26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Mistä GOLF-OSAKE?

Etusivu Foorumit Yleistä Mistä GOLF-OSAKE?

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Nyt olisi mahdollisuus hankkia golfosake. Perheessämme eivät muut pelaa. Mietin, että kannattaako golfosakkeen ostaminen? Paljonko golfosakkeen kulut ovat vuodessa. Yhtiövastike+muut. Olisiko jollakin heittää hintavertailuja golfkentistä, jotka sijaitsevat +- 100 km Helsingistä. -Osakkeen hinta, yhtiövastike ja kulut/vuosi. KIITOS JO ETUKÄTEEN NEUVOISTA!

    Nimetön

    Donald Trump varmaan myy edullisesti sinulle osakkeen.

    Nimetön

    What aF**Ca you are FIRED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    NEUVO 1

    Jos olet niin laiska, että et itse jaksa alkaa ottamaan selvää niinkin isosta hankinnasta kuin golfosake, niin älä osta. Oletko edes silloin todella kiinnostunut hankkimaan osaketta?

    Paloheinässä maksaa rajoittamaton pelioikeus vain 380 euroa/kausi ja pelaat niin paljon kuin haluat.

    Paloheinässä on hyvä harjoitella raudoilla pelaamista ja mikä parasta tämä edullinen kenttä on aivan kehä I:sen vieressä, joten pitkiin ajomatkoihin ei kulu aikaa. 9-reikäinen kenttä, jonka pelaat 1,5 tunnissa.

    Isoille kentille voi mennä pelaamaan satunnaisesti pitkin kesää Gf-maksulla, joten golfbudjetti pysyy hyvin kasassa ja et maksa turhasta.

    uossa ylempänä sivulla on linkki tuonne pörssiin. Sieltä saa ilmeisesti aika hyvin tietoa hintatasosta yms.

    Kannattaa ehkä vuokrata ensi pari kesää ja vertailla. Vuokrahinnat ovat yleensä samat kuin kentän hoitovastike vuodessa.

    Katso myös RUGin kenttä Pohjassa 90 km Hesasta länteen. http://www.ruukkigolf.fi

    Osake 2.500,-, vastike 450,- ja jäsenyys 50,-.

    Aktiivinen ja rento klubi, jonka kenttä haastava ja vuosi vuodelta paremmassa kunnossa. Viime vuonna mm. SM-reikäpelin pitopaikka.

    ’Vuokrahinnat ovat yleensä samat kuin kentän hoitovastike vuodessa.’

    Tuskin ovat. Käsittääkseni ainaki täällä meillä päin hinta on ainakin paristataa egeä enemmän. Ellet nyt sit joltaki tutulta/sukulaiselta saa edullisesti…

    Kannattaa harkita ja lukea vaikka aiempia viestiketjuja aiheesta. Tästä on puhuttu varmaan yhtä paljon kuin muista aiheista yhteensä, poislukien jankutukset merkki/klooni/komponenttimailoista 🙂

    Oma mielipiteeni:

    Ei kannata ostaa jos pitää perustella rahalla. Pelaaminen ei ole lanttiakaan halvempaa. Kysynnän ja tarjonnan laki määrää sen, että osakkeiden hinnatkaan eivät todennäköisesti tule lähivuosina nousemaan (paljon uusia kenttiä, ja pelaajamäärät eivät kuitenkaan vastaavasti kasva)

    Kannattaa ostaa, jos haluaa jostain syystä varmistaa ’ikuisen’ pelioikeuden jollekin tietylle kentällä ja uskoo jaksavansa hinkata sitä samaa kenttää kerrasta ja vuodesta toiseen. Osakkeen vuokraamalla saa yleensä kaikki samat ’omistajan’ edut esim tiiaikavarauksiin.

    Haluat ostaa golf-osakkeen +-100 km Helsingistä ?

    Vaihtoehtoja taitaa olla n. 50 kpl. Ehkä sulta löytyy jotain lisäkriteereitä, kun oikein mietit: etäisyys kotoa, hinta, kenttä, kentän status ym. ym. Kun olet saanut vaihtoehtojen määrän rajattua muutamaan, voi olla tarkemman kyselyn paikka.

    Nimetön

    No ei h-tti, maksaaks joku Paloheinän pelioikeudesta 380 € per kausi. Onks se edes GOLFkenttä? Tolla hinnallahan saa jo MELKEIN vuokrapelioikeuden ihan oikealle kentälle.

    Nimetön

    Jos +/- 100 km Helsingistä niin kannattaa ehdottomasti hankkia esim. edellä mainitusta Ruukkigolfista em. hinnoin. Itse seuraan nyt mielenkiinnolla Westerkullan hanketta. Osakkeen hinta tulee kuullun mukaan asettumaan ensimmäisessä osakeannissa noin 6000 euron tietämille.

    Kato kaikki ei viitsi maksaa 800€ ja pelata pari rundia ja todeta, että ei ollukaan niin kovin kiva laji…

    Itse pelasin pari vuotta ilman pelioikeutta ja tutustuin lajiin…

    Tuollainen Paloheinämainen paikka on hyvä aloittelijoille, jos ei viitsi uhrata heti kättelyssä tuhatta euroa golfiin, koska vielä ei ehkä edes oikein tiedä pitääko koko lajista…

    Kannattaisko seurata hiukan tiiviimmin, ettet nuku onnesi ohi ?

    Mielestäni ekat 50 osaketta a`6000e on jo varattu. seuraavat kalliimpia, ilm. noin 7000e/kpl.

    Nimetön

    Jo tässä vaiheessa alkukevättä löytyy useita kenttiä 100 km säteellä Helsingistä, joiden vuokrapelioikeuksista pyydetään huomattavasti vähemmän kuin 800€ (golfpörssissä esim. Rönnäs 490€). Ja hinnat tullee tippumaan vielä ennen kauden alkua, kuten aiempinakin vuosina. Tai sitten tolla vajaalla 400 € per kausi pelaa kaukonakin jonkun aikaa.

    Nimetön

    Näköjään olis kannattanut. Mä luulin, että osakkeita voi varata vasta, kun luvat on saatu, mutta sehän oli niin, että myynti alkaa vasta silloin.

    Aika tuhti tuo Ruukin hinta, kun vertaa naapurikenttään Nordcentter. Sen osakkeen saa 6000€ ja käytössä on kaksi hienoa kentää. Lisäksi yhdelle osakkeelle saa nimetä kaksi pelaaja ja jäsentä.

    ’Mietin, että kannattaako golfosakkeen ostaminen?’

    jos ajattelit pelata vain yhdellä (tai siis yhden klubin kentillä) niin sitten kyllä, mutta ei tarvitse montaakaan green fee kierrosta kesässä pelata niin kannattaa miettiä vakavasti GF – pelaamista. Voit pelata missä tahansa ja ei harmita vaikka tulee sadekesä ettei pääse pelaamaan niin paljoa! kannattaa vertailla!

    Nimetön

    Suoritin aika kattavan vertailun kaikista alle 100 km Helsingistä olevista 36-reikäisistä kentistä ennenkuin ostin osakkeen. Laskin mukaan osakkeen hinnan, koron pääomalle, ajomatkan eli polttoainekulut, pelikerrat vuodessa ja tulin siihen tulokseen, että SHG tulee kokonaisuutena edullisimmaksi. Ostin kuitenkin osakkeen toiseksi tulleelta Lohjalta, koska Lakisto ei nyt vaan satu viehättämään. Tämän hetken hinnoilla tilanne voisi olla aivan toinenkin, mutta aika monessahan on vain 18 tai 27 reikää, joten ne karsiutuvat pois.

    Nimetön

    Nyt ei kannata ostaa OSAKETTA. Pääkaupunkiseudun osakkeet ovat täysin ylihinnoiteltu ja hinnat tulevat romahtamaan muutaman vuoden sisällä. Kenttiä rakennetaan koko ajan lisää eikä vanhatkaan osakkeet ole menneet kaupaksi.

    MARKKINATALOUS PITÄÄ HUOLEN SIITÄ, ETTÄ KOHTA ON OSTAJAN MARKKINAT!

    PS. Kannattaa odotella ja vuokrata pelioikeus, sillä se tulee halvemmaksi kuin oma osake.

    Nimetön

    Itse, vuosien kokemuksella kentälle kulkemisesta, suosittelisin säteen pienentämistä noin kolmanteen osaan, jos mitenkään mahdollista. Tietysti lähden ajatuksesta, että pelaat varsin paljon, useita kymmeniä kierroksia kaudessa, ja ettet varsinaisesti nautiskele suomalaisista teistä ja liikenne kulttuurista.

    Muuten kyllä tuo pörssi on ihan hyvä paikka löytää sopiva osake.

    Ei ainakaan Nordcenteristä sillä perusteella, että saa nimetä kaksi pelioikeuden käyttäjää. Siihen ei pidä luottaa. Alkuaan niillä sai pelata kuka tahansa kenelle omistaja kortin antoi, tänään 2 ja pian aivan varmasti vain 1. Pelilippuja ei tänä vuonna saa käyttää heinäkuussa eikä viikonloppuisin paitsi, jos nimeät pelilipuille käyttäjän (max 2 henkeä).

    Joka vuosi Nordcenter yllättää uusilla säännöillä. Sieltä tietysti voisi saada edullisesti osakkeen, kun yritykset ovat kohta pakkoraossa myymään.

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
Vastaa aiheeseen: Mistä GOLF-OSAKE?

Etusivu Foorumit Yleistä Mistä GOLF-OSAKE?