Aihe: Mistä katsot PGA ja European Tour kisat. Ja mitä maksaa. - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

Mistä katsot PGA ja European Tour kisat. Ja mitä maksaa.

Etusivu Foorumit Yleistä Mistä katsot PGA ja European Tour kisat. Ja mitä maksaa.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 44)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1193331 Ilmoita asiaton viesti

  Taas näyttää kanavapaketit muuttuneen ja homma menee aina vaan sekaisemmaksi. Mistä tällähetkellä katsotte ja millaisella hinnalla. ?

  #1193407 Ilmoita asiaton viesti

  Näyttää siltä, että Helsingin kaapelitalouksille DNA:lla on ollut tarjolla Viasat Golf -kanavapaketti hintaan 19,95/kk, mutta ei ole enää. Yritin tilata sellaisen, mutta tuli ilmoitus, että sitä ei ole saatavilla. Onko siis tarjolla muuta vaihtoehtoa Eurotourin katsomiseen Helsingissä tv-vastaanottimella/ digiboksilla kuin 34,50/kk maksava Viasat Sport -paketti?

  #1193527 Ilmoita asiaton viesti

  Itse päädyin ottamaan DNA TV Hubin johin saa Sport+ paketin johin voi valita eri sport kanavia. Jonkun C-More paketin ja Viast Golfin otin ja kokonaisuus maksoi sen noin 60 € kuussa sisältäen 150M netti yhteyden. Näiltä pitäisi näkyä sekä PGA että ET.
  Tähän sain laitettua NetFlixin, YleAReenan, Ruudun ja MTV katsomon ja joitain muita ilmaiskanavia. Mutta HBO:ta en löytänyt heidän Google Play kaupastaan. Myös Eurosport 1 ja 2 sisältyy perusmaksuun.

  Tuo paketti oli ymmärtääkseni siinä mielessä kätevä että noita SPort kanavia voi vaihdella ja sulkea kuinka haluaa – riippuen vuodenajasta…

  Huomasin kuitenkin jo että Pakettini hinta paperien mukaan on 12 kk voimassa ja edellyttää 24 kk liittymää (eli toinen 12 kk eri hinnalla). – Josta ei ollut mitään puhetta (eikä kukaan lue noita papereita). No kuukauden palautusoikeus on – saattaa tuon takia mennä takaisin. Voin kertoilla kuinka pelittää kun ehdin katsoa enemmän.

  Melkein olisin valmis siihen että YLE maksu/vero olisi sen verran iso että päästäisiin näistä kalliista pelleilyistä eroon.

  #1193534 Ilmoita asiaton viesti

  Tasaeuroon pyöritetyt hinnat:
  * Viasat Golf DNA:n kaapelista 17 – 20 €/kk
  * C More Total DNA:n kaapelista tai netistä 25 €/kk

  #1193566 Ilmoita asiaton viesti

  * Viasat Golf DNA:n kaapelista 17 – 20 €/kk

  Ei onnistu ainakaan Helsingissä. Viasatin tuotevalikoimasta sellainen kyllä löytyy hintaan 19,95/kk, mutta kun yrittää tilata niin viimeisessä vaiheessa ennen vahvistamista tulee ilmoitus, että ”tuotetta ei ole saatavilla”.

  #1193669 Ilmoita asiaton viesti

  Minulla on DNA:n C More Sport + Viasat Urheilu -paketti, jolle hintaa tulee 53,45€ kuukaudessa. Mastersia katselen tietokoneelta, maarajoitusten ohittaminen onnistuu F-Secure Freedomella.

  #1193700 Ilmoita asiaton viesti

  Perun aikaisemman postauksen. Viasat Golf -kanavan tilaaminen DNA-kaupassa onnistui hintaan 19,95/kk, netissä ei onnistunut kahdellakaan yrityksellä.

  #1262725 Ilmoita asiaton viesti
  #1281275 Ilmoita asiaton viesti

  Nostetaanpa ylös, C More sport 1&2 ja Viasat GOLF näkyvillä vkl ajan, cable open tms. promohomma menossa. Jos muillakin golfhammasta kolottaa ja ei ole maksukanavien piirissä.

  #1281291 Ilmoita asiaton viesti

  GOLFTV:n (www.golf.tv) kautta katson sekä ET:n että PGA:n. Hinta on 5,99 euroa kuussa. Lähetykset on selostettu englanniksi hyvällä asiantuntemuksella; esim. nyt on Nick Faldo kommentoimassa.

  #1281309 Ilmoita asiaton viesti

  Sivuston mukaan katseluoikeus ei sisällä kuin Ladies ET:n lähetykset PGA:n lisäksi. – Pitääkö paikkansa?

  #1281353 Ilmoita asiaton viesti

  Sivuston mukaan katseluoikeus ei sisällä kuin Ladies ET:n lähetykset PGA:n lisäksi. – Pitääkö paikkansa?

  Jakeluoikeiksia ei ole vielä Suomeen. PGA näkyy, kun valitsee VPN:stä maaksi Japanin tai Singaporen. ET näkyy, kun valitsee VPN:stä maaksi Singaporen. ET näkyy myös monesta Euroopan maasta, mutta silloin englannin sijasta näiden omalla kielellä. Itse olen käyttänyt VPN:nä suomalaista FreeDomea.

  #1289386 Ilmoita asiaton viesti

  Voisiko joku Viaplayn tilaaja vilkaista, voiko PGA Championshipin katsoa englanninkielisellä selostuksella? Kiitos!

  #1289387 Ilmoita asiaton viesti

  Viaplay ei tarjoa englanninkielistä selostusta. Muutos tuli voimaan tänä vuonna ihanana ’yllätyksenä’ meille monivuotisille tilaajille ja alkuperäisestä selostuksesta nauttijoille. Viasat/Viaplay hankki oikeudet kisoihin myös 2020 eteenpäin, mutta en ole saanut vastausta kysymykseen saadaanko sitten valita selostuskieli. Siitä riippuu ainakin meidän tilauksen jatko. Nyt on onneksi jo muita edullisempia vaihtoehtoja.

  #1289406 Ilmoita asiaton viesti
  MOD Q8
  Moderaattori

  Valitettavasti Golf.tv ei taida näyttää PGAta. Onneksi PGA tourin sivuilta näkee ryhmiä ja reikiä siirtämällä itsensä USAhan. Mikko onnä aloittamassa juuri 16-18 reikiä, toivottavasti näkyy.

  #1289454 Ilmoita asiaton viesti

  Suuri vääryys, että Viaplay ei anna mahdollisuutta katsoa kisaa alkuperäisselostuksela. Ei mitään Tyryä vastaan, mutta onhan tämä nyt ihan karseaa kuunneltavaa…

  #1289455 Ilmoita asiaton viesti

  Jep. Varsinkin kun tänään lähetyksen alussa tuli vajaan minuutin ajan alkuperäisselostusta niin ihmettelen, miksi Viasat väittää että alkuperäisen selostuksen saaminen ei ole teknisesti mahdollista.

  #1289512 Ilmoita asiaton viesti

  En halua mitenkään moittia suomenkielistä selostusta, mutta onneksi CBS näyttää, ja selostus tietenkin paikan päältä (VPN-yhteys tarvitaan). Olisin mieluiten katsonut Viaplayn kautta alkuperäisselostuksella, mutta kun ei niin ei.

  #1291490 Ilmoita asiaton viesti
  HAM

  Elisan Viasat sportissa taitaa olla vaihtohtona ilman selostusta. Ainakin eilen oli. Tänään loppui tilaukseni. Tein triplabogin ja otin Viasat golfin, jossa ei olekaan ilman selostusta -vaihtoehtoa. Herra Pääselostajan änkytystä, ähkimistä ja kurlutusta ei kuuntele erkkikään. Kuuntelisivat edes muutaman kerran alkuperäistä selostusta ja ottaisivat vaikka hitusen oppia.
  Missä ihmeessä on ammattiylpeys ja itsekritiikki? Puhuisivat edes hetken, a. Selkeästi ja b. Tv-kuvan tapahtumista. Spiethiä mukaellen, HAM, what a huge mistake…

  #1291987 Ilmoita asiaton viesti

  Mulla on Canal Digital ja kaikki golf:t kyseiseltä tarjoajalta.Näkyy läppärillä,kännyllä ja tv:llä.
  Oon katellu kaikkia isoja kisoja myös kotona ja Suomen ulkopuolelle.(Masterin vain jouduin ostamaan ruudusta,mutta sekin näkyi).
  Netissä kun katsoo voi valita selostuksen.Englanti,Ruotsi,Norja ja ainakin isoissa kisoissa Suomen kielinen selostus.

  #1292039 Ilmoita asiaton viesti

  Loppui ähkimisen, nieleskelyjen ja tuhinoiden kuuntelu. Viasat vaihtui golf.tv. Nyt voi pitää äänetkin päällä ja nauttia golfin seuraamisesta.

  #1292689 Ilmoita asiaton viesti

  Onko hyvää vinkkiä mistä ”The Open” 18-21.7 löytyy?

  #1292854 Ilmoita asiaton viesti

  Aivan hirveä pettymys tuo Viasatin kielivalinnan originaaliselostuksen poistuminen. Perheemme on kaksikielinen (englanti-suomi) joten siinä osa syy pettymykseen, mutta nyt suomenkielisiä selostaja kuunnellessa on kyllä mennyt hermotkin. Miten studion tekniikka voi olla niin heikkoa, että selostajan/selostajien kaikki hengitykset/huokailut/röyhtäilyt kuuluvat katsojille? Ymmärrän että selostaminen studiosta on vaikeaa mutta näillä on vuosien kokemus lajista, silti paljon on sen hetkiseen peliin kuulumatonta höpinää, osa ihan huttua. Suomalaisten tilanteen voi joka tapauksessa tarkastaa netistä sillä heitä ei tulla kuvissa näkemään kuin siinä tapauksessa että ovat viimeisinä päivinä kärkikahinoissa joten kommentaattorien rooli sen suhteen on vähäinen. Kaikkein ärsyttävintä on se että puhutaan joutavia päälle kun olisi mahdollisuus kuulla esim pelaajan ja keskustelua.Ja sitten Tiikeri, Tiikeri, Tiikeri…. ei edes Tiger Woods vaan TIIKERI. Kaipaamme suuresti brttiselostajien huumoria ja asiantuntemusta.

  #1292855 Ilmoita asiaton viesti

  Katsoin toiveikkaana Euroopan Tourin Irlannin kisaa tänään Viasatilta. Mutta ei sitä selostusta voi kuunnella, kun vanhempi selostaja (faija) huokailee, ähkii, puhisee ja suoltaa filtteröimätöntä ajatuksenjuoksua kaikkien kuultavaksi. Ja vielä taukoamatta. Moni muu golf-tuttuni on huomannut saman asian. Historian tietämys, ja lajin tuntemus eivät voita tyylirikkoa, etenkään kun se on jatkuvaa..
  Englanninkielinen selostus takaisin, tai siirryn muualle. Sorry ”faija”, you got to go or I do! Menköön sitten samalla vaikka jalkapallopakettikin ja Premier League.
  Ugh!

  #1351706 Ilmoita asiaton viesti

  Ilmeisesti Eurosport näyttää PGA Tour-kisat tällä kaudella. Ainakin nämä kaksi ensimmäistä kisaa Hawai’ilta ja ohjelmatietojen mukaan ensi viikollakin. Kuuluu ainakin itselläni DNA Sport -pakettiin joten ei tullut onneksi lisää kustannusta.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 44)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Mistä katsot PGA ja European Tour kisat. Ja mitä maksaa.