21.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][24]
KilpailuaSuomalaista

Mistä katsot PGA ja European Tour kisat. Ja mitä maksaa.

Etusivu Foorumit Yleistä Mistä katsot PGA ja European Tour kisat. Ja mitä maksaa.

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Taas näyttää kanavapaketit muuttuneen ja homma menee aina vaan sekaisemmaksi. Mistä tällähetkellä katsotte ja millaisella hinnalla. ?

  Näyttää siltä, että Helsingin kaapelitalouksille DNA:lla on ollut tarjolla Viasat Golf -kanavapaketti hintaan 19,95/kk, mutta ei ole enää. Yritin tilata sellaisen, mutta tuli ilmoitus, että sitä ei ole saatavilla. Onko siis tarjolla muuta vaihtoehtoa Eurotourin katsomiseen Helsingissä tv-vastaanottimella/ digiboksilla kuin 34,50/kk maksava Viasat Sport -paketti?

  Itse päädyin ottamaan DNA TV Hubin johin saa Sport+ paketin johin voi valita eri sport kanavia. Jonkun C-More paketin ja Viast Golfin otin ja kokonaisuus maksoi sen noin 60 € kuussa sisältäen 150M netti yhteyden. Näiltä pitäisi näkyä sekä PGA että ET.
  Tähän sain laitettua NetFlixin, YleAReenan, Ruudun ja MTV katsomon ja joitain muita ilmaiskanavia. Mutta HBO:ta en löytänyt heidän Google Play kaupastaan. Myös Eurosport 1 ja 2 sisältyy perusmaksuun.

  Tuo paketti oli ymmärtääkseni siinä mielessä kätevä että noita SPort kanavia voi vaihdella ja sulkea kuinka haluaa – riippuen vuodenajasta…

  Huomasin kuitenkin jo että Pakettini hinta paperien mukaan on 12 kk voimassa ja edellyttää 24 kk liittymää (eli toinen 12 kk eri hinnalla). – Josta ei ollut mitään puhetta (eikä kukaan lue noita papereita). No kuukauden palautusoikeus on – saattaa tuon takia mennä takaisin. Voin kertoilla kuinka pelittää kun ehdin katsoa enemmän.

  Melkein olisin valmis siihen että YLE maksu/vero olisi sen verran iso että päästäisiin näistä kalliista pelleilyistä eroon.

  Tasaeuroon pyöritetyt hinnat:
  * Viasat Golf DNA:n kaapelista 17 – 20 €/kk
  * C More Total DNA:n kaapelista tai netistä 25 €/kk

  * Viasat Golf DNA:n kaapelista 17 – 20 €/kk

  Ei onnistu ainakaan Helsingissä. Viasatin tuotevalikoimasta sellainen kyllä löytyy hintaan 19,95/kk, mutta kun yrittää tilata niin viimeisessä vaiheessa ennen vahvistamista tulee ilmoitus, että ”tuotetta ei ole saatavilla”.

  Minulla on DNA:n C More Sport + Viasat Urheilu -paketti, jolle hintaa tulee 53,45€ kuukaudessa. Mastersia katselen tietokoneelta, maarajoitusten ohittaminen onnistuu F-Secure Freedomella.

  Perun aikaisemman postauksen. Viasat Golf -kanavan tilaaminen DNA-kaupassa onnistui hintaan 19,95/kk, netissä ei onnistunut kahdellakaan yrityksellä.

  #1281275 Ilmoita asiaton viesti

  Nostetaanpa ylös, C More sport 1&2 ja Viasat GOLF näkyvillä vkl ajan, cable open tms. promohomma menossa. Jos muillakin golfhammasta kolottaa ja ei ole maksukanavien piirissä.

  #1281291 Ilmoita asiaton viesti

  GOLFTV:n (www.golf.tv) kautta katson sekä ET:n että PGA:n. Hinta on 5,99 euroa kuussa. Lähetykset on selostettu englanniksi hyvällä asiantuntemuksella; esim. nyt on Nick Faldo kommentoimassa.

  #1281309 Ilmoita asiaton viesti

  Sivuston mukaan katseluoikeus ei sisällä kuin Ladies ET:n lähetykset PGA:n lisäksi. – Pitääkö paikkansa?

  #1281353 Ilmoita asiaton viesti

  Sivuston mukaan katseluoikeus ei sisällä kuin Ladies ET:n lähetykset PGA:n lisäksi. – Pitääkö paikkansa?

  Jakeluoikeiksia ei ole vielä Suomeen. PGA näkyy, kun valitsee VPN:stä maaksi Japanin tai Singaporen. ET näkyy, kun valitsee VPN:stä maaksi Singaporen. ET näkyy myös monesta Euroopan maasta, mutta silloin englannin sijasta näiden omalla kielellä. Itse olen käyttänyt VPN:nä suomalaista FreeDomea.

  #1289386 Ilmoita asiaton viesti

  Voisiko joku Viaplayn tilaaja vilkaista, voiko PGA Championshipin katsoa englanninkielisellä selostuksella? Kiitos!

  #1289387 Ilmoita asiaton viesti

  Viaplay ei tarjoa englanninkielistä selostusta. Muutos tuli voimaan tänä vuonna ihanana ’yllätyksenä’ meille monivuotisille tilaajille ja alkuperäisestä selostuksesta nauttijoille. Viasat/Viaplay hankki oikeudet kisoihin myös 2020 eteenpäin, mutta en ole saanut vastausta kysymykseen saadaanko sitten valita selostuskieli. Siitä riippuu ainakin meidän tilauksen jatko. Nyt on onneksi jo muita edullisempia vaihtoehtoja.

  #1289406 Ilmoita asiaton viesti
  MOD Q8
  Moderaattori

  Valitettavasti Golf.tv ei taida näyttää PGAta. Onneksi PGA tourin sivuilta näkee ryhmiä ja reikiä siirtämällä itsensä USAhan. Mikko onnä aloittamassa juuri 16-18 reikiä, toivottavasti näkyy.

  #1289454 Ilmoita asiaton viesti

  Suuri vääryys, että Viaplay ei anna mahdollisuutta katsoa kisaa alkuperäisselostuksela. Ei mitään Tyryä vastaan, mutta onhan tämä nyt ihan karseaa kuunneltavaa…

  #1289455 Ilmoita asiaton viesti

  Jep. Varsinkin kun tänään lähetyksen alussa tuli vajaan minuutin ajan alkuperäisselostusta niin ihmettelen, miksi Viasat väittää että alkuperäisen selostuksen saaminen ei ole teknisesti mahdollista.

  #1289512 Ilmoita asiaton viesti

  En halua mitenkään moittia suomenkielistä selostusta, mutta onneksi CBS näyttää, ja selostus tietenkin paikan päältä (VPN-yhteys tarvitaan). Olisin mieluiten katsonut Viaplayn kautta alkuperäisselostuksella, mutta kun ei niin ei.

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Mistä katsot PGA ja European Tour kisat. Ja mitä maksaa.