28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

Nick Dougherty

Etusivu Foorumit Yleistä Nick Dougherty

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Mitäs olitte mieltä viime ET:n kisassa tuon otsikossa mainitun poijjaan draiveista viimesellä kiekalla?? Omaan silmään näytti välillä aika lailla surkuhupaisalta touhulta…ja samalla palautti uskoa omiin draiveihin(ne sentään on väylässä monesti jopa 50% vamuudella). Olikohan ton jannun osumatarkkuus väyliin jotain 1/15 jossain vaiheessa…ja silti keikku siellä viiden joukossa lopputuloksissa. Pariin otteeseen epäonnistuneen avauksen jäljiltä tuuppailipa pitkästä heinästä sellasia reilun metrin mittaisia sivalluksia. Kyseinen kaveri ilmeisesti ollut junnuvuosinaan jonkinlainen sensaatio ja tulevaisuuden tähti. Mut kyl viime sunnuntaisen perusteella Leadbetterillä riittää tossa timantissa vielä aika lailla hiomista.

  Kaveri oli varmaan suhkot hermona, ja laskeskeli tulevaa voittosummaa mielessään.

  Ei se aina noin huonosti osu tietenkään.

  Joo, hermona oli tosiaan..piikkipaikalla kun oli. Mut silti, ne draivit oli välillä ulospäinkin niin kauheeta katseltavaa swingin suhteen, että huhhuh!!

  Yhtä sujuvan ja tasapainosen näkönen swingi, kun naapurin Peralle(pera on kirvesmies, pera ei pelaa golffia) antais draiverin käteen ja päästäis kentälle rähiseen.

  No, mutta kuitenkin kaveri siellä kärjen tuntumassa myös lopputuloksissa…joten eiköhän se jotain osaa kuitenkin.

  Nimetön

  Kyllä Nick kolopalloa osaa pelata. Nuorella miehellä vaan vikat reiät taisi lisätä puristusta päässä sekä mailassa. Vaikka ei mitään sensaatiokautta pelaakaa niin ei ole pelitaidoissa epäilemistä. Neljä sijoitusta kuuden joukkoon kaudella, joista yksi voitto. Rahaa 360.000e tähän mennessä. Kyllä tosta potista muutaman ’morning session with David:n’ tarvittaessa maksaa.

  Ninjoa vituttaa vaan kun Nick on paremman nakonen kun ite on 😀 😉

  Ja Golfinn näyttää olevan ’niitä poikii’.

  On ’nekin pojat’ yrittaneet, mutta onnellisesti olen naimisissa enka suunnittele ’uranvaihtoa’ silla saralla 😉

  Nimetön

  Kaapissa on tilaa 😉

  Sehän tuli kokemuksen syvällä rintaäänellä..?? 😉

  Sama kai se onko sitä vihreen vai ruskeen reiän ritari…. :).

  Kyllapas taalla on monella homot mielessa.

  Nooh, ei siina mitaan hapeamista ole! Meita on niin moneen junaan. Onnea valitsemallanne tiella 🙂

  Nimetön

  Hyppääkkö elnino polvelles ja mee huitoon niitä palloja Irlantiin tähän aikaan vuodesta, katotaan kuinka monta pysyy väylällä. Siinä oot ihan oikeessa, että Leadbetterillä riittää työtä. Mutta ottaen huomioon, että Nick on vasta 22-v. + piti käytännössä 2 vuotta taukoa tosissaan treenaamisesta (koska halusi viettää hetken aikaa nuoruuttaan suht normaalisti), niin ihan hyvässä vauhdissahan kaveri on, vaikka välillä ropisee mettän puolelle.

  Kaveri oli kuitenkin tossakin kisassa T-kolmas ja takataskussa on talta vuodelta jo Singaporen sessiosta voittokin…

  Kylla ma nyt luulen, etta ninjolla vaan posket punottaa ja silmat on kosteina Nickin suuntaan… Giddy up!

  😉

  Jep…siinä ootte oikeessa, et Ninjon posket kyllä punottaa ja silmät on kosteina…mut se johtuu ihan vaan siitä faktasta, että edellinen oma kiekka pukkas olemaan sellasta draaman ja kauhupätkän sekotusta, että oikeen hävettää. No, eilen ränchillä saatiin taas jotain rotia siihen hommaan.

  Mut palatakseni tohon Nick dudeen….selvähän se on, että kaverilla taitoo ja potentiaalia on vaikka mihin…kun miettii tosiaan, että vaikka avaus oli täysin kateissa ja välillä raffissakin tökittiin klupi-tuupparin tapaan…niin silti kolmen joukossa 72 reiän jälkeen.

  Mutta eiköhän vanha kunnon Leadbetteri poijalle saa hiukan tasasuutta suorituksiin. Vois kokeilla vaikka Davidin uusinta ihmekojetta nimeltä Swing-setter…..velmun olonen vempain muuten se.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Nick Dougherty

Etusivu Foorumit Yleistä Nick Dougherty