Aihe: Nordcenter 25€? Kiinnostaisiko? - Golfpiste.com

17.–24.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][30]
KilpailuaSuomalaista

Nordcenter 25€? Kiinnostaisiko?

Etusivu Foorumit Yleistä Nordcenter 25€? Kiinnostaisiko?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190088 Ilmoita asiaton viesti

  Tee Off Golf on askel oikeaan suuntaan. Kiitos siitä heille. Miten olisi köyhän miehen tee off golf, jotainhan näille älyttömän korkeille greenfee-maksuille ja vastikkeille/vuokrapyynnöille on tehtävä! Itselläni on muutama Nordcenterin pelioikeus. Vaihtoehto 1: Yhdellä oikeudella voi nimetä kaksi käyttäjää, jotka eivät voi pelata samanaikaisesti. Jos kiinnostusta ilmenee tämä 1/2 oikeus lähtisi siis puoleen hintaan 320€. Vinkki: kaksoset tuli maailmaan 25.1., joten vaimo tuskin päästää meikäläistä usein kentälle. Jos kiinnostaa niin ilmoituksia pörssiin vain! Vuokrata halutaan Nordcenterin pelioikeus. Vaihtoehto 2: Jos peliseura kelpaa, niin nimettyäni kaksi pelioikeutta itselleni, voin Nordcenteriin tuoda vieraan ilmaiseksi. Pelikierroksen hinnaksi voidaan vaikkapa sopia 20-25€/kierros. Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa niin laitan vaikkapa sähköposti-osoitteeni nettiin. Miten on kiinnostaako kiertää Nordcenter ja vielä halvalla? Vastauksia, vastauksia… Muutoinkin kehottaisin tekemään yhteistyötä kaveriporukassa pelijärjestelypuolella… Halvemman pelaamisen puolesta!

  #514370 Ilmoita asiaton viesti
  565

  Vaihtoehto 2.

  Pelioikeutta en tarvitse, mutta joskus kyllä olisi kiva kiertää Nordcenterikin, (ja jos vielä halvalla pääsee pelaamaan).

  Peliseura minulle aina kelpaa.

  #514371 Ilmoita asiaton viesti

  Vaihtoehto 2 kuulostaa hyvältä.

  Peliseura kelpaa aina.

  Onneksi olkoon kaksosista !

  #514372 Ilmoita asiaton viesti

  Ve 2.

  Pari kierrosta kesässä Nordcenterissä voisi olla kiva juttu.

  Vaimolta saisit ymmärrystä pelaamiselle, koska se olisi kuin töihin lähtisit rahaa hankkimaan 😉

  #514373 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitoksia vastauksista.

  Tätä pitää kehittää tulevina vuosina. Kenties, jos porukan saisi kasaan, niin voisi yhdistysmielessä pistää tee off tyyppisen useamman kentän projektin pystyyn. Huom! Ei vastaavaa rahastusta, vaan omakustannushintaan.

  Muutoin tuo vaihtoehto 2 vaatisi meikäläiseltäkin n.30 kierrosta, jotta saisin 1/2 maksamastani kahdesta vastikkeesta takaisin (25€ hinnalla). Ei onnistu tänä kesänä, mutta toivottavasti joku toinen kehittää ajatusta eteenpäin.

  Lupaan kuitenkin pistää pelilippuja myyntiin Nordcenteriin 1/2 viikonloppu greenfeen hinnasta, kenties jopa halvemmalla, jotta ainakin jotkut pääsevät kiertämään Nordcenterin halvalla.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Nordcenter 25€? Kiinnostaisiko?