Aihe: Mitkä Mizunot? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Mitkä Mizunot?

Etusivu Foorumit Yleistä Mitkä Mizunot?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 45)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #183105 Ilmoita asiaton viesti

  Olen tässä ajatellut hommata Mizunon rautasetin. Tasoitus on alle 10 ja mailanpään nopeus draiverilla n. 105 mph. Sopisko mulle MP-30, MP-32 vai MP-37? Vai pitäskö tyytyä valettuihin malleihin MX-17 tai MX-23? Täytyy kysellä täältä vinkkejä, koska ko. mallin suomalaiselta kauppiaalta en kysy yhtään mitään.

  #359688 Ilmoita asiaton viesti

  Ihan asiasta mitään muuta tietämättä täytyy ilmoittaa että mielestäni MP-37:t on perkeleen hianot.

  #359689 Ilmoita asiaton viesti

  Suomalaista kauppiasta ollenkaan tuntematta ja muutenkin asian vierestä on silti pakko kysyä, että miksi k.o. kauppiaalle mökötät?

  #359690 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Samoja speksejä meikäläisellä ja pari kautta pelasin MX-20:lla. Mukavat mailat lyödä ja anteeksiantavat huonoissa osumissa. Nyt olen itsekin miettinyt MP-32 ja MX-23 välillä, että kumpat otan. Voitolla tällä hetkellä MX-23 vaikkain nuo 32 olis aika makeen näköiset (juu juu, joillekin se ei merkkaa mitään). Luonto ei taida antaa vielä periksi, jotta ottaisin muscle backit bleidit, pelko persuuksissa :-). Mutta onhan se totta, että 23:t on helpommat lyödä kuin 32:t. Kunpa pääsis kentälle testaamaan yhtäaikaa. Mites on muuten muille kokemusksia bleideihin siirtymisestä?

  #359691 Ilmoita asiaton viesti

  treenaa vielä vanhoilla mailoilla ja kun händäri on alle 5 niin sit varmasti pystyt jo itte päättään mitkä tuntuu hyviltä.varmaan joku pari vuotta pelannut tietää mikä sulle sopii

  #359692 Ilmoita asiaton viesti

  Noiden swingispeksien perusteella on tietty vaikea sanoa mikä sopii. Joka tapauksessa, pari pointti (ihan sympatiasta, minäkään en kysyisi ao. kauppiaalta mitään…):

  MX-23 on taottu, ei valettu, ja erittäin hyvälaatuinen sellainen. Offsettia kuitenkin, ja iso lapa, joskaan ei kovinkaan paksu. Ei häiritse hirveästi silmään.

  Ellen väärin muista, MP-37 on kaikista kompaktein, joskin yllättävän anteeksiantava (tällaisten bleidien ollessa kyseessä, anteeksiantavuus on tietty aika suhteellista…). MP-30 on mielestäni erittäin hyvä lapa. MP-32 uutena mallina suhteellisesti kallein, joten en tiedä saako lisäinvestoinnilla esim. MP-37:n verrattuna mitään erityistä lisäarvoa.

  Tämä auttoi varmaan ihan hirrrveesti 😉

  #359693 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Asiastahan on ollut monen monituista ketjua. Omalla kohdalla siirryin bleideihin tasurin ollessa n.23. Syy vaihtoon oli bleidin kauneus verrattuna kehäpainoisiin. Ekan kesän jälkeen se putosi n.18.

  Heti alkuun mailoista huomasi anteeksiantamattomuuden mutta se oli tiedossa etukäteen. Huono lyönti on huono lyönti mailasta riippumatta! En todennäköisesti palaa enää kehäpainoisiin.

  Rohkeasti vain kokeilemaan!

  #359694 Ilmoita asiaton viesti

  MP-32

  #359695 Ilmoita asiaton viesti

  Ehdottamasti MP-32 tai MP-37, unohda noi MX:t.

  Turhaan noita bleidejä ’pelätään’ ne ei oo merkittävästi sen vaikeemmat kuin kehäpainotteisetkaan. (Jos nyt suljetaan pois ne offset – over size systeemit)

  Suurin ero jonka alussa huomaa on se että kylkkärit tuntuu näpeissä hiukan enemmän.

  #359696 Ilmoita asiaton viesti

  Itse, jos olisin ostamassa Mizunoita, kävisin ainakin tarkistamassa, millaisessa kunnossa ovat nuo pörsissä myynnissä olevat MP-33:t. Mikäli ne ovat kohtuullisessa kunnossa, niin niiden hinta ei ole ihan päätä huimaava. Yhden kauden jälkeen saat niistä vielä varmaan ihan hyvän hinnan takaisin, mikäli päätät luopua niistä. Itse ostin pari vuotta sitten käytetyt MP-33:t hintaan 530€:a ja ja myin ne sitten yhden kauden jälkeen 500€:oon. Eli laatu maila säilyttää kyllä hintansa aika hyvin, mikäli niitä ole hakattu ihan loppuun. Omasta mielestäni MP-33:et ovat tuosta sarjasta tyylikkäimmät. Vahinko vain, että tuo mailanvalmistajien välinen kilpailu pakottaa ne koko ajan syytämään uusia malleja markkinoille, vaikka vanhakin malli olisi täysin toimiva ja hyvä.

  #359697 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  itse olisin erittäin kiinnostunut uusista 32;sta mutta ostan ne JOSTAIN KUMMAN SYYSTÄ ebay.com.

  HUOMATTAVASTI HALVEMMALLA ja ei tarvi kuunnella herra kaikki on mizunoita mm.daiki iton

  mäkihyppy puku.

  #359698 Ilmoita asiaton viesti

  Ihan taas tämmönen perusvinkki et osta ne mitkä näyttää/ tuntuu parhaimmilta, koska kaikki nämä mailat ovat huippuluokkaa.

  Käy hakemassa demomailoja sieltä liikkeestä. Ja yritä ottaa ne stiffitkin vaikka se väittää et seniorivarsi on parempi. Ja siis rautavarrella.

  (iteki kokenut neuvomisen kohtalon)

  Jos ostat ni saa muuten halvemmalla netistä ku Suomesta. Ebay kannattaa tsekata ja myös muut alan liikkeet. Muistaakseni USA:sta sai halvemmalla, mutta myykös ne vielä näitä mailoja eurooppaan?

  Itselläni mp-37. Omasta mielestä tuntuma oli paras. Muistaakseni juuri mp-37 on ns. pehmein näistä malleista.

  #359699 Ilmoita asiaton viesti

  Mulla on MP-30:set ja ainakin itse olen mailoista pitänyt, nätit ovat.

  Jos haluat lisää kommentteja mailoista, niin mene http://www.golfreview.com

  Lue lisää: GolfReview.com

  #359700 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  mikä siellä mizuno kaupassa tökkii,eikö se ole palveleva asiantuntija liike joka tilaa mailat ilman nettiä ja vain suomesta,ja lyö joka tapahtuman kassaan.

  #359701 Ilmoita asiaton viesti

  En ole ihan varma ymmärsinkö kysymystäsi tarkentavat täydennykset oikein, joten vastaus vain kysymykseesi ’mikä siellä mättää?’

  Ao. liikkeessä asiakas on tyhmä ja aina väärässä. Asiakaspalvelu ratkaisee, tuolla sitä ei ole (toim. huom., subjektiivinen arvio omakohtaiseen kokemukseen perustuen; ei välttämättä yleistettävissä, joskin samankaltaisia kokemuksia näyttää olevan muillakin).

  #359702 Ilmoita asiaton viesti

  Noista eBay mailoista sen verran että kuukausi sitten Pekingissä käydessäni olisin saanut mitkä vaan Mizunon mailasetit MP ja MX:t 130 eurolla ja Mizunon draiverin vielä kaupan päälle. Oli siellä Gallawayta ja Tailor Madeakin kaupan.

  Mizunoilla 3 kautta pelanneena kyseisiä mailoja oli katsomalla mahdoton erottaa oikeista. Niin loistavia kopioita tekevät.

  Että hyviä nettikauppoja vaan kaikille!

  #359703 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  jos noin on niin toivottavasti joku kertoo sille tai ylös päin sillä on harmi jos hyvien mailojen myynti tökkii jonkun nuijan takia,vaikka suomen markkinat on alle hyttysen pissi

  #359704 Ilmoita asiaton viesti

  Ei se välttämättä auta, kun porukka on pääosin (ymmärtääkseni) samaa perhettä/sukua, ja tuovat itse kamat maahan. Annoin itse kerran palautetta asenteesta, ja kaveri totesi kylmästi vain, että ’ei tarvii sitten enää käydä täällä’…

  Hyvää bisnestä, eikös…

  #359705 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  ja sit nää asiantuntija ja palvelevat liikkeet marisee miksi jengi ostaa netistä.onnex haagassa skulaa ja metsälässä on tietoa.sori mainos mut mä tilitän tästä mainoksesta alvit illalla mammalle kun valot sammuu.

  #359706 Ilmoita asiaton viesti

  Se nyt vaan on niin, että tulee paha mieli kun kuluttaa kauppiaan aikaa, jos ei vaikka ostakaan. Mieluummin mä testailisin vaikka maksusta ja sitten voisin hyvällä omallatunnolla tehdä kaupat missä haluan…. sieltäkin jos hinta on sopiva.

  Se asetelma vaan on ihan p…stä, että ensin hyysätään ympärillä ja tyrkytetään jotain jo etukäteen päätettyä mailaa/vartta ja sitten jos asiakas ei ostakaan, niin takaisin ei ole menemistä.

  Mun mielestä kauppojen pitäis ottaa palvelusta palvelumaksu ja myynistä myyntihinta.

  Muuten MP-32 vaikuttaa parhaalta.

  Ja ihan turha tulla kehumaan Kiinan kaupoilla. Niistä lohkeilee kromaus ja kuluu urat puhki kuukaudessa.

  #359707 Ilmoita asiaton viesti

  Mikäli viittasit minun kiinan kauppooihin et ilmeisesti ymmärtänyt, että nimenomaan varoitin niin kiinan kun netin kaupoista.

  Ne myy aidonnäköisiä huonoja kopiota siellä.

  Kerroin myös vain pelanneeni 3 vuotta aidoilla hyvillä mailoilla ja todenneeni, että niitä on vaikea eroittaa, niin hyviä ovat kopiot. Siis kiinassa ja eBayssa. Ne on näet niitä samoja.

  Ei kaikki tänne kehuskellakseen kirjoita … tai haukkuakseen joitain myyjiä vaan yrittää ihan asiaakin.

  Outoa vai?

  Itse olen saanut moneen kertaan haukutusta kaupasta ihan asiallista palvelua. Niin asiallista kun nainen nyt ylipäätään Suomessa golfkaupassa saa.

  #359708 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  meinaax et vaikka esim. rock bottom golf tai muu iso liike myy näitä samoja sun kiinan kopiota,pistä sinne email ja kysy löytyiskö niiltä vaikka mizunon tai titun kiinan kopioita halvalla

  #359709 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  vielä,miten AIDON näköiset HUONOT kopiot kun ne on niin HYVIÄ on niin vaikee erottaa aidoista ’outoa vai’koita nyt päättää kumpia ne on.oox varma et tää suomalainen palvelukauppa ei myyny sulle kopiota jos niitä on sun vaikee erottaa kun ne on niin hyviä.viikonloppuja

  #359710 Ilmoita asiaton viesti

  Ilmeisesti et ole taotuilla mailoilla pelannut, koska et tiedä tai tajua, että lyödessä sen tuntee kosketuksesta ja äänestä.

  Pelkästään katsomalla on mielestäni aika vaikea niitä erottaa. Pitää siis kokeilla ja se on Kiinassa ja netissä aika hankalaa.

  Hyvää loppu elämää sinulle ja pelejä.

  #359711 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Vois olla mielenkiintoista päästä pelaamaan aidoilla ja ’aidonnäköisillä huonoilla kopioilla’ (vaikka gloflady sanoi myöhemmin ’niin hyviä ovat kopiot’, kumpia ne nyt sitten onkaan) minkälainen ero niillä on. Erottaako klubituuppari ja olisko mitään väliä (jos unohdetaan että piraatti on laiton)?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 45)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Mitkä Mizunot?