Aihe: Nevadan alennusmyynnit? - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][3]
KilpailuaSuomalaista

Nevadan alennusmyynnit?

Etusivu Foorumit Yleistä Nevadan alennusmyynnit?

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Eilen tulleessa golf-lehdessä Nevada Bob mainosti että kaikki mailat puoleen hintaan marraskuun loppuun asti. Tietääkö joku että tyhjentääkö ne vaan varastoja uusien mallien tieltä vai onko Nevada kenties muuttamassa / lopettamassa?

  INI

  Taitaa olla pääkaupunkiseudun golfkauppiaiden markkinaosuuskamppailua.

  Nimetön

  eiköhän se joo mene ihan kilpailun puolelle tähän aikaan vuodesta,jolloin ne hankinnat tehdään .

  Kait ne vaan myy varastoo tyhjäks kuten muutkin näin kauden lopussa. Kanta-asiakkaille tuo ale ilmoitus tuli jo viimeviikolla ja kävin hakemassa uuden Titleistin Vokey 56 SW:n 69 eurolla… ei paha hinta.

  ts

  Kesä on varmasti ollut välinekaupan ylivoimaisesti surkein miesmuistiin ja ennakot kuitenkín tehty edellisten vuosien malliin. Pakkohan ne varastot on johonkin purkaa ja rahaksi muuttaa, vaikka sitten alle ostohintojen, jotta talvi taas saadaan elettyä.

  Nyt on varmasti kuluttajan kannalta markkinat parhaimillaan.

  Tuollaista hintatasoa ainakaan minä en ole Suomessa koskaan nähnyt ja noin laajassa mittakaavassa. Pääsääntöisesti kaikki hinnat ovat jopa reilusti alle sisäänostohintojen.

  Kyseessä on kuulemma ’vain’ varaston tyhjennysmyynti, eikä mikään lopetusmyynti. Uutta tavaraa tulee kuulemma loppusyksystä ja talvella sisään sitä mukaa, kun uutuuksia tulee markkinoille.

  Aika vähän mainoksessa vasurin kepeistä oli eri mainintaa.

  Paikan päällä käyneet. Löytyykö paljon vasurin keppejä?

  Esim. Vokey 58 tai 60? Kiinnostaa.

  Nimetön

  Kävin juuri katsomassa wedgejä,ei ollut juuri muita kuin vasurin keppejä jäljellä.

  Nimetön

  Mäkin kävin paikalla, eikä siellä paljon muuta ollutkaan kuin vasurin keppejä.

  No ei mua haittaa 😀

  Eivät vaan vastaa Nevadassa puhelimeen.

  Näytti äsken vielä Bobissa olleen vasureille vaikka minkälaisia wedgejä kaupan. Satasella sai Callawayta, Taylormade ym. Vokeyjä en kyllä enää nähnyt misään. 56 asteisia oli eniten. Myös White hot 2-balleja satasella eli aika ok. Parilla sadalla sai melkein kaikki ajurit.

  Jengiä oli ihan pirusti eli kohta on tyhjä.

  tos

  Kiitämmä tiedosta, kerrankin vasureita hemmotellaan.

  Hihaan tarttui driveri mutta vastineeksi lompakko oheni 35 egellä. Oli siellä vielä vaikka kuinka paljon mailoja, myös väärä (=oikea) kätisiä. Hinnat kun ei ole ihan sikahalpoja.

  Nimetön

  tietääkö joku siellä käynyt että onko jäljellä oikeakätisiä odysseyn DFX puttereita?suostuukohan ne lähettään postissa kun itse asun kauempana?kiitos jo valmiiksi

  Mitään muuta siellä ei eilen Odysseyltä oikein enää ollutkaan kuin DFX:ää, poislukien pari tissimittaista two-ballia. En usko että lähettävät mutta voipi kokeilla soittaa.

  pjs

  Hörhö,

  Enpä usko että ovat alle sisäänostohintojen, tai sitten heillä on huonot sisäänostohinnat.

  Ameriikan manteereelta saa kaupoistakin, ebaysta uusia suurostajilta, jne. melkein kaikkia vielä merkittävästi halvemmalla, joten vaikea uskoa että kaupat maksaisivat vielä enemmän noista tikuista.

  Voin kyllä luvata, että valtaosa tuotteista myydään alle omien sisäänostohintojen. Omakohtaista kokemusta alata löytyy ja ainakin suuremmilla merkeillä katteet ovat pienemmät kuin alennusprosentit ko. liikkeessä. Aikuisten oikeasti.

  Rapakon taakse on turha vertailla, kun mailojen kustannukset nousee ihan eri luokkaan tänne tuotaessa johtuen mm. rahdeista ym. vastaavista kuluista, joita jenkkikaupoilla ei ole ainakaan yhtä suuressa mittakaavassa. Tämän lisäksi maahantuojat/agentit ottavat oman osansa tuotoista…

  Kyllä nyt kannattaa uskoa, kuten Richie totesi. Nevadalla on hyvät sisäänostohinnat, mutta ei noin hyvät, millä tavaraa on nyt myyty. Tiedän, että usealla tuotteella tarjouksessa mainittu tilaushinta on melko lähellä sisäänostohintaa.

  Sisäänostohinnoittelu esim. Jenkeissä on aivan toinen asia, kuin täällä peräpohjolassa.

  Tappiolla menee, muttaa saavatpahan kassavirtaa 🙂

  tos

  ’Melko lähellä’ sisäänostohintaa voi pitää paikkaansa. Yleensä urheluliikkeen alviton sisäänostohinta on noin 1/3 myyntihinnasta. Kun maahantuoja ottaa vielä puolet niin maahantuontihinta on 1/6 ostohinnasta.

  Tuosta voi päätellä, että suoraan valmisajalta ostava suurmyymälä voi myydä paljon edullisemmin. Palvelu jää sitten vaan pois.

  ts

  No nii nyt taas hämmennetään. Lvi-puolella on kuulemma myös kovat katteet, samoin autojen varaosakaupassa. leipää myydessäkin on erilainen kate, mutta siinä hävikki on suurempi.

  Golfpuolen katteeet ovat aika tarkaan tiedossani, kuten Richielläkin ja Nevadan hinnat olivat selkeästi alle ostohintojen.

  tos

  Ok, uskotaan. Sitten ei ole ihme, että monilla golfliikkeillä menee huonosti. Jos alle 1/2 katteesta, tuolla tuotevalikoimalla maksaa vuokrat ja palkat niin menee miinuksen puolelle.

  Minä kirjoitin viestissäni Nevadan kampanjan ’tilaushinnasta’, jolla siis tuotetta saa, jos sitä ei ole kamnppanjan aikana hyllyssä (loppuunmyyty) ja se siis tilataan erikseen toimittajalta. Tilaushinta on Nevadassa joka tuotteen kohdalla kalliimpi, kuin nyt tarjouksessa olevat hinnat (poistohinta).

  Esim TM Rescue MID: poistohinta 99 € ja tilaushinta 149 €. Tilaushinta on aika lähellä sisäänostohintaa, eli poistohinnalla myytynä liike tekee tappiota. Tilaushinnasta liikkeelle kertyvän myyntikatteen tiedän suht tarkasti, mutta en sitä kerro :))

  Tulee ottaa huomioon että tässä vaiheessa kautta vuoden tulos on jo tehty, ja nyt on enää tärkeintä päästä eroon jäljellä olevista vanhoista malleista. Viimeiset tuotteet voi huoletta myydä vaikka alle omien jos katteet on jo saatu..

  Sitähän se kaupankäynti on. Ostetaan->myydään->hävitetään. Kaikkein kalleinta on varastossa lojuva tavara.

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
Vastaa aiheeseen: Nevadan alennusmyynnit?

Etusivu Foorumit Yleistä Nevadan alennusmyynnit?