16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Naisten ET suomeen

Etusivu Foorumit Yleistä Naisten ET suomeen

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Elikkäs naisten ET tulossa suomeen 2005 YLEn teksti-tv mukaan. Kenttä ilmeisesti vielä arvoitus. Vai onko huhuja jo liikkeellä?

    Veikkaus pystyyn.

    1. Kytäjä

    2. Aura

    3. Master

    Eiköhän se Hjallis kovasti ainakin yritä saada sitä tuonne Kullooseen…

    Naisten ET ei tule Kytäjälle.

    Ensi maanantaina Hjallis järjestää asiasta lehdistötilaisuuden ja kertoo missä ko. kisat pelataan. Siihen asti pitää odotella jännityksen vallassa.

    Törkeetä vetää heti itse Kytäjä pöytään mutta:

    – Kullo

    – Vanaja

    – Paloheinä

    veikkaan minä.

    Nimetön

    1. Kullo

    2. Vanajanlinna

    Kytäjä on liian kaukana yleisölle, Aura taas pienemmällä (anteeksi) paikkakunnalla, ja Master ikävä kyllä ei taida enää olla kiinnostunut tourin kisoista. Master olisi paras paikka yleisön puolesta. Niin loistavia oli nuo Challenge Tourin vuodet…

    Törkeätä? Miten niin? Kerro?

    Eikä kai Kullookaan ihan täytä vaatimuksia?

    Aura?

    No jos samaa ei saa ehdottaa niin sitte ei muilla oo mahiksia voittaa jos itte ehdottaa ekax.

    Mahtaiskohan Kulloo tai Vanajanlinna olla vielä ens kesänä riittävän valmiita ET:tä varten?

    Tahko, Paltamo tai ym. ulkomaalaiselle eksoottinen paikka. Hyvin hoidetulla kaupungin kupeessa olevalla kentällä kaikki ET-pelaajat on käyneet, mutta kenttä keskellä metsä- ja järvialuetta kesäöineen olisi eksoottista.

    En tiedä täyttäkö kumpikaan noista ET:n kriteerit, mutta veikkaus kuitenkin. Tosi-veikkaus on Vanaja. Puitteet hienot ja Vanaja saisi kentälle positiivista julkisuutta.

    Nimetön

    Kyllä ET:n kisoja pelataan aikamoisilla turistikentilläkin, jos vain joku maksaa. Kulloo ei olisi ollenkaan vaatimattomimmasta päästä..

    Ehdottaisin LEVI. Siis sitten kun kenttä on sinne saatu. Olisi ainakin eksoottinen paikka. Elämys kaikille. Lappi markkinoi Suomea muutenkin parhaiten. Kulloolla, Kytäjällä, Vanajalla, Auralla tai muilla ei voi paljon hehkuttaa. Parempia kenttiä ja paremmassa ympäristössä on Eurooppa ja Maailma täynnä.

    Melkein varmaa on että kisat pidetään kulloossa. Eilisen näytösottelut oli tarkoitus myös toimia näytönpaikkana kisoja ajatellen.

    Kulloo on rahallisesti ja pelillisesti paras paikka järjestää kisat!!!!

    Kisat järjestetään Talissa

    Nimetön

    Veikkaisin että kyllä ne Kulloon kentälle tulevat.

    …niin kuin nyt näyttää, niin ihmettelen vain miten jäsenet kestävät kahdet kisat, Erkko Thropyn ja tämän naisten kisan. Taitaa tulla ongelmia.

    Nimetön

    Laskekaapa,mitä kisat tulevat maksamaan palkintorahoineen ja kisajärjestelyineen.Kukakoha pystyy nämä sponssorirahat hankkimaan ja missä kisat siinä tapauksessa järjestettäisiin.Talman challenge tourihan loppui sponssorirahan puutteeseen.Volvokin luopuu sponssoroinnista ja egk,n kisakin loppumassa.Vastaus lienee,että Harkimo lienee ainoa ja silloin kisat on Kulloossa.

    No jos joku oikeasti on täällä unelmoinut kisojen järjestämistä jossain Turussa tai Hyvinkään kupeessa tai Talissa niin aika pihalla saa olla.=) Hei haloo. Harkimo puuhaa asiaa ja Harkimon kenttä on Kullo Golf. Hmmm mihinköhän kentälle kisat laitettaisiin…

    ..koska Mersu sponssaa Kulloa ja eri automerkki touria. Näin yksinkertaista.

    Teksti puuttuu!

    Nimetön

    10 pistettä oikeasta veikkauksesta.

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
Vastaa aiheeseen: Naisten ET suomeen

Etusivu Foorumit Yleistä Naisten ET suomeen