26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Napa,borsa,volvo ja hybr.

Etusivu Foorumit Yleistä Napa,borsa,volvo ja hybr.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Golfareita on perinteisesti (ja osin oikeutetustikin) pidetty ulkopuolisten silmissä hieman pelleinä pukeutumisen ja etiketin suhteen.Nyt on imeväiset muodostamassa jo lajin sisällekin alakulttuureja ja määrittämässä mikä on inn ja mikä out.Täällä ollaan niin tyylitietoisia.On coolia pelata bleideillä, jotka kannetaan luonnollisesti kantobägissä.(Pakko, corolla fx:n konttiin ei muu mahdu).Hybridiä ei voi hammasta purematta katsoa.Pitkä putteri on kalun jatke, ison auton vastike ja kaipaa otsakiehkuran.Parempi kuulemma pari lyöntiä enemmän mutta tyylillä.Vaikka kirjoituksista huomaa että kirjoittajat ovat arkisin kentän sijaan kesätöissä tai ehtolaiskursseilla, kyllä mahtaa sitä osaa nuorisosta ahdistaa jotka ovat näkemässä kun tulemme isolla farkulla, borsa (aito) päässä ja napa2-ball Callan kärrybägissä kolisten pelaamaan.Greenfeellä luonnollisesti, kuka sitä samaa kenttää jaksaa koko kesää hieroa.Sopivaa hybridiä ei ole vielä stiffinä löytynyt, ostan kyllä kun löytyy.Ja jotta ahdistuksesta tulisi täydellinen, volsu vaihtuu Chrysler 300 hemi-farkkuun kun händäri tippuu alle seiskan.Kesällä 2006 viimeistään. Pellejä me kaikki ollaan, mutta kukin tyylillään.

    ts

    Nuin päissään ja keskellä päivää 🙂

    Nimetön

    Ainakin mä diggaan pukee ylleni ’suorat pappa silkki housut’ ja jonku kivan kauluspaidan(ns.Tiger Clothing)!Myönnettäköön et maila valinnat riippuu jonkun verran siitä mitä kaverit sanoo… Kavereista ei kukaa kehtaa käyttää Callawayt ku ne on kuulema ’lapiot’..Onhan ne sitä mut on ne myös helvetin hyvät!!Hybridin kaa ei oo ongelmaa mut vatsa putteri menee liian pitkälle!!Kesäl mu kaveri osti combo raudat ja totes et ne on muka liian vaikeet!!Ei mikään maila oo vaikee , se on kyse siit miten lyö!!! T : Juniori

    Nimetön

    Joo kyllä olet ihan selvä pelle.En omista volvoa mutta hyvät mailat,voimaa ja taitoa on reilusti.Oma pelle tyylini on ottaa ajuri käteen ja lyödä lujaa ja suoraan,jolloin teidän tyyliänne edustavat laittavat omansa kiltisti kassiin takaisin naama häpeästä punoittaen.Mutta hei,jokaiselle jotain tässä maailmassa.

    Minä en seuraa trendejä – minä olen mieluummin luomassa niitä, ainakin välinepuolella. Ja toivon että pitkät putterit, ruuvihäkkyrät ja carbon/ti-nupit häipyisivät pelistä piakkoin. Hybridi on hyvä maila niille, jotka eivät kehtaa pitää 7w:ta bägissä.

    Ajan auto(i)lla, joille monet nauravat. 300 hemi-farkku kyllä maistuisi minullekin. Kuten myös hcp alle 7. Kumpikaan ei vaikuta todennäköiseltä edes vuonna 2006.

    Pukeudun liian huonosti, mutta harvat huomaavat pukeutumiseni ruumiinrakenteeltani ja huonosti sekä liian harvoin leikatuilta hiuksiltani. Paitsi joskus pukeudun tyylikkäästi punamustiin.

    Auto olis kiva vaihtaa, mutta tämä golf syö kaiken ylimääräisen rahan. Pieni händärikin olisi mukava, mutta perhe rajoittaa harrastusta. Pitäisköhän pistää perhe vaihtoon.

    Ihan sama, jos joku uskoo ruuvien, proV1:sten tai porsan ym. voimaan. Bladeja tavoittelen niiden näön ja rankaisuvuuden takia ja kantobägi on sitä varten, että voisi edes vähällä omalla tunnolla sanoa harravastavansa urheilua :-).

    Eikös se ole pikemminkin naurajan (kuvitellun) ongelma, jos määkii autollesi. Kun karauttaa pelillä kuin pelillä parkkipaikalle, mitään ei ole voitettu ja vielä vähemmän hävitty. Itse vaihdoin isommasta peltilotjasta viime kesänä vähän pienempään eikä händäri noussut? Onko jollain hyvä selitys?

    Välinepuolella voinee sinua vain kadehtia ja uskotella ainakin itselle, ettei kepeillä ja händärillä ole mitään korrelaatiota, eihän..

    Rättipuolella olen uskonut caddien näkemyksiin. Parta pitäisi varmaan huoltaa vähän paremmin ennen kierrosta.

    Kyllä se itse asia on paljon kiinnostavampaa kuin pelit ja pensselit ympärillä.

    Haettuani klubin uumenista jo takuulla kolmannen trendin takaiset mailani, katselin niitä hetken haikeana että laadukasta rautaa on tullut hankittua tämän vuosituhannen aikana. Varmaan yhtä hyvät vermeet olisi kannattanut a) tilata netistä b) rakentaa itse c) hakea kärsivällisesti Pelastusarmeijan kirpputorilta, mutta silti ostin ne ihan kaupasta myyjältä joka totesi ne käyviksi golfin pelaamiseen eikä myyjähenkilö tuo vieläkään ole turhasta palkkaansa ansainnut vaan oli toteamassaan täysin oikeassa hän.

    Siis taas kerran otan nuo jo vähän vanhat, kuitenkin niin laadukkaat ja ah niin täydelliset mailat täydellisen amatöörimäiseen grippiini ja pelaan taas neljäkymmentä kierrosta golffia kauden aikana ja unohdan ne taas lumien tultua klubin häkkikaappiin missä ne saavat homehtua ensi kevään ensimmäisiin aurinkoisiin päiviin.

    Hybridi? Kantobägi? Stiffit varret?

    Hyviä lyöntejä, täydellisiä chippejä ja tusinan verran uppoavia pitkiä putteja ostaisin vaikka tiun kutakin kautta varten.

    Puhu vaan omasta puolestasi siitä pellenä olemisesta.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Napa,borsa,volvo ja hybr.

Etusivu Foorumit Yleistä Napa,borsa,volvo ja hybr.