan flaittiin tullut joku, joka pelaa kloonimailalla.

    #366339 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Myös tuo huvitaa kun siihen tupataan aina laittamaa uuden hinta esim 1000 egee ja nyt lähtee hintaa X. Herää vain kysymys noikohan kyseinen kaupittelija on itse edes maksanut noista noin paljon? Ja ainahan noista lista hinnoista liikeessä tipuu hinta.

    #366340 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    no ei tuo onlinegolf ainakaan näin kauppiaan kantilta katsottuna mitenkään älyhalvalta näytä… toki jos joku haluaa säästää hurjat 15 eeroa ja tilata ja odottaa ulkomailta niin siitä sitten vaan… Ja IHan (<—- ei ristus…) vaan pienenä vihjeenä kun kotimaasta ostatte/kyselette mailoja, aloituksena, 'onlinegolfissa tää ei maksa kuin…', ei ole kaikkein tehokkain…

    Elkäähän sitten vetäkä vihanneksia nenään… toivoo: JUNTTI (ja ylpeä sellainen)

    #366341 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    3 ehdotusta tuli, kiitos heille.

    Laitoin vastoin ’ohjeistusta’ mailani myyntiin ja pyynniksi 310€. Halvat ne ovat mielestäni mutta ostaja voi olla eri mieltä. Katsotaan nyt.

    #366342 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Nyt syksysellä kun lähes jokainen golfliike myy kamojaan puoleen hintaan ei edes kannata ajatella ostavansa mitään pörssistä, samoja mailoja poikkeuksia lukuunottamatta saa uutena samaan hintaan liikkeistä.

    Ja jos sanoo että liikkeistä on loppu niin muuttakoon Turkuun!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 25)
Vastaa aiheeseen: Nostetaas taas Pörssi pöydälle!

Etusivu Foorumit Yleistä Nostetaas taas Pörssi pöydälle!