Aihe: Nordcenterin sekoilut jatkuvat - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

Nordcenterin sekoilut jatkuvat

Etusivu Foorumit Yleistä Nordcenterin sekoilut jatkuvat

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1268076 Ilmoita asiaton viesti

  Yhtiökokous on vihdoin kutsuttu koolle käsitelemään vuoden 2017 tilinpäätöstä. Aikaisemmasta poiketen osakkaille ei lähetetty kokouskutsun mukana tilinpäätösmateriaalia, joka piti erikseen pyytää toimistossa.
  Ja mitä paljastuu: yhtiön toimitusjohtaja on taas kerran erotettu ja myöhemmin työsuhde on purettu. Tulli on tehnyt rikosilmoituksen veropetoksesta, jolloin myös yhtiössä on huomattu, että toimari on maksanut vaimonsa yhtiölle kuuluvia laskuja golf-kärryjen maahantuonnista Kiinasta. Muita väärinkäytöksiä tutkitaan edelleen.
  Yhtiön tulevaisuus ei näytä hyvältä, kun toimintakertomuksesta selviää, että yhtiön 1588 osakkeesta eli pelioikeudesta vain 555 osakkeelle oli nimetty käyttäjä, 470 osakketta oli vaihdettu pelilipuiksi ja 563 eli kolmannekselle osakkeita ei ollut käyttäjiä. Kaiken lisäksi greenfee myyntiä oli vain 68.000 euroa eli vieraspelaajia ei kenttä juuri ole kiinnostanut. Pelikierroksia kentällä oli 23.785 eli määrä, joka keskimäärin käy vuodessa yhdellä 18 reiän kentällä.
  Eikä muutosta ole näkyvissä niin kauan kuin yhtiön hallitus koostuu alueen asukkaista, joiden tavoitteenä on vain se, että he pääsevät aina pelaamaan kun haluavat. Eipä ole primetime aikoinakaan ruuhkaa kentillä!
  Asiat ovat yhtiössä umpisolmussa, mitä eivät lukuisat oikeudenkäynnit ainakaan oikaise!

  #1268125 Ilmoita asiaton viesti

  Arvoisa Puravida,
  nimimerkin takaa kirjoittelu ei estä sitä, etteikö tarvittaessa kirjoittajan henkilöllisyyttä saada selville. Kirjoituksesi sisältää virheellisten ja valheellisten tietojen levittämistä, joka johtaa jatkuessaan tutkintaan kunnianloukkauksesta. Mikäli olet Oy Nordgolfin osakas, voit tulla yhtiökokoukseen, jossa olet itse kuulemassa oikeat totuudet.

  markku valo

  en tule asiasta enempää kommentoimaan

  #1268219 Ilmoita asiaton viesti

  Ilmeisesti Puravidan esittämät luvut ovat vuodelta 2017 (jos ne perustuvat tilinpäätösmateriaaliin) ja pääosin aurinkoisesta kesästä johtuen kuluvan vuoden kierrosmäärät ovat selvästi suuremmat – paljonko, selvinnee varmaan yhtiökokouksessa. Viime vuoden vähäiset gf-tulot perustuvat siihen, että yhtiö myi haltuun otettujen pelioikeuksien lippuja/pelioikeutta, jolloin ne kirjautuivat eri tavoin.

  Vielä sellainen asiavirhe, että tj ei ole työsuhteessa. Siten tj:tä ei eroteta työsuhteesta vaan irtisanotaan tj-sopimuksen mukaisesti. Tj sopimus kesäkuussa purettiin, mikä siis on oikeusvaikutuksiltaan eri asia kuin irtisanominen – tavallisesti liittyen irtisanomisajan korvauksiin. Missään vaiheessa ei siis ole purettu tj:n työsuhdetta.

  Mielenkiintoinen johtopäätös, että alueen asukkaat (tarkoitat varmaan niitä, joilla on loma-asunto alueen sisällä tai lähistöllä), olisivat huonompia hallituksen jäseniä verrattuna niihin, joilla ei ole alueella loma-asuntoa. Että ”vain” alueen asukkaita kiinnostaisi, että pääsee pelaamaan silloin kuin haluaa … eikö kaikkia osakkaita se kiinnosta. Puravida ei ole ilmeisesti myöskään käynyt kentällä primetime-aikoina, kun ainakin viikonloppuisin ja heinäkuussa muutenkin Benz-kenttä oli aika usein täynnä. Ehkä Puravida olikin käynyt jollain muulla kentällä tai hänen primetime on eri kuin muilla (varauskalenterin mukaan).

  #1268286 Ilmoita asiaton viesti

  Arvoisa Puravida,
  nimimerkin takaa kirjoittelu ei estä sitä, etteikö tarvittaessa kirjoittajan henkilöllisyyttä saada selville. Kirjoituksesi sisältää virheellisten ja valheellisten tietojen levittämistä, joka johtaa jatkuessaan tutkintaan kunnianloukkauksesta.

  Olipas kipakka kannanotto. Tulee mieleen sanonta: se koira älähtää johon kalikka kalahtaa. Tutkivana journalistina haistaisin, että nyt on jotain tutkimisen arvoista.

  Sen sijaan, että aletaan uhkailla niin voisi kertoa mikä fakta ei pitänyt paikkaansa. Ihan vinkkinä, että yrityksen kunniaa ei voi loukata ja muutenkin yksittäisen kansalaisen väärien tietojen levittämisellä yritykselle aiheutetun vahingonkorvausvelvollisuuden näyttötaakka on hyvin raskas.

  #1357169 Ilmoita asiaton viesti

  Puravidan ja Arnold Palmerin jutu ovat puuta heinää. Käräjäoikeus on todennut maaliskuussa 2022 Markku Valon syyttömäksi kaikkeen häntä vastaan tehtailtuihin syytöksii, joiden takana suuressa määrin yhtiön ykkösvalopää.

  Joten vetäkääpä kirjoituksenne takaisin tai pyytäkääpä isosti anteeksi ex-tj:ltä. Hän on syytön kaikkeen panetteluun, jota häntä kohtaan on esitetty!

  #1357841 Ilmoita asiaton viesti

  Eikö Nordecenterin yhtiöjärjestys ole sellainen että tietys osake sarjan omistajat päättävät asioista ja suurin osa maksaa päätösten mukaan ilman todellista vaikutusvaltaa?

  #1358047 Ilmoita asiaton viesti

  En tiedä NordCenterin historiaa mutta samahan se on muuallakin, vaikka Messilässä, jossa A-sarjalla on kaikki valta ja muut toopet on otettu mukaan jotta pääsevät edullisesti pelaamaan. Miksi pitäisi päästä sitten päättämään..Tosin jos joutuvat vuokraamaan pelioikeuden niin ei taida voittoa tulla. Ostaessa pitää katsoa mitä ostaa.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Nordcenterin sekoilut jatkuvat