23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Naisten ET

Etusivu Foorumit Yleistä Naisten ET

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • kyllä täytyy vielä ihmetellä tota Tyryn värillisten lasien käyttöä Minean suhteen, eikö aikuinen mies voisi olla tasapuolinen kaikille ET:llä pelaaville naisille. Kohta yksi Golpisteen sivuja käyttävä vähemmän.

    Nimetön

    Tää on kyllä huvittava ilmiö, että kun lukija ei tykkää lehden sisällöstä tai toimittajan jostain jutusta, hän kirjoittaa yleisönosastolle ja uhkaa lopettaa lehden tilauksen. Toimittajan teksi useimmiten mieli vastata, että who gives a fuck. Kaikkia ei voi miellyttää.

    Entä sitten, kun kyseessä on maksuton nettisivusto? Ei edes maksavaa tilaajaa menetetä. Tyry on varmaan tosi pahoillaan, jos nimimerkki esim. kymiläinen katoaa bittiavaruuteen.

    Nimetön

    Siis mitä nyt on tapahtunut? Ainakin tuossa ensimäisen päivän yhteenvedossa Tyry luettelee mielestäni lähinnä faktoja päivän parhaasta suomalaisesta.

    Kyllä täytyy edelleen IHmetellä, mistä näitä kymiläisiä sikiää? Hakutuloskin näytti nollaa. Olisikohan hän jo ehtinyt lähteä täältä? Lopullisesti?

    Ja miksi pitäisikään olla tasapuolinen. Ainakin minua, ja veikkaanpa, että suurinta osaa golfia seuraava yleisöä kiinnostaa erittäinkin juuri Minean ja muitten suomalaisten otteen Tourilla. Olisi jokseenkin outoa jos Teemu keskittyisi esim. Laura Davisin peli seuraamiseen vaikka hänessä katsottavaa onkin. Voi jumalauta mikä pohjelihas!

    Pidän vähintään suotavana, että Mineasta tiedotetaan edelleenkin nykyistä vastaavalla tasolla. Hän on ilmiö suomalaisessa naisgolfissa.

    Lukekaahan juttu ihan oikeasti, onhan kisassa muitakin suomalaisia kuin Minni. Eihän tietenkään Mineaa tarvitse vähätellä, mutta voihan ihmisia kiinnostaa muidenkin suomalaisten tekemiset. Edellisestä kisasta Mineasta isompi juttu kuin esim Unskista joka kuitenkin menestyi paremmin.

    No, esim. tuossa Sandolo-jutussa ainoa suomalainen, joka mainitaan, on Riikka Hakkarainen. On se niin väärin.

    Otsikkoon nyt mahtuu kovin vähän tavaraa. Olisit lukenut koko artikkelin. Siinä jokainen suomalainen sai tilaa aivan niin paljon kuin peliesitys edellytti.

    Olen ihmetellyt samaa. Ensin täytyy todeta, että Tyry on selostajana ihan OK. Minealle toivon tottakai menestystä eikä persoonassakaan ole mitään vikaa.

    Mutta se Minni, Minni, Minni -selostus. Tuntuu kuin muita Suomalaisia naisgolfareita ei olisikaan. Silloin kun Minni on paras suomalainen tuskin Tyry ehtii edes kertomaan miten muut pelasivat. Kuitenkin pelaajina kaikki ovat suunnilleen saman tasoisia. Minni vain ehti saavuttaa jotain ensimmäisenä.

    Tyryllä taitaa olla jonkinlainen markkinointi sopimus Minean tai Halliksen kanssa…tai sukulaisuussuhde :-).

    On aika ihme, jos ette huomaa Teemun minnistelyä.

    Viime viikonlopun kilpailu uutisoitiin 2 päivää myöhässä, vaikka Unski pelas hienosti kaks viimeistä kiekkaa kärjen tahdissa. Joka artikkelissa on ensin puolet Minnistä ja sitten maininta muista suomalaistytöistä.

    Teemun valmentajatausta huomioiden on jopa vastuutonta luoda pikkutytölle turhia paineita lietsomalla joka puolella kultaisia odotuksia. Ne tulee jos on tullakseen, mutta Minni tarvitsee nyt harjoittelurauhaa eikä mitään lltalehden kolumneja. Taloudelliset intressit olisi järkevä sysätä hamaan tulevaisuuteen, sillä jos Minni onnistuu golfillisissa tavoitteissaan, rahaa tulee kuin roskaa vaikka ei olisi päiväkään harjoitellut mediapokkurointia.

    Nimetön

    En mä ole kommentoinut mitenkään TT:n Minni -kirjoittelua. Ei se kyllä mua haittaakaan.

    On se helvettiä että valtakunnan ykköslehtikin on liittynyt tähän MinniFanClubiin. Tämän aamun Hesrissa oli lyhyt selostus I päivän tapahtumista ja kenenkäs kuvalla varustettuna: no tietenkin Minnin! Minni toki oli tehnyt parhaan tuloksenkin mutta on se silti niin väärin..!

    Tytöt siellä tourilla on toimittajille tuotteita, niiden pitää myydä itsensä paremmin medialle joko managerin tai sponsorien välityksellä mikäli oma aika ei muka riitä.

    Onhan näistä suomalaisten golfareiden tiedottamisista aia itketty, mutta menkööt itseensä.

    Jo nimimerkinkin perusteella voin sanoa, että kokemusta on ole esillä niin sinut huomataan.

    Urheilijan päätyö on tehdä tuloksia, toinen osa on olla esillä ja markkinoida itseään maailmalle.

    Harjoittelua ei tähän kuvioon lasketa koska siitä ei koskaan media ole ollut kiinnostunut, siis pelkkää menestystä ja kissanristiäisissä mukana oloa.

    ’Ei tarvitse edes menestyä kunhan pelaat kerran kesässä Annika S. kanssa kulloossa’ Takoittaa positiivisessa mielessä sitä että Minni on yhdessä managerinsa kanssa tehnyt hyvää työtä, mangeri hoitaa Tytön esille ja neiti vääntää itsensä heti palkinnoille.

    Sitten on vielä esimerkiksi, pari auto urheilijaa ja ainakin yksi keihäänheittäjä/malli, jotka eivät ikinä ole voittanut mitään edes Suomen mestaruutta, mutta silti ovat kansan suuria lupauksia. Jälkimmäinen notkui lehdissä välillä oikein riesaksi asti, milloin oli rantapoika äänestystä ja milloin sydän suruja…..

    Tuutti / KYMI tehkä itse jotain asialle…

    Tuohan on ihan luonnollista…

    Minni on nyt HOT. Media tykkää. Kansa tykkää. Tällöin kansalle täytyy antaa sitä, mistä se tykkää. Täällä jupisee nyt se marginaaliryhmä, johon ei median juurikaan kannata satsata… sori. Mä ainakin seuraan juttuja Minnistä. Muita siellä mukana olevia suomalaisia en osais juurikaan edes nimetä…. En jaksa kaikkiin keskittyä, yksi riittää.

    Ja sitäpaitsi Minniltä odotetaan nyt paljon. Kerran on tullu loistosuoritus, niin nyt sitä odotetaan toistekin. Siksi huomio kohdistuu häneen. Paineita, paineita.

    Sama kuin mäkihypyssä. Ahonen hallitsi alkukautta, ja kun Rane oli poissa ja paras suomalainen pääsi vain pronssille, niin siitä puhuttiin vain, että mitenhän Janne olis pärjänny, jos olis ollu mukana… Itse en edes muista, kuka se pronssille päässyt oli. Vai oliko se vielä silloin, kun Janne voitti.. en muista. Mut se olikin just se mun pointti!

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
Vastaa aiheeseen: Naisten ET

Etusivu Foorumit Yleistä Naisten ET