16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Mitä ry:n jäsenet saavat liitolta?

Etusivu Foorumit Yleistä Mitä ry:n jäsenet saavat liitolta?

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #183532 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    SSR

    Tässä kun on keskusteltu kauko ym.jäsenistä, haluaisin tietää näin usean golfosakkeen omistajana, liiton roolista meidän jäsenien kannalta. 1.jokainen kenttä joutuu ilmoittamaan jäsenet kesän lopussa ja sillä perusteella liitto laskuttaa seuroja seuraava vuotena. Saamme jäsenyyden liittoon, läpyskän, jossa tasoitus ja lehden, joka on oma puheenaiheensa.( Se,onko tasoitus oikein, sitä eivät liiton henkilöt tietääkseni tarkista, vaan tasoituksen ylläpito on seuroilla) 2.Mihin menevät jäsenien=pelaajien rahat, kun liitto tekee vuosittain huimat voitot? En ole myöskään kuullut miten näitä voittoja on rahastoitu tms. Tuottavatko?Miten pääsemme vaikuttamaan, mihin rahamme käytetään?( turha puhua liittovaltuustosta; joka on kumileimasin. Uuden jäsenen mennessä kokoukseen, hänelle annetaan VALMIS henkilölista ja budjetti.Kun hän vähän alkaa olla perillä asioista, hänet vaihdetaan….hajota ja hallitse)Onko niin, että seurat ovatkin liittoa varten eikä niin kuin alunperin on ollut tarkoitus: liitto on pelaajia varten.Heiluttaako tässäkin tapauksessa häntä koiraa? Haluaako se vaihtaa jäsenkunnan? Se kun vaatii ja arvostelee.Silloin on väärä marssijärjestys. 3.Onko liiton tarkoitus kerätä rahaa ja tehdä Pay and Play-kenttä? Paljonko pakollinen seurojen jäsenmaksu silloin tulee olemaan, koska jo ko.kentän ylläpito vie rahaa. Jos ko.kenttämuoto olisi kannattavaa, Suomihan olisi niitä täynnä ja silloin ei tarvittaisiin etä tms. jäseniä. 4. Pitääkö liiton ylipäänsä tuottaa voittoa? Se raha, joka sinne MEILTÄ RY:IDEN jäseniltä kerätään, on poissa kunkin kentän Ry:n toiminnasta. Voisimme itsekin käyttää sitä rahaa mm.korvaamalla vapaaehtoisille työstä, jonka he omilla kentillään tekevät. Nykyisin kun on todella vaikeaa saada ihmisiä tekemään ilman vastiketta mitään. Ja/tai korvata esim.junnujen FAT-ym. kuluja, järjestää enemmän junior-koulutusta ym. Tätä kaikkea kyselee Tuntemattoman Hietasta lainatakseni `Olen kauhiast hämmästynyt? `.

    #366308 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Hyvä keskustelun avaus SSR.

    Golfliitto kerää jäseniltään miljoonia euroa, joten on aiheellista kysyä ääneen miten nämä rahat käytetään. Valtava määrä rahaa ja missä tulokset??

    Kaikkien jäsenten etu on, kun rahamme käytetään tehokkaasti. Ulkoistamalla sekä kilpailuttamalla tiettyjä osa-alueita, voisimme saada aikaiseksi parempia tuloksia mm. juniortyötä silmällä pitäen.

    Golfliitossa on henkilöitä, jotka ovat olleet vallan kahvassa jo liian kauan. Golfliiton tehtävänä ei saa olla suojatyöpaikkojen tukeminen muutamalle herralle. Uudistusta tarvitaan ja tekoja lajin hyväksi. Älkää nyt vetäkö hernettä sieraimeen!

    #366309 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mihin perustuu kuvitelma, että liitto tekee miljoonien voittöja?

    Aloitetaan vaikka siitä, kuinka monen lehden vuositilauksen saa 25 eurolla? Jos lehti ilmestyy 7 kertaa vuodessa, neljä euroa menee väkisin jo postituskuluihin, ja jos levikki on 70.000, 490.000 nelivärisen läpyskän painattaminenkaan ei ole ihan ilmaista, ja kenttäopas tulee vielä siihen päälle. Kirjoittajillekin varmaan joutuu maksamaan jotain.

    Eiköhän totuus ole se, että maksajat päättävät, paljonko yhteisten tehtävien hoitamiseen rahaa liitolle annetaan, yleisimmin sitä annetaan liian vähän suhteessa tehtäviin, joita kyllä samaan rahaan sälytetään koko ajan lisää.

    Jos eivät jäsenet muuta saa niin ainakin liiton kautta on järjestynyt käytännössä kaikki kentät kattava vieraspelimahdollisuus, mikä ei ns. oikeissa golfmaissa ole mitenkään itsestäänselvyys sekään.

    #366310 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    SSR

    Hei,

    ei ole kerrottu,että liitto tekee miljoonien voittoja( puhutko euroista?), mutta liittokokouksessa hyväksytyssä budjetissa jokatapauksessa useamman sadantuhannen euron voiton vuosittain kuitenkin!

    Lehti, joka on täynnä tuloksia, joita saamme netistäkin , voisi kehittyä vrt.Ruotsin vastaava. Sitäpaitsi ei liitto tee lehteä, vaan se on annettu Kustannus Tarmion??( tulikohan oikein, tarkista itse lehdestä) tehtäväksi.

    Tässä vain ja ainoastaan kyse, miksi liito kerää ry:n jäseniltä YLisuuria maksuja, joita sitten rahastoidaan ym. Se raha tulisi jättää klubeille kunkin oman ry:n kehittämiseen ja/tai `korvamerkitä`esim.juniortyön hyväksi.

    #366311 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Monia asioita voitaisiin tehdä nykyistä tehokkaammin.

    Onko välttämättömyys tehdä todella kallista lehteä 4-värisenä, kun mainostulot lehden tekemiseen ovat olemattomat ja lehti on itseasiassa vain iso kuluerä?

    Golfliiton palkkalistoilla on ehkä liikaa väkeä?

    Tehokkuutta saadaan aikaiseksi mm. ulkoistamalla tietyt rutiinipalvelut.

    #366312 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    et sanonut, montako sataa tuhatta euroa sitä ’voittoa’ mielestäsi tulee, mutta satatuhatta euroa per 100.000 pelaajaa on 1 (yksi) euro, eikä esim. 2-3 euroa per nuppi vuodessa vielä ole lähelläkään mitään hävytöntä ylihinnoittelua, kun kokonaisbudjetti on ilmeisesti luokkaa 2.5 miljoonaa €.

    Ajatus, että etelä-Suomen seurat sallisivat liiton rakentaa itselleen kilpailijan, on kuolleena syntyntyt. Ajatus että kenttä, jonka liitto ( = ei kukaan) omistaa, joskus kannattaisi, on vielä kuolleenpana syntynyt.

    #366313 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    ts

    Golfliiton palkkalistoilla likaa väkeä? Paljon on varmasti liiton toiminnassa arvosteltavaa, mutta 6 henkeä töissä 100.000 jäsenen liitossa ei minusta kyllä tunnu paljolta. Vai oliko Markulta taasen sellainen tälle palstalle tyypillinen ’mitään en asiasta tiedä, mutta mielipiteeni on silti vahva’ kommentti

    #366314 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hajota ja hallitse taitaa olla SSR tavoite. Kun vertaat 25 euroa seuran jäsenmaksua, niin voi miettiä, kuka tava golffarin rahaa kerää.

    Kritisoin nykyistä pakollista seurajäsenyyttä ja siten liittojäsenyyttä vastaan. En kuitenkaan väitä, että liitto toimisi tehottamasti. Työntekijöillä varmaan on täystyö tasapainoilla oy:n, seurojen ja työtekijöiden omien golfin kehittämisajatusten välillä. Golfliitto antaa voimaakkasti tukea mm. kenttäprojektien toteuttamiseen sekä kenttien hoitoon.

    Itseasiassa liittohan auttaa tavagolffaria mm. antamalla tietotaitoa uusille kenttähankkeille ja siten pitää lisääntyneen kilpailun avulla gf ja osakehinnat kohtuullisena.

    #366315 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Huutia tuntuvat saavan!

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Mitä ry:n jäsenet saavat liitolta?

Etusivu Foorumit Yleistä Mitä ry:n jäsenet saavat liitolta?