5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista

Mitä rajoituksia on käytännössä?

Etusivu Foorumit Yleistä Mitä rajoituksia on käytännössä?

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Palstalla on eri ketjuissa sivuttu kenttien asettamia mahdollisia rajoituksia kaukoille. Onko joku kenttä oikeasti ja julkisesti jakanut gf-pelaajat eri kasteihin esim. seuran, tms. perusteella? GF:n hinnan voi asettaa millaiseksi haluaa, joten sitä en pidä jakamisena eri kasteihin.

  Mulle on ainakin toistaiseksi tuntematon tämä SGKY:n alennuskortti, jolla saa gf-alennuksia… ehkä joku valistaa mua?

  Ja ainakin HyGin sivuilla lukee, että HyGin jäsen saa alennusta lähiseurojen gf:stä… Eli kaukot(?) maksaa täyden hinnan?

  Nimetön

  Valituksen määrästä päätellen luulin tämän ketjun räjähtävän toinen toisistaan törkeämmistä tapauksista! Mikä ettei kiinnosta valaista tilannetta meille epätietoisille, jotka eivät koskaan ole ilmiöön mitenkään päässeet tutustumaan?

  Joillakin klubeilla, ehkä Hyvinkäälläkin, on vastavuoroisia sopimuksia määrättyjen (ei lähialueen, mikä se lähialue lieneekään) klubien kanssa vierailuista, olen kuullut. Tämä ei kuitenkaan täytä rikoksen tunnusmerkkejä.

  Keimolassa taisi olla niin että vain jokaisen tunnin 20 – yli lähtö on siunattu vain gf-pelaajille. muuten gf-pelaajat pääsevät vain osakkaiden seurassa.

  mun mielestä hyvä systeemi (näin kaukopelaajan vinkkelistä). ei tule närää ja ainakin viime kesänä pääsi pelaamaan aika hyvin!

  Keimolan 20-yli lähtö systeemi gf-pelaajille oli kyllä ainakin viimevuonna nimenomaan gf-pelaajien eduksi, siis juuri päinvastoin kuin tässä haetaan esimerkkejä.

  Siis tämä tarkoitti käytännössä sitä, että näitä gf-aikoja ei saanut osakkaat tai pelioikeuden haltijat käyttöönsä, kuin vasta samana päivänä. Tällaisen 20-yli ajan taas sai tällainen tavallinen kauko varata ennen Keimolalaista.

  Tälla ratkaisulla haettiin siis lisää gf-pelaajia Keimolaan, koska haluttiin gf-euroja aikaisempia vuosia enemmän. Sitä en tiedä miten tässä onnistuttiin. Veikkaan että ei kovin hyvin, koska Keimolaan on niin paljon pelilippuja myynnissä ja niitä käytettäessä ei päde tämä gf-aika.

  Eihän kenttien normaaleja rajoituksia voi mitenkään tulkita diskriminoinniksi. Tarkoitan sellaista rajoitusta, että tilatessani tiiausaikaa ja antaessani jatkossa caddiemasterille tasoitus+seuratiedot, tulee kohtelias ilmoitus, että ko. seuran pelaajat ovat ei-toivottuja.

  Alennukset eri perustein ovat mielestäni ok, nehän perustuvat johonkin kahdenväliseen sopimukseen.

  Kyy

  Toi väittämäsi että Keimolaan ei pääsee muutoin kuin 20 yli lähtöihin vieraspelaajana ,ei pidä paikkaansa. Vieraspelaajat voi näihin 20 yli lähtöihin varata ajan 5 vrk ennen ja muihin lähtöihin 2 vrk ennen lähtöä. Jäsenille varausoikeus kaikkiin muihin kuin näihin 20 yli lähtöihin on 5 vrk ja 20 yli lähtöihin samana päivänä eli aikas vieraspelaajaystävillinen politiikka joka ottaa huomioon myös jäsenten intressit.

  ah soo.. kiitamma oikaisusta!

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Mitä rajoituksia on käytännössä?

Etusivu Foorumit Yleistä Mitä rajoituksia on käytännössä?